Πάρε ένα gs 1150 μετ/νο να μπορείς να πάς και παραέξω.![]()
το πρόβλημα δεν είναι το να πάω έξω με το gs. είναι το να πηγαίνω απο Ν.Σμύρνη Καλλιθέα κάθε μέρα.
Πάντως άκουσα πολλά για το γκάζι αλλά για στήσιμο δεν άκουσα κάτι. Εδώ νομίζω ότι ξεχωρίζει το ducati. Κατα τα άλλα?
Α, άσχετο . Δεν είμαι fan του μεταχειρισμένου οποτε...
Γιατί δεν προσπαθείς να κάνεις ένα test ride με τα μοντέλα που σ'ενδιαφέρουν.Όχι απο εταιρίες μόνο και απο γνωστούς.Όποιο σου αρέσει πιο πολύ πάρ'το.... Τώρα ο καθένας μας ότι και να σου πεί είναι απλά μία άποψη![]()
![]()
και - κυρίως - αντικειμενική άποψη!Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Τώρα ο καθένας μας ότι και να σου πεί είναι απλά μία άποψη![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για αυτή την χρήση θες ένα supermoto 250 τίποτα περισσότερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
το πρόβλημα δεν είναι το να πάω έξω με το gs. είναι το να πηγαίνω απο Ν.Σμύρνη Καλλιθέα κάθε μέρα.
Από τις επιλογές σου πάντως μάλλον θα έπερνα το Ζ. Το καινούριο Fazer ποτέ δεν μου άρεσε για αυτό δεν το άλλαξα και με το δικό μου. Το Hornet δείχνει πλέον παλιό αν και είναι το μόνο με USD πιρούνι με το monster να είναι λίγο ψόφιο αλλά διαχρονικό.
Το GSR είναι ο νέος παίχτης που δεν γνωρίζει κανείς τι παίζει. Μπορεί να είναι το δυνατότερο από όλα αλλά προσωπικά δεν το βρίσκω ελκυστικό.
+1 στο Ζ
![]()
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50
Fz6 n. Μου αρέσει πιό πολύ απ'όλα σε εμφάνιση. Δεν ξέρω αν θα με ξενερώσει ή όχι η λιγότερη ροπή χαμηλά που έχει από άλλα.
Καλό αλλά το πλεονέκτημά του είναι το fering που έχει στην έκδοση Fazer. Αλλιώς έχει μέτρια ποιότητα πλαστικών και πρέπει να κυνηγάς το μοτέρ (πολλες στροφές) για να σου βγάζει την δύναμή του. Τα παραπάνω είναι η γνώμη της πλειοψηφίας των κατόχων του.
Hornet 600. Καλό αλλά με χαλάει λίγο η πολύ κλασσική εμφανισή του (θα μπορούσε να είναι και πιό επιθετικό)
Εμφανισιακά εμένα μου αρέσει ακόμη αρκετά. Παιχνιδιάρικο αρκετά αλλά ήδη είναι ξεπερασμένο. Το USD δεν σου δίνει τίποτε τρελό. Το παίρνεις μόνο αν σου αρέσει πραγματικά.
GSR . Δεν είδα, δεν άκουσα τίποτα και δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω ένα τόσο καινούριο και σχεδόν ακυκλοφόρητο μοντέλο.
Το νέο αστέρι της κατηγορίας. Όποιος ανέβηκε έχει γουστάρει πολύ. Σε απόλυτη ιπποδύναμη υστερεί μόνο σε σχέση με το Ζ αλλά είναι πολύ κοντά και ίσως πιο καλοστημένο συνολικά από το Ζ (Το ΨΑΛΙΔΙ του το είδες?). Ήδη έχει κυκλοφορήσει και δεν ακούστηκαν προβλήματα. Άλλωστε ο κινητήρας του δεν είναι καινούργιος. Του GSXR φοράει που ήταν σκυλί.
Z750. Έχω ακούσει πολλά από προβλήματα. Κατα τα άλλα και σε γκάζι φαίνεται πολύ σωστό και μου αρέσει πολύ εμφανισιακά.
Εγώ πάλι δεν έχω ακούσει κανένα να παραπονιέται για προβλήματα. Τρελό γκάζι και ροπή και πολύ κακό σε εμφάνιση. Μειονεκτεί κάπως στα φρένα και στο πλαίσιο σε σχέση με το GSR.
Monster 620 Dark. Μήπως είναι λίγο ψόφιο?
Σίγουρα είναι το πιο ψόφιο σε σχέση με τα άλλα αλλά και και το πιο FUN από όλα λόγω κινητήρα και στησίματος. Αν δεν είσαι συνειδητοποιημένος ότι γουστάρεις το Monster για αυτό που είναι και θέλεις γκάζια στην ευθεία για να μην αισθάνεσαι μειονεκτικά με τους φίλους σου, τότε αστο. Αν γουστάρεις στροφιλίκια και την διαφορετική αίσθηση του Ducati τότε δεν το σκεφτεσαι. Μειον: το ότι τα ιαπωνικά τα δίνεις πιο εύκολα για να πάρεις μεγαλύτερο όταν θελήσεις.
Εμφάνιση
1. Ζ750
2. Monster
3. Fazer
4. GSR
Απόδοση
1. Z750
2. GSR
3. Fazer (θέλει στροφάρισμα)
4. Monster
Στήσιμο
1. Monster
2. GSR
3. Z750
4. Fazer
FUN
1. Monster
2/3. GSR/Z750
4. Fazer
Ανεση στην πόλη
1-2. Fazer/GSR
3-4. Z750/Monster
Ανεση στο ταξίδι
1. Fazer (FZ6--->3-4.)
2. GSR
3-4. Z750/Monster
Ανεση συνεπιβάτη
1-2. Fazer/GSR
3-4. Z750/Monster
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
μαρεσει που παντα ο SeNNinhA στα ποστ του κανει ανάλυση μιας αντικειμενικότατης συλλογιστικής με επιχειρήματα
ευγε +1
![]()
Πάντως εμένα μου άρεσε το πόστ... Και παρ'ότι δεν το περίμενα έγινε μία στροφή προς gsr... Γιά να δούμε...