Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Yannis37
    κοιτάς τις αγγελίες των μαντράδων για ένα "Χ" μοντέλο και λιγο πάνω λιγο κάτω το δίνουν πχ 6000€. Πας εσυ και το βάζεις 5300-5500€ και δεν σε παίρνει κανείς τηλ, και μετά ακούς : πήρα το ίδιο Χ μοντέλο απ τον ταδε μαντρά με 6000€

αμα αυτό δεν είναι κουλό τοτε τι είναι?
    δηλαδι να την δώσουν στον μαντρά 4500,να μου την πουλήσει 6000??
    και γιατι δεν την έπαιρνα απ τον ιδιώτη 5300-5500

κάπου εκεί είναι η φάση παιδιά.το θέμα είναι οτι υπάρχει κόλημα με την "και καλά" αξιοπιστία του "αφου την πήρε ο μαντράς καλή θα είναι, και...........................χάνουμε εμείς λεφτά και πλουτήζουν οι μαντράδες και ζήσαν όλοι καλά.
    Όπως είπα, η μάντρα έχει το ΧΡΟΝΟ, και θα βάλει και πολύ περισσότερες αγγελίες από εσένα, γι'αυτό ο ιδιώτης το πήρε τελικά από τη μάντρα άν και ακριβότερο!

Δε νομίζω να τίθεται θέμα αξιοπιστίας απ'το οτι την πήρε ο μαντράς, έτσι κι αλλιώς όπως αναφέρθηκε είτε μαντράς είτε ιδιώτης πλέον η εγγύηση για τον αγοραστή ισχύει.

Μαντράς που κράτησε το παλιό Τρανσάλπ μου, μου είχε δώσει τιμή από τηλεφώνου. Όταν το πηγα, το είδε από μακρυά και είπε οκ!!!!!!!!!!!!!!!

Για την ιστορία, το πήρε 2.500 και καπάκι στην αγγελία το έβαλε 3.500. πήγε για κέρδος 40% δηλαδή! Χώρια το κέρδος που είχε ήδη βγάλει από την δική μου αγορά

Κι εγώ σπάζομαι πολύ με τα κερατιάτικα.. αλλά τί θα μπορούσε να γίνει;;;

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Μέλος Το avatar του/της tsofras
    Συγνώμη , αλλά απλά απο περιέργια εσύ πόσο το έδινες? Γιατι έχω πετύχει και αγγελείες απο ιδιώτες , που τα πουλάνε όσο και στην μάντρα η 100 - 150 Ε φθηνότερα.... και προκειμένου να ρίξουν την τιμη 400 - 500 Ε , την πουλάνε τελικά στην μάντρα για λιγότερα (π.χ. όπως εσύ)

Αλλά όπως και προείπα , το βασικότερο για μένα όπως και για τους περισσότερους είναι οι δόσεις. Άλλο 12, 24 ,36 ,72 κτλ. δόσεις και άλλο όλα τα λεφτά ντούκου

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsofras
    Συγνώμη , αλλά απλά απο περιέργια εσύ πόσο το έδινες? Γιατι έχω πετύχει και αγγελείες απο ιδιώτες , που τα πουλάνε όσο και στην μάντρα η 100 - 150 Ε φθηνότερα.... και προκειμένου να ρίξουν την τιμη 400 - 500 Ε , την πουλάνε τελικά στην μάντρα για λιγότερα (π.χ. όπως εσύ)

Αλλά όπως και προείπα , το βασικότερο για μένα όπως και για τους περισσότερους είναι οι δόσεις. Άλλο 12, 24 ,36 ,72 κτλ. δόσεις και άλλο όλα τα λεφτά ντούκου
    Το συγκεκριμένο το είχα αγγελία για πολύ καιρό 3.000 - κατέβηκα και κάτω από 3.000 αλλά ούτε τηλέφωνο. (φταίει που ήταν και 10 χρονών και το 400αρι και δεν σπροχνώταν με τίποτα..). Για την ιστορία, ήταν ο μόνος έμπορας (από πολλούς που ρώτησα) που δεχτηκε να συζητήσει για 400αρι, και το έσπρωξα αβλεπί!

Οι δόσεις δε νομίζω οτι είναι τόσο θέμα, μέχρι κάποιο ποσό τουλάχιστον.. Πάς σε οποιαδήποτε τράπεζα, σου δίνουν ένα καταναλωτικό, τα σκάς "ντούκου" (άσε που έχεις μεγάλο αβαντάζ για παζάρια έτσι) και πληρώνεις την τράπεζα μετά (όπως ακριβώς και στην περίπτωση της μάντρας)

georgE

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
    Οι δόσεις δε νομίζω οτι είναι τόσο θέμα, μέχρι κάποιο ποσό τουλάχιστον.. Πάς σε οποιαδήποτε τράπεζα, σου δίνουν ένα καταναλωτικό, τα σκάς "ντούκου" (άσε που έχεις μεγάλο αβαντάζ για παζάρια έτσι) και πληρώνεις την τράπεζα μετά (όπως ακριβώς και στην περίπτωση της μάντρας)

Πολλοί όμως δεν το ξέρουν αυτό και νομίζουν ότι ο έμπορος τους κάνει χάρη που τους κάνει δόσεις....

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Πολλοί όμως δεν το ξέρουν αυτό και νομίζουν ότι ο έμπορος τους κάνει χάρη που τους κάνει δόσεις....
    Μαζί σου, ο "δοσατζής" πέθανε!
    Τώρα και ο μπακάλης της γειτωνιάς μέσω τραπέζης κρατάει το τεφτέρι του.....

(Για να τρώνε καλά οι τράπεζες - άλλο θέμα αυτό!..)

georgE

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Μαζί σου, ο "δοσατζής" πέθανε!
    Τώρα και ο μπακάλης της γειτωνιάς μέσω τραπέζης κρατάει το τεφτέρι του.....

(Για να τρώνε καλά οι τράπεζες - άλλο θέμα αυτό!..)

η μια ή η αλλη ειναι. γιατι, απο την τσεπη του σε δανειζει (με τη σειρα του) ο εμπορας?
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    ke o mantras katanalotiko sou vgazi
    to idio ine me to idio epitokio plironis
    apla o mantras exi prosvasi me tin mia se poles trapezes den xriazete na trexis esi
    ase pou mpori na exi ke akres na sto vgali akoma ke an zorizese apo proipo8esis...

ke epipleon enas idiotis ine diskolo na vgali proto danio 7-9-12.000 euro

ala na to katalavete me tin min i dosis skotosan tin agora
    an kapios exi 3000 euro gia ena xt as poume 8a protimisi na ta dosi prokatavoli ke me merikes dosis na pari kati kalitero
    ke 8a ine ke malakas na ta dosi gia en xt pou lei o logos
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ναι καλα

ο μαντρας μερικες φορες ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΖΑ απο την τραπεζα για καθε δανειο που βγαζει....

πως νομιζετε οτι βγαινει αυτο το 12% τοκος ενω στα καταναλωτικα ειναι χαμηλοτερο (για να μη πω στα αμαξια που ειναι και κατω απο 8%....)

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ναι καλα

ο μαντρας μερικες φορες ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΖΑ απο την τραπεζα για καθε δανειο που βγαζει....

πως νομιζετε οτι βγαινει αυτο το 12% τοκος ενω στα καταναλωτικα ειναι χαμηλοτερο (για να μη πω στα αμαξια που ειναι και κατω απο 8%....)
    o μαντράς παίρνει ΠΑΝΤΑ μίζα σε κάθε δάνειο που πουλάει.Σε τράπεζα είμαι και ξέρω.
    πως θα τον "αρπάξει" η μια απ την άλλη τράπεζα γίνεται σκοτωμός με τις προμηθειες.

οοοοξωωωωω ρεεεεεεεε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ναι καλα

Μην τα μπερδευεις. Επειδη εχουν τροχους και εξυπηρετουν την ιδια αναγκη δεν σημαινει οτι και η τραπεζα τα βλεπει το ιδιο. Το δανειο για μηχανη ειναι με ορους καταναλωτικου δανειου, το αυτοκινητο εχει αλλες προϋποθεσεις και εχει και διαφορετικο επιτοκιο λογω διαφορετικων εξασφαλισεων και απαξιωσης. Η τραπεζα βλεπεις, τα βλεπει σαν δανεια και εξασφαλιση κεφαλαιου , οχι σαν παιχνιδια για μεγαλα παιδια που τα βλεπουμε εμεις!

Ο χρονος ηταν ειναι και θα ειναι η κυρια παραμετρος που οριζει την τιμη οποιοδηποτε αγαθου και υπηρεσιας.

Ο αγοραστης πληρωνει παραπανω στην μαντρα "αγοραζοντας" τον χρονο του μαντρά. Δλδ τον χρονο που εκανε να αξιολογησει, να μαθει τι πρεπει να κοιταει σε μια μηχανη, να ασχοληθει με το δανειο, να βρει την σωστη μηχανη κτλ. Αν ξερεις ασχολεσαι μονος σου και τελειωνει η υποθεση, αν οχι πας στην μαντρα και πληρωνεις τον χρονο που ξοδεψαν αυτοι και γλυτωσες εσυ. Αυτη ειναι και η εννοια του χρηματος ρε παιδες στο κατω κατω. Εγω δουλευω στο φουρνο για να βγαλω λεφτα τα οποια θα μετατρεψω σε γνωση για τις μηχανες πληρωνοντας εσενα που ασχολεισαι με αυτο και ξερεις.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΜΗΝ ΒΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ..
    an kapios exi 3000 euro gia ena xt as poume 8a protimisi na ta dosi prokatavoli ke me merikes dosis na pari kati kalitero
    ke 8a ine ke malakas na ta dosi gia en xt pou lei o logos
    Υπάρχει και η ανάποδη θεωρία, οτι με λίγη οριμη σκέψη θα προτιμίσει το ΧΤ αν θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο από τραπεζικές υποχρεώσεις και χρεώσεις!..

Αρκετοί "αντιστέκονται" ακόμα στο δέλεαρ της τράπεζας.. Προσωπικά είμαι κάπου στη μέση..
    georgE

Αρχικά δημιουργήθηκε από Yannis37
    o μαντράς παίρνει ΠΑΝΤΑ μίζα σε κάθε δάνειο που πουλάει.Σε τράπεζα είμαι και ξέρω.
    πως θα τον "αρπάξει" η μια απ την άλλη τράπεζα γίνεται σκοτωμός με τις προμηθειες.

οοοοξωωωωω ρεεεεεεεε

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

Οχι άλλα κερατιάτικα ρεεεεεεεε!...

Μ@μώ την Ελλάδα μου Μ@μώ!
    georgE

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της Kortenaer
    i motosikleta den ine katanalotiko aga8o me tin stegni enia
    giati na alazis moto sinexia?
    ka8e 2-3 xronia...............se pola meri tou kosmou oi an8ropoi agorazoun mia kenouria moto ke tin kratane pola xroni tin anava8mizoun tin eksoplizoun tis dinoun prosopiko xaraktira ke tin kratane
    Εγω θα συμφωνησω απολυτα με αυτη την αποψη, γιατι να μπω στο τρυπακι να αλλαξω μηχανη και να μην αναβαθμησω/συντηρησω αυτη που εχω.........ειναι αναγκη να κανω πλουσιες τις τραπεζες.

................ασε που αν την κρατησω αρκετα θα με ζαλισουν να τους την πουλησω για κλασσικη.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Υπάρχει και η ανάποδη θεωρία, οτι με λίγη οριμη σκέψη θα προτιμίσει το ΧΤ αν θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο από τραπεζικές υποχρεώσεις και χρεώσεις!..

Αρκετοί "αντιστέκονται" ακόμα στο δέλεαρ της τράπεζας.. Προσωπικά είμαι κάπου στη μέση..
    orea ekfrasi -orimi skepsi-
    enas orimos mixanivios ine aftos pou 8eli hayabusha me 300 euro
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

min akouo trela pramata...
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

orea ekfrasi -orimi skepsi-
    enas orimos mixanivios ine aftos pou 8eli hayabusha me 300 euro
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

min akouo trela pramata...
    Είπα όριμη σκέψη + μηχανόβιος; ωχ....
    georgE

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Freeday, ποδήλατο και νοοτροπία δικυκλιστών
    από Panoskl στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2010, 14:35
  2. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF