νασο με ποσα πηγαιναμε εκει???
για πες μας!!!
ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=19307
Κοίτα αν δεν φαίνεται αλλά φαίνεται σε πιο σημείο καθαρά, τότε.... αν προσπαθείς να το γλυτώσεις δικαστικά ότι "δεν έχει τόσο όριο εκεί, και που ειναι η ταμπέλα?" προφανώς θα μπορέσουν να το αποδείξουν και μετά δεν σου λέω τι θα γίνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
και αν δε φαινεται η ταμπελα του οριου ταχυτητας??????![]()
![]()
![]()
Καλύτερα όταν ξέρεις ότι έχεις άδικο να το αποδέχεσαι...
ηταν μετα τις 21:00 το βραδυΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
νασο με ποσα πηγαιναμε εκει???
για πες μας!!!
στο πρωτο φλας ειδα 117
στο δευτερο πρεπει να ηταν 130, 150.... κατι τετοιο
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Μμμ, μ αυτά τα χλμ μάλλον για δικαστήριο ειναι η δουλειά...
συμφωνα με τον κοκ, υπέρβαση ως 20 χλμ απ την πινακιδα ειναι 15 ευρώ και οχι points. Υπερβαση απο 20 εως 40 χλμ απ την πινακιδα ειναι 33 ευρω και 3 points, και πανω απο 40 χλμ ειναι πλημμέλημα (δικαστήριο δηλαδή..)
εγω έχω ένα αντίγραφο των ποινών μαζι μου για να .... παζαρευω κλησεις που δεν έχουν ποντους !!!
Καλή τυχη..
λοιπον
παω απο το τμημα με φωτοτυπιες εγγραφων
δινω μια καταθεση-απολογια
και εχει απαγγελθει μυνηση μιας και πηγαινα πανω απο 140
και παει δικαστικος
περισσοτερα αφου μιλησω το απογευμα με τον υπαστυνομο
αυτα
και καλα κρασα!!!
![]()
![]()
να μην δηλωσεις οτι οδηγουσες εσυ,....Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
λοιπον
παω απο το τμημα με φωτοτυπιες εγγραφων
δινω μια καταθεση-απολογια
και εχει απαγγελθει μυνηση μιας και πηγαινα πανω απο 140
και παει δικαστικος
περισσοτερα αφου μιλησω το απογευμα με τον υπαστυνομο
αυτα
και καλα κρασα!!!
![]()
![]()
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
http://www.bloka.com/phpBB2/viewforum.php?f=18Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
να μην δηλωσεις οτι οδηγουσες εσυ,....
λεω πως οδηγουσε αλλος...
και μετα?
δε μου ανοιγειΑρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
http://www.bloka.com/phpBB2/viewforum.php?f=18
ζηταει κωδικο
λοιπον πας για πλημμελημα και πας για να σου παρουν αδεια διπλωμα πινακιδα για ενα μηνα και μετα για δικαστηριο διοτι εισαι πολυπαραπανω απο το οριο!!
οτι εχω παθει και εγω αλλα τουλαχιστον εγω το φχαριστηθηκα πηγαινα με 200+ και εχω κληση 197 καταγεγραμενη...τρομαρα μου και απο τοτε ειμαι κυρια στο δρομο γενικοτερα
κανε εγραφη εκει και διαβασε προσεκτικα ολα τα τοπικ που εχουν σχεση με τα φωτογραφκια ρανταρ...αν τα ειχεις διαβασει και απο πριν τωρα δεν θα ειχες καμια κληση απο τα καθικια...Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
δε μου ανοιγει
ζηταει κωδικο
τωρα που την τσιμπησες καπου μεσα εκει λεει τι πρπει να κανει σε αυτη την περιπτωση.λες οτι δεν οδηγουσες εσυ,και πας δικαστηριο..που ετσι και αλλιως εσυ θα πας γιατι εισαι πανω απο 140...οποτε δνε εχεις αλλη επιλογη...
ο νομος λεει ,οτι μπορεις να αρνηθεις οτι οδηγουσες εσυ,οπως και μπορεις να πεις οτι δεν θυμασαι ποιος οδηγουσε...θα γινει κανονικα το δικαστηριο και εκει θα αποφανθει ο δικαστης ειναι στην δικη του κριση...
ακομα δεν υπαρχουν πολλα δεδικασμενα για να ξεορυμε ακριβως στην πραξη τι γινεται....γιατι ειναι νεο κολπο αυτο εδω στην ελλαδα σχετικα..
γιατι αμβεβαλε κανεις οτι παει 200 ενα μηχανακι και το ηθελες καταγραμενο απο την τροχαια???Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
λοιπον πας για πλημμελημα και πας για να σου παρουν αδεια διπλωμα πινακιδα για ενα μηνα και μετα για δικαστηριο διοτι εισαι πολυπαραπανω απο το οριο!!
οτι εχω παθει και εγω αλλα τουλαχιστον εγω το φχαριστηθηκα πηγαινα με 200+ και εχω κληση 197 καταγεγραμενη...τρομαρα μου και απο τοτε ειμαι κυρια στο δρομο γενικοτερα
να μου λειπει!
εγω εχω βαλει το τζαμακι της οντρακ στην πινακιδα...και ετσι ειμαι περισσοτερο ησυχος.
ασε που δεν πληρωνω και τα διοδια ετσι...
Ωχ, ωχ...μη μου λέτε τέτοια....και έχω φάει 2 φλασιές στην ίδια περιοχή....εγώ νόμιζα ότι απλώς φλασσάρουν για εκφοβισμό .....
ή ότι κάποιος έβγαζε φωτογραφία το μηχανάκι μου![]()
![]()
![]()