throw well...throw shell![]()
Σε αυτο το :a31: βενζινάδικο πριν απο χρόνια ειχα ξεμείνει με μια μηχανή οπου ειχε σπασει-χαλαρώσει μια βίδα απο το καρτερ και εχανα λάδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
apo tin ora pou to gemisa, olo bixi ke fternizete ke kani ke merika skasimatakia (skasimatares).
Ti na ftei arage?
(Pros stigmin thimithika olous osous me rotisan an ime blamenos me to mixanaki pou pira, alla telika mono to benzinozoumo dixni na ftei)
Ine to megalo benzinadiko opos bgenis apo pirea ke blepis sef, sta deksia.
Οταν τους ζήτησα μήπως εχουν ενα κατσαβίδι ή μια πένσα μου απάντησαν με στόμφο: OXI-ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ???
Καλα παιδιά φαίνονται.......... :a57:
Με το μηχανακι που εχεις σιγουρα δεν πας καλα!![]()
![]()
Περα απο την πλακα το συγκεκριμενο ΒΡ στην Τζαβελα, εχει δωσει και παλαιοτερα δειγματα οτι σερβιρει φασολαδα στους πελατες (χώρια εκεινο το #$%σκυλο που με κυνηγαει καθε φορα που κατεβαινω).
Τωρα ενας γενικος τροπος να ξερεις ποσο "τιμιος" ειναι ο πρατηριουχος ειναι να κοιταξεις σε καποια αποδειξη ή τιμολογιο το ονομα το οποιο αναγραφεται στην επωνυμια της επιχειρησης. Αν ειναι αν αρσενικο, οχι οτι ειναι αυτοματα καθαρος και εντιμος, απλα δεν το εχουν πιασει ακομα. Αν ειναι γυναικα και δεν υπαρχει γυναικα να τρεχει το μαγαζι σημαινει οτι ο κυριος ειχε κανει μια μαλαγανια, του πηραν την αδεια, και επειδη δεν σε αφηνουν να ξαναβγαλεις αδεια αμα σε πιασουν, ο τυπος απλα εβαλε την γυναικα του μπροστα να φιανεται η οποια ως αναμαρτητη και αφελης υπογραψε για να παρουν νεα αδεια. Δεν εχει 100% επιτυχια αλλα με βαζει σκεψεις αν μου τυχει, να εχω το νου μου για πειραγμα αντλιας και ποιοτητα βενζινης.