+1000000000!!!Στους προβληματισμούς έπρεπε να είχε μπει, γιατί όταν ένας 23χρονος διαχωρίζει τον τρόπο οδήγησης με την ράτσα και δεν το παιδεύει λίγο στο μυαλό του........ Ανησυχώ λέμε
+1000000000!!!Στους προβληματισμούς έπρεπε να είχε μπει, γιατί όταν ένας 23χρονος διαχωρίζει τον τρόπο οδήγησης με την ράτσα και δεν το παιδεύει λίγο στο μυαλό του........ Ανησυχώ λέμε
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
"Άσε που δεν δέχονται και παζάρια... "
+1
"Γενικα πρεπει να μην δινουν αδεια σε κανεναν αλλοδαπο! και οχι τιποτα αλλο εχουν κ ελληνικες πινακιδες!!!!!!"
Ναι γαμώτο! Δεν ντρεπόμαστε!!! Απαράδεκτο!!!
Ενώ τόσα χρόνια που σκοτωνώμαστε συνεχώς...
όχι τίποτε άλλο δεν είχαμε και που να τα ρίξουμε. Τώρα τη βρήκαμε τη λύση και το άλλοθι...
οι ξένοι!!!
Να δω τι άλλο θα σκεφτούμε για να μην βλέπουμε τα χάλια μας!!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Αφού δεν λες ότι οι Έλληνες είναι καλύτεροι τότε γιατί αναφέρεσαι συγκεκριμένα στους Αλβανούς?
Γιατί φίλε μου το κάνουν όλοι μα όλοι και μιλάω για τους νέους, όχι αυτούς που είναι 80 χρονών. Και απο τσαμπουκά, πάλι ολοι τους τα ίδια κάνουν. Στη πλατεία δαβάκη στη Καλλιθέα χτυπάγαν έναν επειδή πήγε να παρκάρει σε θέση Αλβανού. Έχουν καταλάβει και περιοχές αν δεν το έχεις προσέξει. Ενώ απο δικούς μας έχω δεί πολύ καλά παιδιά. Απο δαύτους ούτε έναν, μα ούτε έναν. Και μόλις μας δούν με καμιά ακριβή μηχανή να μας σκοτώσουν θέλουν απο τη ζήλια τους... Αυτα βέπω, αυτά λέω...
Ποιός σου είπε πως δέν τα βλέπουμε; Αλλά δεκάρα-δεκάρα γεμίζει το σακούλι...Ναι γαμώτο! Δεν ντρεπόμαστε!!! Απαράδεκτο!!!
Ενώ τόσα χρόνια που σκοτωνώμαστε συνεχώς...
όχι τίποτε άλλο δεν είχαμε και που να τα ρίξουμε. Τώρα τη βρήκαμε τη λύση και το άλλοθι...
οι ξένοι!!!
Να δω τι άλλο θα σκεφτούμε για να μην βλέπουμε τα χάλια μας!!!!! [/B]
Λάθος, απλά αποτελεί κανόνα. Το βλέπουμε όλοι στους δρόμους, δέν έχω δεί καμία εξαίρεση...Στους προβληματισμούς έπρεπε να είχε μπει, γιατί όταν ένας 23χρονος διαχωρίζει τον τρόπο οδήγησης με την ράτσα και δεν το παιδεύει λίγο στο μυαλό του........ Ανησυχώ λέμε [/B]
Και όσο για αυτά που λέτε περι διακρίσεων και τέτοια, να κοιτάξουμε τα χάλια μας κλπ., εγω δεν δικαιολογώ τίποτα απολύτως, τα έχω δεί επανειλημένες φορές και δέν αλλάζω γνώμη. Και μπράβο μας που έχουμε τα χάλια μας αλλά δεν χρειαζόμαστε και άλλα. Και κάτι άλλο, ούτε το 1/10 του πλυθησμού δεν έχουν και έχουν κάνει όσα δεν θα έκαναν οι Έλληνες όλοι μαζι σε 10 χρόνια.![]()
Και μιλάω για όλων των ειδών τα κακάΑρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
Και κάτι άλλο, ούτε το 1/10 του πλυθησμού δεν έχουν και έχουν κάνει όσα δεν θα έκαναν οι Έλληνες όλοι μαζι σε 10 χρόνια.![]()
Έχεις ψάξει δηλαδή έναν έναν τους Αλβανούς που ζούν σε αυτή τη χώρα και είδες ότι όλοι είναι όπως περιγράφεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
Γιατί φίλε μου το κάνουν όλοι μα όλοι και μιλάω για τους νέους, όχι αυτούς που είναι 80 χρονών. Και απο τσαμπουκά, πάλι ολοι τους τα ίδια κάνουν. Στη πλατεία δαβάκη στη Καλλιθέα χτυπάγαν έναν επειδή πήγε να παρκάρει σε θέση Αλβανού. Έχουν καταλάβει και περιοχές αν δεν το έχεις προσέξει. Ενώ απο δικούς μας έχω δεί πολύ καλά παιδιά. Απο δαύτους ούτε έναν, μα ούτε έναν. Και μόλις μας δούν με καμιά ακριβή μηχανή να μας σκοτώσουν θέλουν απο τη ζήλια τους... Αυτα βέπω, αυτά λέω...
Και εγώ σου λέω ότι έχω δει πολλά παιδιά από τη γείτονα χώρα που δουλεύουν για να ζήσουν τίμια.
Το να βάζεις τους ανθρώπους σε καλούπια και να κατηγορείς ανεξαιρετως είναι η πλέον έυκολη λύση για να διακαιολογήσεις τα χάλια τα δικά μας.
Γιατί συμμορίες από "μπουμπούκια" ελληνόπουλα δεν υπάρχουν νομίζεις?
Ορίστε, τις προάλλες κάτι τέτοια "καλόπαιδα" τρομοκρατούσαν κάτι Πακιστανούς τους οποίους έκλεψαν και ξυλοκόπησαν.
Μην τα ξεφτιλίζουμε τελείως τα πράγματα.
και που τα χεις δει ρε μαστορα ολων των ειδω τα κακα???
εεε??
βγηκε καμμια εγκυκλοπαιδεια το '83 που τα ειχε μαζεμενα..???
και μιλας ως τι..??
ως "εμπειρος"...??
και για να μη μιλησουμε γενικα,"εμπειρος μοτ/της"..???
ως τι εβγαλες τοσο βαρυαρχιδο συμπερασμα..???
σκατα...εχω πιει και βγαινω απο τα ρουχα μου..
τα νευρα μου γινονται τσαταλια..
και το μονο που σκεφτομαι ειναι "ποσο δικιο εχεις ρε Τζουλ σ'αυτο που ειπες για τον προβληματισμο"...
και το μονο που σκεφτομαι μαλακιωδως ειναι,γιατι μπορουν να αγοραζουν ολοι μοτ/τα..??
και καταληγω στο ποσο μαλακας ειμαι τελικα..
edited by sniper : Sorry Τανάσης.... αντιλαμβάνεσαι γιατί....
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Όσοι αγαπάτε τους αλβανούς και τους υποστηρίζετε τόσο ένθερμα γιατί δεν βάζετε σπίτι σας να πιείτε ένα καφέ και να τα πείτε..;;![]()
Αφού οι Αλβανοί είναι η αιτία όλων των κακών της Ελλάδας έχω μια πρόταση....
Αφού έχουμε πάνω από 1.000 Αλβανούς στην Ελλάδα + 2.000 που είναι Ιταλία αυτό σημαίνει ότι Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ!!!
Τους κάνουμε λοιπόν ελιγμό και πάμε όλοι να ζήσουμε Αλβανία...!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να είστε σίγουροι ότι θα την καταντήσουμε και αυτή Ελλάδα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και αφού τους καταστρέψουμε θα αναπτυχθούμε σε άλλες ΚΑΚΕΣ χώρες που τολμούν και μας προσβάλουν και να αλλοιώνουν τον ΑΡΙΣΤΟ τρόπο ζωής μας.
![]()
![]()
![]()
Για το πώς θα φτάσουμε να κάνουμε απόβαση Νιγηρία ακούω προτάσεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
lampros_fazer Όσοι αγαπάτε τους αλβανούς και τους υποστηρίζετε τόσο ένθερμα γιατί δεν βάζετε σπίτι σας να πιείτε ένα καφέ και να τα πείτε..;;
γιατι εχουμε στο σπιτι μας Αλβανους και δεν πινουν μονο καφε..
μας γαμανε και την γυναικα και την κορη και οτι εχουμε.
τραβας κανα ζορι?
εξυπνακηδες ολοι απο τον καναπε του πι-σι
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Όταν σου τύχει η στραβή απο τίμιο παιδί τότε μπορεί και να αποκτήσεις την άποψή μου. Δέν προσπαθώ να πείσω κανέναν και για τίποτα. Είπα τη γνώμη μου και κατακρήσεις δέν επιδέχομαι για την άποψή μου, ούτε και προσβολές. Πείτε τη γνώμη σας και τελείωσε. Και όσο για την επιθετικότητα των Ελλήνων προς αυτούς, αυτοί το δημιούργησαν. Και τί μου λέτε ρε πως δεν κοιτάω τα δικά μας χάλια, έχετε μιλήσει 1000000000 για αυτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Έχεις ψάξει δηλαδή έναν έναν τους Αλβανούς που ζούν σε αυτή τη χώρα και είδες ότι όλοι είναι όπως περιγράφεις.
Και εγώ σου λέω ότι έχω δει πολλά παιδιά από τη γείτονα χώρα που δουλεύουν για να ζήσουν τίμια.
Το να βάζεις τους ανθρώπους σε καλούπια και να κατηγορείς ανεξαιρετως είναι η πλέον έυκολη λύση για να διακαιολογήσεις τα χάλια τα δικά μας.
Γιατί συμμορίες από "μπουμπούκια" ελληνόπουλα δεν υπάρχουν νομίζεις?
Ορίστε, τις προάλλες κάτι τέτοια "καλόπαιδα" τρομοκρατούσαν κάτι Πακιστανούς τους οποίους έκλεψαν και ξυλοκόπησαν.
Μην τα ξεφτιλίζουμε τελείως τα πράγματα.
Γιατί τους δικαιολογείτε με τόση μανία;
ke oi mabri odigoun asxima, ke oi asproi odigoun asxima ke gia tous kokkinous na min sxoliaso.
Afto pou den anefere kanis pantos ine oti OLOI TOUS INE ANASFALISTOI (gia na min miliso gia tis pinakides pou exoun stin plionotita tous oi mabroi). KE OTI KANENAS TSOSMPA DEN TOUS STAMATAI POTE GIATI MIA POU THA TOUS STAMATISI KE MIA POU THA PREPI NA TOUS XOSI MESA KE META I ETISIA EKTHESI TIS CIA THA LEI OTI IMASTE MIA RATSISTIKI XORA.
To vfr tou thiou stixise 6900 gia na episkebasti ke tha ta pari tou agiou pote giati o methismenos albanos pou odigouse to partali stin attiki odo 5 to mesimeri itan anasfalistos. Eftixos pou o ksadelfos then epathe tipota. (tora giati exose 6900 mono o idios kserei opote min rotisi kanis)
smouts