Δημήτρη και εγώ είχα τα ίδια προβλήματα με τις "πόρτες".Τελικά έμεινα και στην γραμμή ISDN που είχα γιατί με PSTN δεν υπήρχαν πόρτες!
σσ:Όλα αυτά για OTENET
Δημήτρη και εγώ είχα τα ίδια προβλήματα με τις "πόρτες".Τελικά έμεινα και στην γραμμή ISDN που είχα γιατί με PSTN δεν υπήρχαν πόρτες!
σσ:Όλα αυτά για OTENET
Don't follow me I'm lost too
καλα....![]()
καθε φορα κατι τετοια ακουω και παραμενω χορηγος του πΟΤΕ πληρωνοντας 130 ευρω το 2μηνο με ογκοχρεωση! (καλα εγω παραειμαι)![]()
για vivodi το σκεφτομουν... ξεριε κανεις αν μπορω να εχω τη dsl του ΟΤΕ μεχρι να ενεργοποιηθει; και μετα κραταω το νουμερο του ΟΤΕ και εχω + μια γραμμη της vivodi?
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση στο e-shop, μου είπαν ότι επαιζε η προσφορά των 1024 αλλά έχει εξαντληθεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
Δεν παίζει αυτό....το σωστό είναι 117ευρώ το χρόνο για 384
http://www.bikenet.gr/forum/index.php?topic=5866.0
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
καλα....![]()
καθε φορα κατι τετοια ακουω και παραμενω χορηγος του πΟΤΕ πληρωνοντας 130 ευρω το 2μηνο με ογκοχρεωση! (καλα εγω παραειμαι)![]()
για vivodi το σκεφτομουν... ξεριε κανεις αν μπορω να εχω τη dsl του ΟΤΕ μεχρι να ενεργοποιηθει; και μετα κραταω το νουμερο του ΟΤΕ και εχω + μια γραμμη της vivodi?
Όταν ξεμπλέξετε τις βούρτσες απο τις άλλες να μιλήσουμε...
Πάρτε και διαβάστε και κανένα περιοδικό που να μην έχει γκόμενες απ' έξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όταν ξεμπλέξετε τις βούρτσες απο τις άλλες να μιλήσουμε...
Πάρτε και διαβάστε και κανένα περιοδικό που να μην έχει γκόμενες απ' έξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
![]()
ναι.. αλλη ορεξη δεν ειχαμε!![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!