Όπως είπα, η μάντρα έχει το ΧΡΟΝΟ, και θα βάλει και πολύ περισσότερες αγγελίες από εσένα, γι'αυτό ο ιδιώτης το πήρε τελικά από τη μάντρα άν και ακριβότερο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Yannis37
κοιτάς τις αγγελίες των μαντράδων για ένα "Χ" μοντέλο και λιγο πάνω λιγο κάτω το δίνουν πχ 6000€. Πας εσυ και το βάζεις 5300-5500€ και δεν σε παίρνει κανείς τηλ, και μετά ακούς : πήρα το ίδιο Χ μοντέλο απ τον ταδε μαντρά με 6000€
αμα αυτό δεν είναι κουλό τοτε τι είναι?
δηλαδι να την δώσουν στον μαντρά 4500,να μου την πουλήσει 6000??
και γιατι δεν την έπαιρνα απ τον ιδιώτη 5300-5500
κάπου εκεί είναι η φάση παιδιά.το θέμα είναι οτι υπάρχει κόλημα με την "και καλά" αξιοπιστία του "αφου την πήρε ο μαντράς καλή θα είναι, και...........................χάνουμε εμείς λεφτά και πλουτήζουν οι μαντράδες και ζήσαν όλοι καλά.
Δε νομίζω να τίθεται θέμα αξιοπιστίας απ'το οτι την πήρε ο μαντράς, έτσι κι αλλιώς όπως αναφέρθηκε είτε μαντράς είτε ιδιώτης πλέον η εγγύηση για τον αγοραστή ισχύει.
Μαντράς που κράτησε το παλιό Τρανσάλπ μου, μου είχε δώσει τιμή από τηλεφώνου. Όταν το πηγα, το είδε από μακρυά και είπε οκ!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Για την ιστορία, το πήρε 2.500 και καπάκι στην αγγελία το έβαλε 3.500. πήγε για κέρδος 40% δηλαδή! Χώρια το κέρδος που είχε ήδη βγάλει από την δική μου αγορά![]()
Κι εγώ σπάζομαι πολύ με τα κερατιάτικα.. αλλά τί θα μπορούσε να γίνει;;;
![]()