Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: 2 Ζηταδες νεκροι απο ταξιτζη

YEC Το avatar του/της alexk
    Λυπάμαι πολύ. Κάθε ζωή που χάνετε είναι ανεκτίμητης αξίας.

Μετά, ας θυμήσω σε κάποιος ότι είχαμε και ένα thread σχετικά με τα κόκκινα φανάρια... Πολλοί έλεγαν "εντάξει μωρέ, άν είναι άδειος ο δρόμος, είναι βράδυ κτλ. περνάμε, γιατί να περιμένουμε? ελέγχουμε εμείς".

Μπράβο μάγκες!!!
    Και κάτι μάγκες είδα εχθές που περνούσαν κάτι κόκκινα και με αμάξι και με μηχανάκι. Μπράβο παιδιά!!! Καλά το πάτε ρε *beep* που να σας *beep*, θα μας σκοτώσετε.
    www.clubcsl.com

κρίμα τα παιδια !!
    ας βρουν δύναμη αυτοί που έμειναν πίσω !
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Εύχομαι να το πάρουν πατριωτικά οι υπόλοιποι ζητάδες και να μην αφήνουν ταξιτζή ατιμώρητο.

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito

Re: ΕΓΚΛΗΜΑ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από downhill
    Ο ταξιτζής ισχυρίστικε ότι αφού ήταν άδειος ο δρόμος παρά το κόκκινο πέρασε...
    Το μαλάκα....
    2004 R1 red-black

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Εγώ εύχομαι υγεία σε όλους και καλό καλοκαίρι. Κρίμα τα παλικάρια. Δάσκαλε που δίδαξες όμως ...

Εμείς πάντα κράνος, στολή κλπ κι ας βράζει ο τόπος.

Και αν εμείς δεν γουστάρουμε να τα βάλουμε τότε πρόβλημά μας. Αν όμως έχουμε τις αγαπημένες μας στο πίσω κάθισμα τότε να οδηγούμε ήρεμα, με σύνεση και πάντα τα μάτια 10004 ...

Για φανταστείτε τον εφιάλτη να την βγάζουμε εμείς ζάχαρη από πτώση και να χάνουμε την αγαπημένη μας ή τους ανθρώπους που αγαπάμε από δικό μας λάθος. Πώς θα αισθανόμαστε για μια ζωή, τί θα πούμε στους δικούς της ανθρώπους ?

Κι όλα αυτά για μια παπαριά, για το γκάζι το γλυκό ή για την μαλακία με το καπελάκι το trendy και το ψευδοlife style του ξεκράνωτου (που άμα τον γυρίσεις ανάποδα δεν καμπανίζει ούτε γρόσσι στο πάτωμα).

Τις ευχές μου και προσοχή ...
    I had a dream ...

Κρίμα κρίμα κρίμα.

Το κόκκινο και η παραβίαση στοπ είναι οι χειρότερες παραβάσεις. Όσες φορές έχω τρακάρει 3 (2 οδηγούσα πάπια και 1 αμάξι) για την ιστορία η μία ήταν με ταξιτζή, οι άλλοι παραβίασαν το στόπ. Θανατηφόρα παράβαση.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει και για τον άλλον ότι πεί το δικαστήριο.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

thimono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

re paides signomi gia tin pithani airetikotita tou post alla trelenomai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trelenomai me tontarifa pou efage stegna 2 paidia 21 eton kai thimono giati den egine kata lathos!!!!!!

de pairnas re file kokkino kai poso mallon otan trexeis me xilia!!!!!!!!!!!!

KREMASMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alla.....

pos na dexto oti o tarifas den ektimise ti zoi 2 anthropon apo ti stigmi pou oi 2 epoxoumenoi ontas malista kai astinomikoi de foragane kranos!!!!!!!!!!!!!!!!!

dld o opoiosdipote mporei na kanei oti goustarei alla ta kakomoira ta paidia xoris kranos,xoris aksoplismo kai ontas astinomikoi ti pathane....E OXI!!!!!!!!!!!
    EGO DEN TO DEXOMAI OSO SKLIRO KAI AN AKOUGETAI!!!!!!!!!

kavalame kai kseroume tous kindinous pou paizoune!!!!

de pame sto narkopaidio elafra ti kardia!!!

an den ektimame emeis tin idia mas ti zoi giati o allos na tin ektimisei??????????

de katalavaino!!!!!!!!!!!!!!!!

isos poli na me xaraktirisete m@.@.@ i otidipote allo omos afti einai i gnomi mou kai den tin allazo!!!!!

eferan efthini gia to tragiko gegonos asxeta an eixan tin protarxiki i defterevousa efthini!!!!!!!!!!!!!!!!!

silipitiria stis oikogeneies tous,
    kremasma ston tarifa,
    signomi gia tin apolitotita i kai sklirotita tou mnmatos mou apo olous sas!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na stai kala kai na thimaste

FORATE KRANOS PRIN EINAI ARGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S:2 fores me exei sosei(kai milao kiriolektika) !!!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ήταν 2 παιδιά 21-22 χρονών που είχαν σχολάσει από 1)ΥΜΕΤ ΚΑΙ 2)από κάποιο τμήμα και πήγαιναν σπίτι τους για ύπνο μετά από ξενύχτι. όσο για τον ταρίφα τι να πούμε.......
    Χωρίς να υποστηρίζω ή να κατηγορώ κάποια επαγγέλματα για τον συγκεκριμένο ταρίφα:a29: :a015: :a57:
    ΤΕΣΠΑ,προσέχετε εκεί στην ΑΘΗΝΑ τα φανάρια ακόμα και αν έχετε πράσινο γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλοί
    :a31: :a31: οδηγοί.
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

ανέ Μελος
    Και μένα με έχει σώσει και μάλιστα κυριολεκτικά για αυτό κυνηγάω και τον κολητό μου όποτε τον βλέπω να ανεβαίνει χωρίς κράνος, άσχετα αν και εγώ κανα 20αρι μέρες τον χρόνο μπορεί να μην το φορέσω.
    Φίλε μου όμως δεν έχεις δίκιο σε αυτό που θέλεις να μεταφέρεις γιατί δεν το μεταφέρεις σωστά.
    Έχουμε ΠΛΗΡΗ ευθύνη γιατί δεν προσέχουμε να έχουμε κράνος αλλά αν τα παιδιά αντί να πεθένανε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις πεθέναν γιατί τους έσπασε η σπονδυλική στύλη θα μιλάγαμε για πλάτες κροκόδειλους και δεν ξέρω εγώ τι.

Όλοι έχουμε ευθύνη να προσέχουμε όσο μπορούμε και όλοι γνωρίζουμε την διαφορά ασφάλειας του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας αλλά και του YUGO που ένα 19χρονο αγόρασε μεταχειρισμένο και έβαλε την ζώνη του να πάει μια γρήγορη βόλτα σε στροφιλίκι ή ακόμα και στην εθνική για να το χαρεί έχοντας την αίσθηση οτι είναι ασφαλής.

Η οριμότητα του προσωπικού ελέγχου στην οδήγηση τελειώνει πάντα εκεί που αρχίζει το λάθος του άλλου γιατί πια δεν κρίνεσαι από την δικιά σου οριμότητα τόσο αλλά από το μέγεθος της βλακίας/απροσεξίας του άλλου. Και ναι το κράνος καλύπτει ένα πόσο αλλά μόνο αυτό είναι;!!!

Βάζω το κράνος μου και προσπαθώ να φορώ καλά προστατευτικά (μέχρι και μπότες σε ταξίδι κατακαλόκαιρο φοράω) αλλά αν περάσει κάποιο αυτοκίνητο τον δρόμο κάθετα πώς είσαι σίγορος με αυτά που φοράς οτι θα είσαι μαζί μας αύριο;

Κακά τα ψέματα, είτε είμαι σε αμάξι είτε σε μηχανή εύχομαι να μην μου τύχει. Αν τύχει εύχομαι να μην είναι πολύ άσχημο γιατί ΟΛΑ είναι θέμα ΤΥΧΗΣ όση ασφάλεια και να πάρεις.

Τώρα για έναν επαγγελματία οδηγό το να λες οτι έλεγξες και η ΣΙΓΟΥΡΙΑ σου σκότωσε (αν θες στο ελάχιστο χτύπησε) κάποιον που περνούσε τότε το ελάχιστο θα ήταν να σου πάρουν την άδεια για να μάθεις να μην αλλάζεις τους νόμους όπως θες εσύ και να αποτελέσεις στοιχείο παραδειγματισμού σε αυτήν την χώρα που πόσο το έχει ανάγκη δεν ξέρω.
    Αν είχε συνείδηση μόνος του θα την παρέδιδε αλλά δεν ζούμε σε καιρούς με αξιοπρέπεια δυστυχώς.

Για τα παιδιά αν θα σκοτωνόντουσαν με κράνος ή χωρίς είναι ένα θέμα που θα πρέπει να αναληθεί όχι για τις γενικές περιπτώσεις αλλά μόνο και ΜΟΝΟ για αυτήν την τυχαία περίπτωση και να γίνει στοιχείο αναφοράς σε αυτούς που δεν φορούν για να βάλουν στο μυαλό τους η αμέλεια τους που μπορεί να φτάσει

Φιλικά πάντα και συγνώμη αν σας κούρασα

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Δεν παίζει ρόλο το επάγγελμα ή ιδιότητα των ανθρώπων....
    είναι κρίμα να χάνονται ζωές απο βλακείες!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος
    Φίλοι καλημέρα.......

Άφού πρώτα ένώσω καί έγώ τά λύπη μου μέ όλους σας.....
    καί άφού εύχηθώ κουράγιο.....στούς δικούς τους,άν κανείς μάς
    διαβάζει........
    θά πάρω άφορμή τό γεγονός νά πώ δυό λόγια......
    Όδηγώντας πάνω άπό τριάντα χρόνια ....
    ένιωσα πολλές φορές τήν άνάγκη νά βγάλω τό κράνος καί νά νιώσω τό αίσθημα τής ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ....μέ τόν άέρα νά μέ χτυπά
    στό πρόσωπο....
    Βλέπετε ή ίδέα τής μοτοσυκλέττας είναι συνδεδεμένη καί μέ άλλα
    πράγματα........
    Κάποιοι παλιοί σίγουρα μέ καταλαβαίνουν....!!!!
    Όμως ή λογική άλλα προστάζει.....
    ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ......!!!!!!!!!
    Κάποια στιγμή τής ζωής μου βρέθηκα χωρίς μηχανή δική μου γιά περίπου 8 χρόνια...........
    Όταν ξανάπιασα μηχανή στά χέρια μου ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ.....
    Τά όχήματα είχαν πολλαπλασιαστεί τόσο πολύ.....
    Ή πόλη είχε γίνει ζούγκλα......
    Είχε γεμίσει άσχετους....
    Ό ένας πάνω στόν άλλο.....
    Καί άπό τότε πέρασαν άλλα 5 χρόνια .....καί τά πράγματα χειροτέρεψαν πολύ........
    Οί άξίες ΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑΝ.....καί μαζί τους έχασε τήν άξία της καί ή
    ΖΩΗ.....!!!!!!!!
    Γιαυτό ό τύπος πέρασε μέ τόση άνεση μέ κόκκινο......
    Έπειδή λοιπόν κανείς δέν ύπολογίζει κανέναν πιά.....
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ......!!!!!!!!!!!!!
    Τά στατιστικά λένε πώς ..........
    ΜΙΑ.....φορά τουλάχιστον ό καθένας μας πού όδηγεί θά έμπλακεί σέ
    τροχαίο.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ...Τό ...1982...!!!!!!
    Άπό τότε μές τήν πόλη πρώτα ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ ......στά σταυροδρόμια.......
    καί μετά ή μηχανή....!!!!!!!!
    Δέν χρειάζεται όμως νά πάθεις γιά νά μάθεις ...άπλά ΑΚΟΥΓΕ..τούς
    άλλους......
    Πάνω άπό 90% τών άτυχημάτων ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Έξω στούς δρόμους έπαρχιακούς καί έθνικούς........
    μόνο άπό ύπερεκτίμηση τών ίκανοτήτων μας....ή
    άπό πολύ άτυχη στιγμή..ή μαλακεία.... ..λάδια ...τρακτέρ...πιοτό..κ.λ.π..........................

ΝΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ........καί......ΠΡΟΣΟΧΗ.......
    Η ΖΩΗ.......ΕΙΝΑΙ....ΓΛΥΚΙΑ.....!!!!!!!!!!!!!

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Εγώ εύχομαι υγεία σε όλους και καλό καλοκαίρι. Κρίμα τα παλικάρια. Δάσκαλε που δίδαξες όμως ...

Εμείς πάντα κράνος, στολή κλπ κι ας βράζει ο τόπος.

Και αν εμείς δεν γουστάρουμε να τα βάλουμε τότε πρόβλημά μας. Αν όμως έχουμε τις αγαπημένες μας στο πίσω κάθισμα τότε να οδηγούμε ήρεμα, με σύνεση και πάντα τα μάτια 10004 ...

Για φανταστείτε τον εφιάλτη να την βγάζουμε εμείς ζάχαρη από πτώση και να χάνουμε την αγαπημένη μας ή τους ανθρώπους που αγαπάμε από δικό μας λάθος. Πώς θα αισθανόμαστε για μια ζωή, τί θα πούμε στους δικούς της ανθρώπους ?

Κι όλα αυτά για μια παπαριά, για το γκάζι το γλυκό ή για την μαλακία με το καπελάκι το trendy και το ψευδοlife style του ξεκράνωτου (που άμα τον γυρίσεις ανάποδα δεν καμπανίζει ούτε γρόσσι στο πάτωμα).

+1000000000000000

Ζωή χωρίς νόημα γεμάτη από τύψεις και ενοχές
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Re: thimono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

dld o opoiosdipote mporei na kanei oti goustarei alla ta kakomoira ta paidia xoris kranos,xoris aksoplismo kai ontas astinomikoi ti pathane....E OXI!!!!!!!!!!!
    EGO DEN TO DEXOMAI OSO SKLIRO KAI AN AKOUGETAI!!!!!!!!!

kavalame kai kseroume tous kindinous pou paizoune!!!!

de pame sto narkopaidio elafra ti kardia!!!

an den ektimame emeis tin idia mas ti zoi giati o allos na tin ektimisei??????????

de katalavaino!!!!!!!!!!!!!!!!

isos poli na me xaraktirisete m@.@.@ i otidipote allo omos afti einai i gnomi mou kai den tin allazo!!!!!

eferan efthini gia to tragiko gegonos asxeta an eixan tin protarxiki i defterevousa efthini!!!!!!!!!!!!!!!!!

...με την ιδια λογικη, αν δεν εχεις συναγερμο στο σπιτι σου, θα φταις εσυ αν μπουκαρουν και σε ληστεψουν....
    ...να σου πω, λογικο μου ακουγεται....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Re: thimono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ...με την ιδια λογικη, αν δεν εχεις συναγερμο στο σπιτι σου, θα φταις εσυ αν μπουκαρουν και σε ληστεψουν....
    ...να σου πω, λογικο μου ακουγεται....
    paidariodes kai avasimo to paradeigma kata ti gnomi mou panta!!!!!
    den eipa na exeis sinagermo spiti...alla toulaxiston kleidose ti porta!!!!!kat antiparavoli den eipa na forane ksistres sta gonata alla to rimadi to kranos to opoio o 1 apo tous 2 iksere na to valei san matas pou itane gia na deirei kosmo...meta....POU EINAI TO KRANOS OEO??????????

ase pou den eipa oti eftegan ta paidia!!!!!

eipa oti eferan meros efthinis defterevontos vevea...alla poli simantiko!!!!

filika ennoeite
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    το έμαθα κ εγώ από ένα συνάδελφο... κρίμα, πραγματικά κρίμα.

το κράνος όμως??
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τρεις νεκροί από φωτιά σε συνεργείο στο Βύρωνα
    από argy_kap στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2012, 11:33
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2010, 10:44
  3. 3 νεκροί από μολότωφ....
    από byron στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 250