Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Προβλημάτισμός σχετικά με αγορά νέας μηχανής...

Πάρε ένα gs 1150 μετ/νο να μπορείς να πάς και παραέξω.

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    το πρόβλημα δεν είναι το να πάω έξω με το gs. είναι το να πηγαίνω απο Ν.Σμύρνη Καλλιθέα κάθε μέρα.

Πάντως άκουσα πολλά για το γκάζι αλλά για στήσιμο δεν άκουσα κάτι. Εδώ νομίζω ότι ξεχωρίζει το ducati. Κατα τα άλλα?

Α, άσχετο . Δεν είμαι fan του μεταχειρισμένου οποτε...

Banned
    Γιατί δεν προσπαθείς να κάνεις ένα test ride με τα μοντέλα που σ'ενδιαφέρουν.Όχι απο εταιρίες μόνο και απο γνωστούς.Όποιο σου αρέσει πιο πολύ πάρ'το.... Τώρα ο καθένας μας ότι και να σου πεί είναι απλά μία άποψη

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Τώρα ο καθένας μας ότι και να σου πεί είναι απλά μία άποψη
    και - κυρίως - αντικειμενική άποψη!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    το πρόβλημα δεν είναι το να πάω έξω με το gs. είναι το να πηγαίνω απο Ν.Σμύρνη Καλλιθέα κάθε μέρα.
    Για αυτή την χρήση θες ένα supermoto 250 τίποτα περισσότερο.

Από τις επιλογές σου πάντως μάλλον θα έπερνα το Ζ. Το καινούριο Fazer ποτέ δεν μου άρεσε για αυτό δεν το άλλαξα και με το δικό μου. Το Hornet δείχνει πλέον παλιό αν και είναι το μόνο με USD πιρούνι με το monster να είναι λίγο ψόφιο αλλά διαχρονικό.
    Το GSR είναι ο νέος παίχτης που δεν γνωρίζει κανείς τι παίζει. Μπορεί να είναι το δυνατότερο από όλα αλλά προσωπικά δεν το βρίσκω ελκυστικό.

+1 στο Ζ
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Fz6 n. Μου αρέσει πιό πολύ απ'όλα σε εμφάνιση. Δεν ξέρω αν θα με ξενερώσει ή όχι η λιγότερη ροπή χαμηλά που έχει από άλλα.

Καλό αλλά το πλεονέκτημά του είναι το fering που έχει στην έκδοση Fazer. Αλλιώς έχει μέτρια ποιότητα πλαστικών και πρέπει να κυνηγάς το μοτέρ (πολλες στροφές) για να σου βγάζει την δύναμή του. Τα παραπάνω είναι η γνώμη της πλειοψηφίας των κατόχων του.

Hornet 600. Καλό αλλά με χαλάει λίγο η πολύ κλασσική εμφανισή του (θα μπορούσε να είναι και πιό επιθετικό)

Εμφανισιακά εμένα μου αρέσει ακόμη αρκετά. Παιχνιδιάρικο αρκετά αλλά ήδη είναι ξεπερασμένο. Το USD δεν σου δίνει τίποτε τρελό. Το παίρνεις μόνο αν σου αρέσει πραγματικά.

GSR . Δεν είδα, δεν άκουσα τίποτα και δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω ένα τόσο καινούριο και σχεδόν ακυκλοφόρητο μοντέλο.

Το νέο αστέρι της κατηγορίας. Όποιος ανέβηκε έχει γουστάρει πολύ. Σε απόλυτη ιπποδύναμη υστερεί μόνο σε σχέση με το Ζ αλλά είναι πολύ κοντά και ίσως πιο καλοστημένο συνολικά από το Ζ (Το ΨΑΛΙΔΙ του το είδες?). Ήδη έχει κυκλοφορήσει και δεν ακούστηκαν προβλήματα. Άλλωστε ο κινητήρας του δεν είναι καινούργιος. Του GSXR φοράει που ήταν σκυλί.

Z750. Έχω ακούσει πολλά από προβλήματα. Κατα τα άλλα και σε γκάζι φαίνεται πολύ σωστό και μου αρέσει πολύ εμφανισιακά.

Εγώ πάλι δεν έχω ακούσει κανένα να παραπονιέται για προβλήματα. Τρελό γκάζι και ροπή και πολύ κακό σε εμφάνιση. Μειονεκτεί κάπως στα φρένα και στο πλαίσιο σε σχέση με το GSR.

Monster 620 Dark. Μήπως είναι λίγο ψόφιο?

Σίγουρα είναι το πιο ψόφιο σε σχέση με τα άλλα αλλά και και το πιο FUN από όλα λόγω κινητήρα και στησίματος. Αν δεν είσαι συνειδητοποιημένος ότι γουστάρεις το Monster για αυτό που είναι και θέλεις γκάζια στην ευθεία για να μην αισθάνεσαι μειονεκτικά με τους φίλους σου, τότε αστο. Αν γουστάρεις στροφιλίκια και την διαφορετική αίσθηση του Ducati τότε δεν το σκεφτεσαι. Μειον: το ότι τα ιαπωνικά τα δίνεις πιο εύκολα για να πάρεις μεγαλύτερο όταν θελήσεις.

Εμφάνιση
    1. Ζ750
    2. Monster
    3. Fazer
    4. GSR

Απόδοση
    1. Z750
    2. GSR
    3. Fazer (θέλει στροφάρισμα)
    4. Monster

Στήσιμο
    1. Monster
    2. GSR
    3. Z750
    4. Fazer

FUN
    1. Monster
    2/3. GSR/Z750
    4. Fazer

Ανεση στην πόλη

1-2. Fazer/GSR
    3-4. Z750/Monster

Ανεση στο ταξίδι
    1. Fazer (FZ6--->3-4.)
    2. GSR
    3-4. Z750/Monster

Ανεση συνεπιβάτη

1-2. Fazer/GSR
    3-4. Z750/Monster

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    μαρεσει που παντα ο SeNNinhA στα ποστ του κανει ανάλυση μιας αντικειμενικότατης συλλογιστικής με επιχειρήματα

ευγε +1

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Πάντως εμένα μου άρεσε το πόστ... Και παρ'ότι δεν το περίμενα έγινε μία στροφή προς gsr... Γιά να δούμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    idi τρέχα σου παίρνουν τους πελάτες

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Σχετικά με αγορά μηχανής για το μικρό δίπλωμα
    από ugarkugar στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2011, 21:09
  2. θελω συμβουλή σχετικά με αγορά μηχανης
    από POEXANIA στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2008, 19:37
  3. Μικρη βοήθεια σχετικά με αγορά
    από Pavlos01 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2007, 14:12
  4. σχετικα με αγορα
    από tools στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 12:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ