Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 195

Θέμα: Πως στρίβεις ασφαλέστερα;

η αγένεια παραμένει βασικό χαρακτηριστικο σου, δυστυχώς

τίποτε άλλο

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    η αγένεια παραμένει βασικό χαρακτηριστικο σου, δυστυχώς

τίποτε άλλο
    Βαρέθηκα να σε ακούω φίλε Γιώργο να μην ξέρεις και να λες...

Τουλάχιστον άκου....

Πας με 50-60 χλμ/ω και θες να στρίψεις δεξιά.... αν δεν εφαρμόσεις γυροσκοπικό τι θα κάνεις; θα στριψεις την μηχανή στριβοντας το τιμόνι δεξιά; θα βγάλεις σώμα; θα ρίξεις άγκυρα;

Σε ακουω τι ακριβώς κάνεις ΧΩΡΙΣ την εφαρμογή του γυροσκοπικου φαινομένου.

Ορίστε περιμένω
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ε ρε εχει να πεσει σαβουρα......και αντε να αποδειξεις μετα οτι για καλο του τα ελεγες
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

:rotflmao:

Απλα διευκρινιζω οτι εχασα κανα δυο ποστ, και το παραπανω σχολιο δεν απευθυνεται στον κατα τα αλλα συμπαθη γκντεβελεκ, αλλα στον μικρο.
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ορίστε περιμένω
    α, μα είναι τόσο απλό...

θα στρίψω το τιμόνι αριστερά (τόσοι και τόσοι γλήγοροι το λένε στο μοτο.γρ, δεν μπορεί, σωστό θα είναι!!!!)

...και θα βγώ στον αντίθετο ρεύμα!

έχετε γειαααα βρυσούουουουουλες λογγοιοιοιοι βουνά-α ραααααχούουουουλεεεεες...

για πείτε μου βρε δάσκαλοι, στα (όχι πολλά, χωρίς αμφιβολία) 27.000χλμ που έχω κάνει στη μοτοζωή μου, πώς έχω επιζήσει χωρίς να εφαρμόζω παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις το counter steering? μήπως πάω συνέχεια ευθεία; ή μήπως κάνω counter steering αλλά "δεν το καταλαβαίνω"??? τόσο πια δεν ξέρω τι μου γίνεται;

θα 'θελα να βρεθούμε μια φορά μαζί να με ακολουθήσετε με μια κάμερα και να με τραβήξετε, να δούμε μετά αν όντως έκανα counter steering ή όχι

πώς έχω επιζήσει χωρίς να εφαρμόζω παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις το counter steering? μήπως πάω συνέχεια ευθεία; ή μήπως κάνω counter steering αλλά "δεν το καταλαβαίνω"??? τόσο πια δεν ξέρω τι μου γίνεται;
    Αν αποδεχτεις οτι το κανεις αθελα σου και κατσεις και το μελετησεις , θα δεις οτι εχεις αδικο, τοσο απλα.
    Το γυροσκοπικο θελει και καποια χλμ για να πιασει ετσι, αναλογα με την μοτο και το βαρος του μπροστινου τροχου κυριως, μαζι με τα παραφερναλια του.

Τι θες τωρα να μας πεισεις οτι ΔΕΝ κανεις γυροσκοπικο;
    Ε ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ παρτο αποφαση.
    Δε μπα να λες.....:rotflmao:
    -..Not Yet!

α, μα είναι τόσο απλό...

θα στρίψω το τιμόνι αριστερά (τόσοι και τόσοι γλήγοροι το λένε στο μοτο.γρ, δεν μπορεί, σωστό θα είναι!!!!)

...και θα βγώ στον αντίθετο ρεύμα!

έχετε γειαααα βρυσούουουουουλες λογγοιοιοιοι βουνά-α ραααααχούουουουλεεεεες...

για πείτε μου βρε δάσκαλοι, στα (όχι πολλά, χωρίς αμφιβολία) 27.000χλμ που έχω κάνει στη μοτοζωή μου, πώς έχω επιζήσει χωρίς να εφαρμόζω παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις το counter steering? μήπως πάω συνέχεια ευθεία; ή μήπως κάνω counter steering αλλά "δεν το καταλαβαίνω"??? τόσο πια δεν ξέρω τι μου γίνεται;

θα 'θελα να βρεθούμε μια φορά μαζί να με ακολουθήσετε με μια κάμερα και να με τραβήξετε, να δούμε μετά αν όντως έκανα counter steering ή όχι
    Γιώργο, συγνώμη που στο λέω εγώ αλλά έχεις ΑΓΝΟΙΑ στο τι σημαίνει οδηγώ μηχανή. Και πως στρίβει....

Δεν λέω τίποτα άλλο..... Γιώργο κάνε κανένα μάθημα.... μην ακους εμάς.... άκου αυτούς που ξέρουν και μπορουν να στα μεταδώσουν.

Εχεις μια εμμονή ότι στην λέμε... και κάνεις λάθος. Μην κλείνεις τα αυτιά σου όμως... κακό σε σένα κάνεις....

Μπερδεύεις την "βίαιη" εφαρμογή του γυροσκοπικού με την απλή και χαλαρή εφαρμογή του..... βασικά έχεις άγνοια.... σόρρυ αλλά έτσι είναι...

να σας το φέρω λίγο αλλιώς;;

ΕΣΕΙΣ, έχετε ποτέ, με καθαρό, απροκατάληπτο μυαλό, προσπαθήσει να στρίψετε με σώμα και τιμονι προ τη μεριά της στροφής, και τίποτε άλλο;

πολύ αμφιβάλλω

διαβάσατε ότι το counter steering βοηθάει, το εφαρμόσατε, επιβεβαιώσατε πως όντως βοηθάει, και μέχρι εκεί

για δοκιμάστε το αύριο να δούμε...

ΕΣΕΙΣ, έχετε ποτέ, με καθαρό, απροκατάληπτο μυαλό, προσπαθήσει να στρίψετε με σώμα και τιμονι προ τη μεριά της στροφής, και τίποτε άλλο;

πολύ αμφιβάλλω

διαβάσατε ότι το counter steering βοηθάει, το εφαρμόσατε, επιβεβαιώσατε πως όντως βοηθάει, και μέχρι εκεί

Τι να μας φέρεις αλλιώς; Γιώργο επαναλαμβάνω οτι έχεις ΑΓΝΟΙΑ.. και μάλιστα επιμένεις να συμβουλεύεις πάνω στην άγνοιά σου....

Τώρα τι να πω.... Fuck Isaak Newton... έχει δίκιο ο Julius

Οι νόμοι της φυσικής σε αυτόν τουλάχιστον τον πλανήτη δεν αλλάζουν...

Γιώργο.... μην δίνεις συμβουλές... είσαι επικίνδυνος...

πολύ αμφιβάλλω

Μην σε παρει απο κατω αν σου πω οτι πριν απο δυο-τρια χρονια το εβαλα σκοπο να μου γινει δευτερη φυση, και τωρα πλεον το κανω ασυναισθητα.
    Τουλαχιστον αρκετες φορες που μου χρειαστηκε εξεπληξα τον εαυτο μου, με το ποσο απλα μου βγηκε, και τελικα επαψα να το σκεφτομαι.

Βεβαια εγω ειχα και την τυχη/ατυχια να οδηγω παρα πολλες ωρες την μερα μηχανακι κατω απο δυσκολες συνθηκες, αρα ειχα πολυ χρονο για εξασκηση..

Μπορεις να το αμφισβητησεις οσο θες, αλλα αν αρχισεις να κανεις καποιες ασκησεις, για να εξοικειωθεις μα αυτες τις κινησεις, θα δεις μετα απο καιρο οτι ο τροπος που οδηγουσες απλα δεν ηταν αποτελεσματικος,(και δεν μιλαω για γρηγορη οδηγηση), και ετσι θα προσαρμοστεις θες δεν θες.
    -..Not Yet!

Και συμπληρωνω.
    Συμφωνα με τα λεγομενα σου παραδεχεσαι και εσυ ο ιδιος την υπαρξη και την χρησιμοτητα του γυροσκοπικου.

Αρα τι;
    Δεν πιστευεις οτι εχουμε εξοικειωθει απολυτα με αυτο;
    Ενταξει το δεχομαι τοτε, αρκει που εσυ το παραδεχεσαι οτι ετσι ειναι....αλλα παραμενεις εμπαθης, μαλλον να πω δυσπιστος σχετικα με τις ικανοτητες μας.
    -..Not Yet!

άσε τον Newton απ' έξω

δεν υπάρχει ΕΝΑΣ τρόπος να στρίψεις, παρότι οι νόμοι της φυσικής είναι ίδιοι για όλους

οι σουπερμουστάρδες στρίβουν με ντριφτ και πόδι κάτω, κι αυτοί με τους ίδιους νόμους φυσικής δεν παίζουν;

ακόμη και η δικιά μου διαφωνία μπορεί να οφείλεται στο σαφώς πλατύτερο τιμόνι του super4, που επιτρέπει πλάγιασμα χωρίς counter steering

τέλος πάντων, ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει

εγώ έχω τις δικές μου απόψεις που με έχουν κρατήσει σώο ως τώρα, κι αυτό είναι που μετράει

δεν έχω να κερδίσω τίποτε αμφισβητώντας την αναγκαιότητα (και όχι τη χρησιμότητα!) του counter steering, άρα υστερόβουλα κίνητρα δεν έχω

το ότι κάνω counter steering ασυναίσθητα είναι αστείο επιχείρημα, το έχω μελετήσει στην πράξη πολλές φορές με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση κατά τη στροφή και απλά δεν συμβαίνει, τι να κάνουμε...

άντε καληνύχτα σας

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Και συμπληρωνω.
    Συμφωνα με τα λεγομενα σου παραδεχεσαι και εσυ ο ιδιος την υπαρξη και την χρησιμοτητα του γυροσκοπικου.

Αρα τι;
    Δεν πιστευεις οτι εχουμε εξοικειωθει απολυτα με αυτο;
    τα όσα γράφω, τα διαβάζεις;

από την πρώτη στιγμή έγραψα πως είναι χρήσιμο, απλά όχι αναγκαίο

κι εγώ το χρησιμοποιώ συχνά, αλλά επιλέγω να το χρησιμοποιήσω, συνειδητά, δεν με αναγκάζει κανένας να το κάνω, στρίβω και χωρίς αυτό

τώρα αν δεν σας έπεισα, δεν τρέχει και τίποτε, δεν ήταν ποτέ αυτός ο στόχος μου, την άποψή μου έγραψα για να προβληματιστεί ο νέος, και όχι βέβαια "συμβουλή"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Δηλαδή εννοείς να βγάλεις λίγο το σώμα προς τη μεριά της στροφής ΚΑΙ να στρίψεις το τιμόνι ΕΠΙΣΗΣ προς τη μεριά της στροφής;
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Δηλαδή εννοείς να βγάλεις λίγο το σώμα προς τη μεριά της στροφής ΚΑΙ να στρίψεις το τιμόνι ΕΠΙΣΗΣ προς τη μεριά της στροφής;
    κάπως έτσι

χωρίς απαραίτητα βγάλσιμο σώματος, απλώς με κλίση του σώματος προς τα μέσα

Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως στρίβεις ασφαλέστερα;
    από one στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2006, 13:34
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 21:33
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19