Δεν ξέρω να απαντήσω....Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μια ερωτηση ακομα
Ελευθερο καμπινγκ?
ξαναματαυχαριστω.![]()
Δεν ξέρω να απαντήσω....Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μια ερωτηση ακομα
Ελευθερο καμπινγκ?
ξαναματαυχαριστω.![]()
Eγώ που πήγα πρόπερσιέμεινα με ανάμικτες εντυπώσεις. Καταρχάς άμα είναι να τη γυρίσεις με scooteraki ok, γώ με το πουλί την τελείωσα στο πρώτο δίωρο (δεν μιλάω μό για ασφαλτο). Η διαμονή ήταν ιδιαίτερα ακριβή - 90? για ένα απλό και μικρό δωμάτιο στο Στάφυλο (καλά το λέω?) με την κυρία δωματιάρχα έξω από την πόρτα μας όλη την ώρα να μας κυνηγάει με μία στριφτή τυρόπιτα (με είχε πιάσει το στομάχι μου big time). Παραλίες μέτριες (όχι κακές αλλά τίποτα το ιδιαίτερο). Από φαγητό επίσης μέτρια πράγματα. Σε μία απεγνωσμένη κίνηση μέχρι και σε nouvelle cuisine φάγαμε στο λιμάνι γιατί τα ταβερνεία δεν παιζόντουσαν.
Ευτυχώς μετά συνεχίσαμε στο Πήλιο το οποίο - κατά την άποψη μου- δεν πρέπει να συγχέεται με τις Σποράδες (ανάλογες και χειρότερες εμπειρίες είχα και από τη Αλόννησο.
Α και μην ξεχνάς ότι οι βροχούλες παίζουν σε στυλ Ιονίου.
Ο καθένας με τα γούστα του, απλά εγώ μετά από παραλίες τύπου Άχλα (να δω πως θα πάω με το ΧΧ τώρα που πούλησα το XR) και εναλλαγές διαδρομών σαν της Νάξου, είμαι λίγο κακομαθημένος.
Να και μερικές φωτό
You BETA believe...
You BETA believe...
You BETA believe...
You BETA believe...
Τι ειπες τωρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ο καθένας με τα γούστα του, απλά εγώ μετά από παραλίες τύπου Άχλα (να δω πως θα πάω με το ΧΧ τώρα που πούλησα το XR) και εναλλαγές διαδρομών σαν της Νάξου, είμαι λίγο κακομαθημένος.
Αχλα ημουνα το Πασχα και περσυ Ναξο.
Πραγματικες διακοπες σημαινει σκηνη και παραλια all day all night with family και ολη την βρωμιτσα που περιεχει αυτη η κατασταση.
Dirtbird δεν ριχνεις καμια ιδεα για κανα μερος με free camping και μπολικο αερα.
Γιατι βλεπω πως τα γουστα σου ,ειναι ωραια γουστα.(ο δρομος δεν με απασχολει γιατι ηπαμε οικογενεια).
![]()
Για να μην παρεξηγούμαι από κάμπινγκ και δη ελεύθερο απέχω πάνω από δεκαετία (λόγοι ανωτέρας βίας, ας όψεται εκείνο το φανταστικό κάμπινγκ της Φολεγάνδρου με τις φανταστικές και εύοσμες τουαλέτες)Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Τι ειπες τωρα.
Αχλα ημουνα το Πασχα και περσυ Ναξο.
Πραγματικες διακοπες σημαινει σκηνη και παραλια all day all night with family και ολη την βρωμιτσα που περιεχει αυτη η κατασταση.
Dirtbird δεν ριχνεις καμια ιδεα για κανα μερος με free camping και μπολικο αερα.
Γιατι βλεπω πως τα γουστα σου ,ειναι ωραια γουστα.(ο δρομος δεν με απασχολει γιατι ηπαμε οικογενεια).
![]()
.
Αλλά όσον αφορά τις παραλίες, η ιδανική είναι αυτή που είναι και μεγάλη και δυσπρόσιτη και άγνωστη .
Στην Νάξο υποθέτω ότι θα σουν απο Ακρ. Μουτσούνα μεριά στην Ψιλή Άμμο, αλλά υπάρχει και το Κανταλό με πολύ μεγάλη παραλία και ρηχή (αν έχεις και παιδιά) με μόνο μείον ότι περνάνε πρόβατα (εντάξει όχι μέσα από το νερό).
Τώρα από τις υπόλοιπες Κυκλάδες, λίγο δύκολο αφού είναι μικρά νησιά και ψιλοπήζουν.
Στην Κρήτη, ο Ξηρόκαμπος έχει άπλα και ησυχία αλλά δεν έχει βάθος η αμμουδιά και δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με το κυματάκι ( o oldman ίσως ξέρει καλύτερα) άσε που πρέπει να πας στο τέρμα της Κρήτης (φανταστικές όμως διαδρομές και άσφαλτος).
Αν θυμηθώ κάτι - βρω φώτο, θα σου στείλω.
ΣΗΜ: τα Άχλα όποιος τα ξέρει, τα ξέρει, Ok?![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ CAMP KAI TO ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΗΝΗΓΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ...
ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙ ΣΚΙΑΘΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΥΚΛΑΔΕΣ !!!ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ,,,,,
![]()
![]()