Ποιο ειναι το site της ερτ3 στο νετ για το motogp?
Το λεει συνεχεια ο διατσιδης αλλα δεν το θυμαμαι.
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Αυτό εννοείς μήπως..;;Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Ευχαριστω.
ναι ευχαριστω.
Ειπαν χτες ο διατσιδης και ο αλλος ο κολαουζος οτι εχουν βαλει την γκομενα του ροσι στο σαιτ.
Και το ειπαν live ποιος θελει ας παει να την δει.
Και επειδη με εχει φαγει η περιεργια ειπα να ρωτησω ποιο ειναι.
Μπας και την εχετε δει εσεις?
OK! Στην ουσια συμφωνουμε! Αν και ο hayden ειναι πιο σταθερος φετος, ισως επειδη δεν μπλεκεται στη μαχη της 1ης θεσης, μπορει να φοβαται οτι αν πιεσει πολυ μπορει να αρχισει τις πτωσεις παλι!!!:rotflmao: Τωρα πιστευω οτι θα αρχισει και καποια παραπανω πιεση για τις νικες απο τη μερια του ΗRC, αφου ο Rossi τα πηγαινει καλυτερα τωρα και μονο με 2ες, 3ες και 4ες θεσεις λιγο δυσκολο να παρεις πρωταθλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Δεν μ'έπιασες.. :rotflmao:
Ήθελα να τονίσω οτι ο Hayden είναι σχεδόν μόνιμα 2-3 φέτος (2 φορές 2ος-3 3ος-1 5ος) και όχι οτι ο Rossi δεν μπορεί να κάνει το 11/12..Βεβαίως και είναι πιθανό να το κάνει και μακάρι να το κάνει!![]()
Και ο Hayden είναι πολύ δύσκολο εώς απίθανο να βγει σε όλα 2ος (γιαυτό και τα γέλια μου-ειρωνικά-στο προηγούμενο ποστ..) αν κρίνουμε και από την περσινή χρονιά που εκτός από τη νίκη του στο ΑμερικάνικοGP είχε 2 2ες θέσεις και οι υπόλοιπες ήταν 3ες εώς 7ες και μια 9η ενώ σε δυο αγώνες δεν τερμάτισε..
![]()
![]()
Οτι κι αν γινει ας απολαυσουμε αγωνες σαν το mugello![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Παντως για τον valle ολα ειναι πιθανα. Αν καποιος μπορει να παρει 11 η και 12 αγωνες serie αυτος ειναι ο valle. Προσωπικη μου αποψη......Δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση αν τον εβλεπα να μπαινει στιν στροφη τερμα κατω και ταυτοχρονα να ψηνει και ενα καφεδακι![]()
![]()
(οκ, λιγο υπερβολη αλλα........rossi ειναι αυτος)
![]()
![]()
![]()
ο hayden μετα τη νικη του εβλεπε βαθρο πολυ συχνα περυσι και συνεχιζει φετος.κ ο roberts jr το 2000 το πηρε με 3 νικες νομιζω.αν και πιο πιθανο βλεπω τον καπιροσσι για νο.2 φετος(γιατι δεν το χανει ο ροσσι το πρωταθλημα)
Και του capirex παντως - ετσι οπως τον βλεπω - του αξιζει ενα πρωταθλημα... Αν και φετος θα το παρει ο doctor πιστευω.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
ναι,ισως και του biaggi να αξιζε.καλυτερα να το επαιρναν αυτοι παρα οι criville-roberts jr το 99 και 2000.
ισως???Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ναι,ισως και του biaggi να αξιζε.καλυτερα να το επαιρναν αυτοι παρα οι criville-roberts jr το 99 και 2000.
εγω νομιζω
οτι
η καθε εποχη εχει τον οδηγο της(ή κ το αντιστροφο...)
απλα καποιοι οδηγοι ειναι ατυχοι...
μετα τον doohan ΗΤΑΝ η εποχη του biaggi ασχετα αν δεν πηρε πρωταθλημα επειδη βολοδερνε με την ρημαδοyamaha.
μετα ηταν(κ ειναι ακομα) ο doctor.
μετα απ'αυτον θα(ναι ναι ξερω....) ηταν του katoh.εδω κ αν μιλαμε για αδικια...(ή μηπως τυχη του γιατρου για να αλωνιζει ''ανενοχλητος'' κανα δυο χρονακια παραπανω?χαχα,πλακα κανω,μη φορτωνετε)
τωρα αν μετα το rossi θα ακολουθησει pedrosa ή stoner...
ιδωμεν
![]()
τωρα barros capirex krjr seteole meladri(μαλλον) οδηγαρες αλλα ''δευτεροι''
tough luck...
(τοσο καιρο το παλευω κ μια διαμαχη της προκοπης δεν εχω καταφετει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
Tι έκανε λέει..;;Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ο hayden μετα τη νικη του εβλεπε βαθρο πολυ συχνα περυσι και συνεχιζει φετος.![]()
Ο Hayden μέχρι τη νίκη του είχε ανέβει 5 φορές στο βάθρο και μετά τη νίκη του ΚΑΜΙΑ..! :rotflmao:
εγω πιστευω οτι ο biaggi αργησε να ανεβει κατηγορια.
lampros_fazer το 2005 ο hayden ΜΕΤΑ τη νικη του ειχε τα 5 βαθρα και πριν κανενα.
Πράγματι έχεις δίκιο..Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
lampros_fazer το 2005 ο hayden ΜΕΤΑ τη νικη του ειχε τα 5 βαθρα και πριν κανενα.Κοίταγα τα φύλλα αγώνα με ανάποδη σειρά.. :rotflmao:
![]()
και ο Hayden 2ος ειναι... απορω γιατι τον βαλανε απ την αρχη στην repsol και οχι σε δορυφορικη ομαδα. Τα καλα αποτελεσματα ηρθαν πολυυυυυ καιρο μετα...
Βασικα απο την αρχη τον πηρα με στραβο ματι, ποτε δε μου αρεσε, ακομα και πρωταθλημα να παρει καποτε δε βλεπω να τον παραδεχομαι...
Πιστευω οτι στο HRC απο περισυ τον Hayden ηθελαν για πρωταθλητη και οχι τον Biaggi... Aν πιστευαν στον Biaggi θα τον κρατουσαν και φετος. Θελαν να "παρει" καποια πραγματα απο τον Biaggi ο Hayden ετσι ωστε μετα να ειναι ετοιμος για το μεγαλο βημα.
Αν καπιος είναι ικανος να κοντράρει τον Rossi στη μάχη του πρωταθλήματος αυτος είναι μόνο ο Pedrosa.Τι Hayden,Melandri k capirossi λετε.Αν ο Rossi τα καταφέρει βλέπω να παίρνει πρωτάθλημα στο νήμα απο τον pedrosa.Ο πιτσιρικάς είναι πολυ δυνατός.Τον παρακουλουθώ απο τα 125 κ έχω την εντύπωση οτι ο Vale θα ιδρώσει παρα πολύ για να τον κερδίσει.Αλλωστε αν δεν είχε την ατυχία στο τελευταίο γύρο στη τουρκία αυτος θα ήταν πρώτος στη βαθμολογία.
Αρχικά δημιουργήθηκε από HLIASCBF
Αν καπιος είναι ικανος να κοντράρει τον Rossi στη μάχη του πρωταθλήματος αυτος είναι μόνο ο Pedrosa.Τι Hayden,Melandri k capirossi λετε.Αν ο Rossi τα καταφέρει βλέπω να παίρνει πρωτάθλημα στο νήμα απο τον pedrosa.Ο πιτσιρικάς είναι πολυ δυνατός.Τον παρακουλουθώ απο τα 125 κ έχω την εντύπωση οτι ο Vale θα ιδρώσει παρα πολύ για να τον κερδίσει.Αλλωστε αν δεν είχε την ατυχία στο τελευταίο γύρο στη τουρκία αυτος θα ήταν πρώτος στη βαθμολογία.
ναι ε??
δε μου λες αν δεν ειχε τις ατυχιες ο ροσσι που θα ηταν ο pedrosa???