Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ Service ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΙΜΕΝΑ???

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    υπαρχει γενικοτερα μια μανια να βαζουμε ταμπελες σε οτιδηποτε.καποιος φιλος πιο πανω ειπε YAMAHA;;;;;;;;
    οχι μονο εχω yamaha,οχι μονο εχω το κινητο του μηχανικου του service της συγκεκριμενης αντ/πειας,οχι μονο βλεπω τι κανει,οχι μονο καφεδακι κερναει...αλλα και γαμω τους χαβαλεδες που οταν φευγω δεν μου εχει μεινει εντερο απο το γελιο.
    δεν ειναι θεμα πολιτικης της αντ/πειας αλλα καθαρα θεμα ανθρωπου.αν στο συγκεκριμενο που πας του εχουν κατσει 10-20 @αλακες να ρωτανε καθε 1 λεπτο,να ειναι ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ και να μην τον αφηνουν να δουλεψει τον δικαιολογω.
    και εγω στη δουλεια μου δεν θα ηθελα κανεναν πανω απο το κεφαλι μου.δεν λεω να κλεισει και πορτες αλλα να του αφησει ο πελατης ΧΩΡΟ να δουλεψει και ας βλεπει απο αποσταση.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Κύριοι,

Δε χρειάζεται να είσαι μηχανικός για να ξέρεις οτι στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ λειτουργίας του συνεργείου, που νομίζω τον εκδίδει το υπουργείο βιομηχανίας, αναφέρεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βρίσκεται στον χώρο εργασίας ΚΑΘΕ άσχετος (πελάτης-φίλος-αργόσχολος-κτλ-κτλ) για λόγους ασφαλείας.

Ψιλά γράμματα θα μου πεις, αλλά ειδικά στα εξουσιοδοτημένα οφείλουν να τον τιρούν κατα γράμμα, άν δε θέλουν να βρουν τον μπελά τους απο κανα επιθεωρητή καμιά μέρα.

Φίλος μου έχει αντιπροσωπία KAWA και στον κανονισμό για το εξουσιοδοτημένο που ήθελε να ανοίξει έλεγε πως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έχει χώρο υποδοχής πελατών, ξεχωριστά από το χώρο εργασίας.

Σε όλα τα επαγγέλματα ισχύει αυτό! Ο εργαζόμενος θέλει το privacy του. Άν καμιά φορά το εκμεταλλεύεται για να κάνει καμιά μαλακία, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άλλη ιστορία, γιαυτό υπάρχουν και οι φόρμες παραπόνων προς τα αρμόδια υπουργεία, κέντρο καταναλωτών, αγορανομία, επίσημη αντιπροσωπία, κτλ κτλ κτλ.
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
    ΑΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟ....
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ
    ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΧ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ
    ΚΙΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ.
    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΤΣΙ.
    ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΦΙΛΟ
    ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΣΦΥΞΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ Η ΔΑΓΚΑΝΑ
    ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΑΣΤΙΧΑ.
    ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Η' ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ
    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ
    ΤΕΣΠΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ
    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
    +1
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Αρχικά δημιουργήθηκε από athas62
    ΦΙΛΕ ΕΧΩ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ,ΣΤΑ 22 ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ 2ΧΡΟΝΟ ΜΟΤΕΡΑΚΙ ΣΤΑ
    ΧΕΡΙΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΤΟΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΤΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΝΑ.
    Και εγώ έκανα το ίδιο στα 15, τί να λέει αυτό???

Πρόσεξε τί έγραψες: "ΕΣΤΕΛΝΑ ΤΟΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΤΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ"!!!

Και όχι:"ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΡΕΚΤΙΦΙΑΤΖΗ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΑΡΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΑΝ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΚΕΝΑ, ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕΙ"

NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos

Όποιος έρχεται σε μένα πάντως και ζητάει να είναι παρόν, του επιστρέφω ευγενικά τα κλειδιά και του λέω πως αυτό απλά δεν γίνεται.
    δλδ αν στο πει με τροπο, παλι δεν δεχεσαι?????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    δλδ αν στο πει με τροπο, παλι δεν δεχεσαι?????????
    Άν και σταμάτησα να ασχολούμαι με επισκευές και service πια, δεν υπάρχει τρόπος φίλε σε αυτά τα πράγματα, αν ο άλλος θέλει να καθίσει (προφανέστατα επειδή δε σε εμπιστεύεται) καλύτερα να πάει αλλού. Ούτε εκείνος χρειάζεται τέτοιον μηχανικό ούτε εγώ τέτοιους πελάτες...
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Άν και σταμάτησα να ασχολούμαι με επισκευές και service πια, δεν υπάρχει τρόπος φίλε σε αυτά τα πράγματα, αν ο άλλος θέλει να καθίσει (προφανέστατα επειδή δε σε εμπιστεύεται) καλύτερα να πάει αλλού. Ούτε εκείνος χρειάζεται τέτοιον μηχανικό ούτε εγώ τέτοιους πελάτες...
    Δλδ αν κάποιος θέλει να βλέπει κατα την ώρα του service για να δει και να μάθει δυο πράγματα (και όχι επειδή δεν εμπιστεύεται το μηχανικό),παρακολουθώντας διακριτικά και χωρίς να ενοχλεί πάλι δεν "καλός" πελάτης..;; Δλδ ποιοί πελάτες είναι "χρήσιμοι",αυτοί που μόνο πληρώνουν και δεν μιλάνε..;;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    τι ψαχνεις τετοια ωρα και εσυ
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

ναι ενταξει αλλα ετσι διωχνεις τον πελατη........θα κατσει την πρωτη φορα αλλα στις επομενες θα σου εχει εμπιστοσυνη οπως λες αφου θα τον εχεις κερδισει με τον τροπο σου και με την δουλεια σου.

δλδ θα σου ηταν κοπος να του εξηγησεις καποια πραγματακια ?? θελει τροπο οχι κοπο.....δε λεμε να ειναι πανω απο το κεφαλι σου και νομιζω οτι λιγοι ειναι αυτοι οι σπασικλες........διακριτικα παντα

αν μαθαινα οτι ο ταδε μηχανικος ειναι πριβε δεν θα πηγαινα.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Δλδ αν κάποιος θέλει να βλέπει κατα την ώρα του service για να δει και να μάθει δυο πράγματα (και όχι επειδή δεν εμπιστεύεται το μηχανικό),παρακολουθώντας διακριτικά και χωρίς να ενοχλεί πάλι δεν "καλός" πελάτης..;; Δλδ ποιοί πελάτες είναι "χρήσιμοι",αυτοί που μόνο πληρώνουν και δεν μιλάνε..;;
    Κατ' αρχήν δεν υπάρχουν χρήσιμοι και άχρηστοι πελάτες.

Καλοί πελάτες είναι αυτοί που έρχονται, σου αφήνουν τα κλειδιά, τους λες τι ώρα να έρθουν να πάρουν το εργαλείο τους πίσω, ΦΕΥΓΟΥΝ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ την ώρα που τους έχεις πει, πληρώνουν χωρίς παζάρια και μετά είναι ελεύθεροι να ρωτήσουν ό,τι απορία έχουν, και ο καλός μηχανικός ΟΦΕΙΛΕΙ να αφιερώνει κάποιο χρόνο να τους λύνει τις απορίες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που αυτοί που "μαθαίνουν" βλέποντας από τα service πάνε να κάνουν το επόμενο μόνοι τους και σου έρχονται μετα με το μοτέρ στα χέρια, με σπασμένα καπάκια, με κλωτσιμένες-κομένες βίδες, κτλ. Και όποιος πει πως δεν έχει δεί τέτοια φαινόμενα λέει ψέματα.

Εγώ όποτε χαλάει ο υπολογιστής, τον πάω στο service, τον αφήνω και όταν πάω να τον πάρω ρωτάω τί είχε και ο τεχνικος μου εξηγεί. Έτσι και εκείνος αισθάνεται οτι δεν "εισβάλλω" στον χώρο εργασίας του, και εγώ μετά ενημερώνομαι σφαιρικά σχετικά με το πρόβλημα και πώς μπορώ να το αποφύγω ή να το αποτρέψω αν μου ξανατύχει στο μέλλον και είμαστε και οι δυο ευχαριστημένοι.

Τόρα στην περίπτωση που ο πελάτης είναι φιλαράκι με τιν μηχανικό, ο σωστός επαγγελματίας ξέρει πως τα καφεδάκια και ο χαβαλές είναι μετά το σχόλασμα...

Μια φορά είχα πάει να αλλάξω λάστιχα στο αυτοκίνητο σε έναν φίλο μου και καθώς είχε τη ζάντα στον ξεμονταριστή και έβγαζε το παλιό λάστιχο ενώ εγώ καθόμουν σε μια άκρη και διάβαζα περιοδικό μέχρι να τελειώσει γιατί δεν είχα μέσο να φύγω, πιάνει 2 μπύρες από το ψυγειάκι δίπλα και μου λέει ένα να κεράσω μπύρα. Δε προλαβαίνω να πλησιάσω και καθώς κρατούσε τις μπύρες του φεύγει ο ένας λεβιές από το λάστιχο και τινάζεται 20 μέτρα παραπέρα..... Γιαυτό επαναλαμβάνω, υπάρχει ΛΟΓΟΣ που κλείνουν την πόρτα στον πελάτη. Υπάρχουν ευθύνες, το συνεργείο δεν είναι γραφείο!
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Καλοί πελάτες είναι αυτοί που έρχονται, σου αφήνουν τα κλειδιά, τους λες τι ώρα να έρθουν να πάρουν το εργαλείο τους πίσω, ΦΕΥΓΟΥΝ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ την ώρα που τους έχεις πει, πληρώνουν χωρίς παζάρια και μετά είναι ελεύθεροι να ρωτήσουν ό,τι απορία έχουν, και ο καλός μηχανικός ΟΦΕΙΛΕΙ να αφιερώνει κάποιο χρόνο να τους λύνει τις απορίες.

ανηκω εδω δλδ ...........αλλα λεμε οτι θα υπαρξουν και οι περιεργοι ,τωρα αν δουλευες με στενο κυκλο δικαιωμα σου.......

ολοι εχουν καλους και στραβους πελατες .......

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    ναι ενταξει αλλα ετσι διωχνεις τον πελατη........θα κατσει την πρωτη φορα αλλα στις επομενες θα σου εχει εμπιστοσυνη οπως λες αφου θα τον εχεις κερδισει με τον τροπο σου και με την δουλεια σου.

δλδ θα σου ηταν κοπος να του εξηγησεις καποια πραγματακια ?? θελει τροπο οχι κοπο.....δε λεμε να ειναι πανω απο το κεφαλι σου και νομιζω οτι λιγοι ειναι αυτοι οι σπασικλες........διακριτικα παντα

αν μαθαινα οτι ο ταδε μηχανικος ειναι πριβε δεν θα πηγαινα.........
    Ξέρεις την αντίδραδη του σεφ σε εστιατόριο αν πας και τον ρωτήσεις πώς φτιάχνει το τάδε πιάτο, για να μάθεις και να το κάνεις μετά κι εσύ στο σπίτι?

Μιλώντας για μηχανικούς και όχι για μάστορες (η διαφορά είναι κάτι ανάλογο με τον κομμωτή και τον μπαρμπέρη), δεν είναι κόπος να εξηγήσεις τίποτα, απλά την ώρα που δουλεύεις ΔΕΝ είναι η κατάλληλη ώρα. Δεν είναι μια δουλειά που γίνεται 100% με τα χέρια, συμμετέχει και το μυαλό, το οποίο πρέπει να είναι απερίσπαστο και καθαρό.

Το "κάτσε να βλέπεις αν θέλεις" εντάσσεται στην γενικότερη στρατηγική των συνεργείων να τραβήξουν πελάτες, παίζοντάς το διαφανείς και τίμιοι μηχανικοί. Αυτοί που έιναι καθιερωμένοι για τη δουλειά τους, προκειμένου να κρατήσουν το όνομά τους, κλείνουν τις πόρτες τους και δουλεύουν όπως ξέρουν, με την υσηχία τους.
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

μια φορα ετυχε να κατσω στον χωρο υποδοχης αντιπροσωπειας την ωρα που περνουσαν σιδερα τριπλετας χωρις να ενοχλω ,απλα κοιτουσα κλεφτα.........και καλα που εκατσα δλδ..

ειχαν χασει την μπαλα ,αν ηταν σωστοι και επαγγελματιες θα ειχαν τελειωσει για πλακα .......ενταξει σωστα περαστηκαν αλλα σε 3 ωρες ισως τα περνουσα και μονος μου ......ειδα δλδ και δεν θα ξαναπαω .

αν ηταν σαινια θα ξαναπηγαινα με κλειστα ματια που λενε

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Το χρήσιμοι το έγραψα λόγω του παρακάτω..

Ούτε εκείνος χρειάζεται τέτοιον μηχανικό ούτε εγώ τέτοιους πελάτες...
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Νομίζω ότι στην πορεία τα ξεκαθαρίζει ο ΧΧΧ, αλλά για να ανακεφαλαιώσουμε:
    τίθονται θέματα ασφαλείας του πελάτη και θέματα παρενόχλησης του μηχανικού τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε ελλιπή διαδικασία επισκευής. Από κει και πέρα κάθε επίσημο σέρβις ΠΡΕΠΕΙ να έχει χώρο αναμονής που να βλέπει στο συνεργείο και να μπορεί ο ιδιοκτήτης να παρακολουθεί τις εργασίες.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι όταν ο ιδιοκτήτης δεν έχει και ιδιαίτερες γνώσεις και του δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, όπως αυτό που αναφέρθη πιο πάνω για τις βάσεις της βαλίτσας (αξεσουάρ εμπορίου με ελλιπείς οδηγίες τοποθέτησης που είναι γνωστό ότι σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να κάνεις χαρακίρι για να το τοποθετήσεις ειδικά την πρώτη φορά -άδικο να κρίνεις ένα συνεργείο από αυτό).

You BETA believe...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ας κάνω ένα δωράκι για την εξυπηρέτηση (service σε Honda Astrea Grand)
    από George_Sp στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2012, 20:58
  2. Γιατι Γουσταρετε Την Μοτοσυκλετα Σασ???
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 211
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2010, 11:23
  3. Γιατί έχω την εντύπωση ότι...
    από powerphot στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2005, 17:41
  4. Έτσι, γιατί μου την έδωσε...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2004, 08:36
  5. 6.000km service σε cbr600f