Παραρτημα Χολαργου,δηλωση απωλειας η φθορας,30 ευρω παραβολο,καταθετεις την 28x20,παιρνεις μια βεβαιωση και σε 3 εργασιμες(2 μερουλες ακομη για μενα),παραλαμβανεις τιη νεα 20x20!!!!
Παραρτημα Χολαργου,δηλωση απωλειας η φθορας,30 ευρω παραβολο,καταθετεις την 28x20,παιρνεις μια βεβαιωση και σε 3 εργασιμες(2 μερουλες ακομη για μενα),παραλαμβανεις τιη νεα 20x20!!!!
...cause the place seems still alive...
Σημερα 14/9/2006 πηγα στο υπουργειο στην Μεσογειων και ενω ειχα την παλια σπασμενη πινακιδα (βλεπε 2 ποστ πανω) μου δωσαν μεν 20χ20 αντι για το τερας των 28εκ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!!! Αυτο δε το'χα ξαναδιαβασει αλλα το περιμενα... 30 γιουρια λοιπον... τι να κανουμε χαλαλι.
τρεχα αλλαζε ασφαλειες τωρα
![]()
Silence in the studio!
το monitor 29 ιντσών είναι ?
http://www.snowclub.gr
μήπως έχεις μπλέξει τα εκατοστά με τις ίντσεςΑρχικά δημιουργήθηκε από jokey
το monitor 29 ιντσών είναι ?![]()
Άρα μάλλον καινούργια θα πάρω την άλλη εβδομάδα που θα πάω..![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Τη δική μου πάντως (ΒΕΤ) ακόμα την περιμένω 4-5 μήνες τώρα. Πήρα εχτές τηλ. (στο Μοσχάτο) και ούτε κάν πρόλαβα να ψελίσω τον αριθμό κυκλοφορίας. "Δεν υπάρχουν πινακίδες" η απάντηση.
Μια απο τα ιδια (ΒΕΤ) στον Πειραια.Αρχικά δημιουργήθηκε από niewbe
Τη δική μου πάντως (ΒΕΤ) ακόμα την περιμένω 4-5 μήνες τώρα. Πήρα εχτές τηλ. (στο Μοσχάτο) και ούτε κάν πρόλαβα να ψελίσω τον αριθμό κυκλοφορίας. "Δεν υπάρχουν πινακίδες" η απάντηση.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
15 ιντσωνΑρχικά δημιουργήθηκε από jokey
Silence in the studio!
Σε plasma 70''Αρχικά δημιουργήθηκε από jokey
Την μαμησαμε μαγκες, αυτες ειναι μεγαλυτερες!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Σε plasma 70''
Την μαμησαμε μαγκες, αυτες ειναι μεγαλυτερες!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::a53:
![]()
Silence in the studio!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
ξεχασα φωτο![]()
Και μαμω τους λασπωτηρες θα ειναι!
Τωρα θα μπορω να περναω οταν βρεχει σε καθε θεομηνεια απο την παραλιακη και την Πετρουπολη χωρις να γινεται η πλατη μου χεσμενη!!!
Ευχαριστουμε Ω μεγα Υπουργε!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
... με αγορά ειδικού μηχανισμού ο οποίος αλλάζει την γωνία της πινακίδας , μετατρέπει την μηχανή σε αετό και μπορείς να αποφεύγεις την πολύ κίνηση
Προς ενημέρωση όλων πήρα την Παρασκευή τηλέφωνο στο Υπουργείο Συγκοινωνιών στη γραμματεία τηλ:210 6596813 και μου είπαν ότι έχουν βγει πινακίδες μέχρι και
ΧΖΗ
![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Εννοείς οτι εχουν βγεί στην καινούρια μικρή (20Χ20) διάσταση, η στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ??Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Προς ενημέρωση όλων πήρα την Παρασκευή τηλέφωνο στο Υπουργείο Συγκοινωνιών στη γραμματεία τηλ:210 6596813 και μου είπαν ότι έχουν βγει πινακίδες μέχρι και
ΧΖΗ
![]()
![]()
![]()
Γιατί κλείνω ενα χρόνο σε 2 μήνες, και εχω αρχίσει να το σκέφτομαι να πάω να την πάρω.....
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957