Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: Επιπτώσεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
    Δέν σε ειρωνεύτηκα. Αυτό κατάλαβες; Και τι κουβέντα τέλος και τέτοια μου λές; Δέν μπορούμε να μιλήσουμε δηλαδή; Καλά ξέρω, επειδή είσαι το κουμάντο στην όλη ιστορία θα μου κάνεις και ενα ωραίο BAN να τελειώνουμε. Άντε, περιμένω... Τα λέμε παιδιά και να προσέχετε στους δρόμους, περιμένω το BAN μου τώρα. Χαίρε κόσμε!
    Δεν είμαι το κουμάντο στην ιστορία και δεν μπορώ εγώ ο ίδιος να σου κάνω κανένα BAN. Μπορώ απλά να σου το εγγυηθώ.

Εδώ είναι φόρουμ μοτοσυκλετιστών. Συνάδελφων ή φίλων. Ανταλλάσσουμε απόψεις, κάνουμε την πλάκα μας, πάμε και καμμιά βόλτα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ROTTEN! ΟΦΕΙΛΕΣ να σεβαστείς τον οποιονδήποτε μπαίνει εδώ μέσα και να μην βάζεις τέτοια θεάματα.

Αν έχεις κάτι να πεις για το κράνος πες το με λόγια. Αν θες καλύτερα κάνε πρώτα ένα search και θα βρεις δεκάδες σχετικά ποστ. Θα αντιληφθείς πολύ σύντομα ότι το μήνυμα εδώ μέσα έχει περάσει και με το παραπάνω χωρίς αίματα και λοιπές αηδίες. Δεν μπαίνουμε από το πουθενά σε ένα χώρο που δεν ξέρουμε τι παίζει και να βάζουμε βίντεο με κεφάλια να κρέμονται!!!

Το αν κάποιος θα μπει ή όχι να το δει είναι άλλο θέμα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι όποιος μπει στο ποστ, θα πατήσει και το link. Εγώ προσωπικά ως διαχειριστής αναγκάστηκα να το δω και δεν σου το χρώσταγα!

Και ναι φίλε μου οι μαργαρίτες και τα λουλούδια ως απάντηση είναι ειρωνία!
    Θάνος..

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Δεν είμαι το κουμάντο στην ιστορία και δεν μπορώ εγώ ο ίδιος να σου κάνω κανένα BAN. Μπορώ απλά να σου το εγγυηθώ.

Εδώ είναι φόρουμ μοτοσυκλετιστών. Συνάδελφων ή φίλων. Ανταλλάσσουμε απόψεις, κάνουμε την πλάκα μας, πάμε και καμμιά βόλτα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ROTTEN! ΟΦΕΙΛΕΣ να σεβαστείς τον οποιονδήποτε μπαίνει εδώ μέσα και να μην βάζεις τέτοια θεάματα.

Αν έχεις κάτι να πεις για το κράνος πες το με λόγια. Αν θες καλύτερα κάνε πρώτα ένα search και θα βρεις δεκάδες σχετικά ποστ. Θα αντιληφθείς πολύ σύντομα ότι το μήνυμα εδώ μέσα έχει περάσει και με το παραπάνω χωρίς αίματα και λοιπές αηδίες. Δεν μπαίνουμε από το πουθενά σε ένα χώρο που δεν ξέρουμε τι παίζει και να βάζουμε βίντεο με κεφάλια να κρέμονται!!!

Το αν κάποιος θα μπει ή όχι να το δει είναι άλλο θέμα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι όποιος μπει στο ποστ, θα πατήσει και το link. Εγώ προσωπικά ως διαχειριστής αναγκάστηκα να το δω και δεν σου το χρώσταγα!

Φίλε Θάνο, ούτε δικηγόρος του είμαι ούτε τίποτα, αλλά δεν νομίζω έκανε κάτι το τόσο τρομερό που άξιζε τέτοια αντίδραση και απειλή με ban. Άλλωστε μόνο το λίνκ έβαλε και πολύ σωστά έβαλε και την ανάλογη προειδοποίηση. Τέτοια βίντεο είναι συνήθες φαινόμενο και σε πολλά άλλα φόρουμς με μηχανές, γιατί ακριβώς έχουνε ένα μήνυμα να περάσουνε. Όχι το μακάβριο και την αηδία αλλά το πόσο σημαντικό είναι η σωστή προστασία. Όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε...αν μερικοί θίγονται από αυτά τα πράγματα δυστυχώς δεν το πίασανε το υπονοούμενο. Και στην τελική ποιά η διαφορά του να βλέπεις ένα τέτοιο βίντεο και του να βλέπεις συνεχώς το "πέθανε ο ένας και ο άλλος λόγο υπερβολικής ταχύτητας και απουσίας κράνους". Μήπως τελικά πρέπει περισσότεροι να βλέπουμε το πρώτο για να σταματήσουμε να βλέπουμε το δεύτερο.
    2004 R1 red-black

GSX-R1000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Καλά, τώρα που το καλοσκέφτηκα έχεις δίκιο. Μπορεί να πειράξει πολλους και να δούν αθελά τους κατι που δεν πρέπει. Αφου είπα για γερά στομάχια γιατί το πάτησες; Τέλος πάντων συγνώμη σε σένα και σε όσους αναστάτωσα ή σόκαρα αλλά στην αρχή το θεώρησα σωστό, τωρα αναθεωρώ την άποψη μου. Και την αναθεωρώ όχι προς το μήνυμα του Βίντεο που ερμηνελυω εγώ αλλα προς το δίδαγμα που μπορεί να σου δώσει μια εικόνα απο το να τα λές. Εδώ μιλάμε για πόλεμο και δέν μας ενδιαφέρει τίποτα για τους άλλους. Όταν το ζήσεις όμως... Τότε καταλαβαίνεις καλύτερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Εχετε γειαααααααααα βρυσουλες λογγοι βουναααα ραχουλες !!
    Tι ήπιες μεσημεριάτικα ρε κι άρχισες τα παραδοσιακά ;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε συ dimmeneidis..

Πως τα κατάφερες;

2 θρεντ άνοιξες, το ένα είναι στις διαμάχες και το άλλο παραλίγο να πάει!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απίστευτα πράγματα!

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    ρε χασαπηδες!!!!!γιατι το σφαξατε το λινκ?οποιος γουσταρει το βλεπει και οποιος δεν γουσταρει δεν το βλεπει!!!
    εξαλου παντα μετα απο ενα ποστ με λινκ υπαρχουν και οι απαντησεις με τις εντυπωσεις!!!οποτε πριν το ανοιξουμε ξερουμε τι θα δουμε!!!!!
    και το ποιο απλο που θα μπορουσατε να κανετε ειναι να στελνατε ενα π.μ στο παλικαρι που εφτιαξε το ποστ για να βαλει μια προειδοποιηση για ''αηδιαστικο βιντεο''
    και ολα μελι γαλα!!!!!

παντως τωρα τελευταια εχουν παρατηρηθει πολλες σφαγες!!!!που σε αλλα φορουμ με ιδιο ενδιαφερον δηλαδη μοτο δεν γινονται!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
    εξαλου παντα μετα απο ενα ποστ με λινκ υπαρχουν και οι απαντησεις με τις εντυπωσεις!!!οποτε πριν το ανοιξουμε ξερουμε τι θα δουμε!!!!!
    Εσύ ρε Άραβας είσαι και διαβάζεις ανάποδα ;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Οι άραβες διαβάζουν από δεξιά αριστερά...όχι από κάτω προς τα πάνω.
    2004 R1 red-black

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    Οι άραβες διαβάζουν από δεξιά αριστερά...όχι από κάτω προς τα πάνω.
    Απ'το τέλος προς την αρχή ! Το ίδιο κάνει !

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

οχι ρε μακις απλα πριν μπω στο λουκι να κατεβασω ενα βιντεακι παω ποιο κατω να δω τι λενε αυτοι που το εχουν κατεβασει......καταλαβες?

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

οχι ρε μακις απλα πριν μπω στο λουκι να κατεβασω ενα βιντεακι παω ποιο κατω να δω τι λενε αυτοι που το εχουν κατεβασει......καταλαβες?
    Το ξέρω ρε Θανάση πλάκα σου κάνω !

Παρεπιπτόντως κι εγώ το ίδιο κάνω.

Άστα αυτά...είσαι άραβας. Το ξέρω. Το μυρίστικα. Αλ καίντα κλασσικά.
    2004 R1 red-black

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    ρε χασαπηδες!!!!!γιατι το σφαξατε το λινκ?
    ....................................................................
    παντως τωρα τελευταια εχουν παρατηρηθει πολλες σφαγες!!!!
    Θανασάκη...

Παριστάνεις τον μάλακα ή είσαι όντως ???

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    Άστα αυτά...είσαι άραβας. Το ξέρω. Το μυρίστικα. Αλ καίντα κλασσικά.
    ωχ!!!οχι μα εγω δεν .........φτου ρε πουστη μου με πηρανε χαμπαρι!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Θανασάκη...

Παριστάνεις τον μάλακα ή είσαι όντως ???

αν κρινω απο την συμπεριφορα την δικια σου μαλλον τον παριστανω γιατι δυστηχως μου πηρες την θεση...................

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF