Αρχικά δημιουργήθηκε από one
Τι εχω να τραβιξω...
Σάλταρε το 15χρονο!![]()
Δέν το λέω υποτιμιτικά φιλαράκι!
Χαλάρωσε όμως εσύ! Έχεις πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσεις σε αυτή τη κατάσταση και ώς τότε θα έχουν αλλάξει (ελπίζω) πολλά προς το καλύτερο αν και (το απεύχομαι) μπορεί να έχουν γίνει και χειρότερα!
Εγώ ρε που ζούσα σε νησί και είχα την ηρεμία μου γιατί κατέβηκα Αθήνα μου εξηγεί κάποιος?
Αφήστε, μήν παιδεύεστε, τις ανησυχίες και τα όνειρά μου κυνηγούσα (και ακόμα κυνηγάω, -δείτε την υπογραφή μου γαρ-), είμαι πολύ ηπερήφανος (ή μ@λ@κ@ς, όπως γουστάρετε πείτε με) που δεν ήθελα να δεχτώ το "βόλεμα" που μου προσέφεραν και η δουλειά που επέλεξα (για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, τρομάρα μου) δεν είχε μέλλον στο νησί!
Ουφ, αγχώθηκα και να τα γράψω!
Μου λείπει το νησί ρεεεεεεεεεεε!!! Να αφήνεις τη μοτό και τ' αμάξι με τα κλειδιά επάνω και να το βρίσκεις εκεί ξανά! Εκτός αν το έχει πάρει κανένας κολητός που θα στο επιστρέψει σύντομα και με γεμάτο τεπόζιτο!
Να κάνεις τη βόλτα σου ήσυχος, να μή συναντάς φανάρια, να είναι οι δρόμαι δικοί σου (όχι οτι αυτό είναι πάντα καλό) και όταν στη βαράει να πηγαίνεις και στο χωριό σου (σε 30 λεπτά είσαι εκεί) και να αράζεις στη βεράντα που καθόσουν πιτσιρίκι ενώ η γιαγιά και ο παππούς (που η θύμησή τους εκεί είναι πιό ζωντανή από οπουδήποτε αλλού) να σκαλίζουν κήπους, να αρμέγουν κατσίκια και το τσουκάλι με τις πατάτες και το χοιρινό να ετοιμάζεται στο τζάκι....
![]()
![]()
![]()
![]()