Δεν είμαι το κουμάντο στην ιστορία και δεν μπορώ εγώ ο ίδιος να σου κάνω κανένα BAN. Μπορώ απλά να σου το εγγυηθώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
Δέν σε ειρωνεύτηκα. Αυτό κατάλαβες; Και τι κουβέντα τέλος και τέτοια μου λές; Δέν μπορούμε να μιλήσουμε δηλαδή; Καλά ξέρω, επειδή είσαι το κουμάντο στην όλη ιστορία θα μου κάνεις και ενα ωραίο BAN να τελειώνουμε. Άντε, περιμένω... Τα λέμε παιδιά και να προσέχετε στους δρόμους, περιμένω το BAN μου τώρα. Χαίρε κόσμε!
Εδώ είναι φόρουμ μοτοσυκλετιστών. Συνάδελφων ή φίλων. Ανταλλάσσουμε απόψεις, κάνουμε την πλάκα μας, πάμε και καμμιά βόλτα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ROTTEN! ΟΦΕΙΛΕΣ να σεβαστείς τον οποιονδήποτε μπαίνει εδώ μέσα και να μην βάζεις τέτοια θεάματα.
Αν έχεις κάτι να πεις για το κράνος πες το με λόγια. Αν θες καλύτερα κάνε πρώτα ένα search και θα βρεις δεκάδες σχετικά ποστ. Θα αντιληφθείς πολύ σύντομα ότι το μήνυμα εδώ μέσα έχει περάσει και με το παραπάνω χωρίς αίματα και λοιπές αηδίες. Δεν μπαίνουμε από το πουθενά σε ένα χώρο που δεν ξέρουμε τι παίζει και να βάζουμε βίντεο με κεφάλια να κρέμονται!!!![]()
Το αν κάποιος θα μπει ή όχι να το δει είναι άλλο θέμα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι όποιος μπει στο ποστ, θα πατήσει και το link. Εγώ προσωπικά ως διαχειριστής αναγκάστηκα να το δω και δεν σου το χρώσταγα!
Και ναι φίλε μου οι μαργαρίτες και τα λουλούδια ως απάντηση είναι ειρωνία!