Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Scud-B
εεεεεεεεεεεε αυτο το εχω εγω
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Scud-B
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ωραία... από μπουφάν καλά τα πας...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
![]()
Από μηχανάκι όμως... :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Ωραία... από μπουφάν καλά τα πας...
Από μηχανάκι όμως... :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
απο μηχανακι παω καλυτεροτερα
πως το δουλευω το ελληνικο παναια μ :rotflmao:
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Και εγω αυτο εχω και το πηρα πριν απο ενα χρονο περιπου απο μαγαζι στην Καλλιροης (οχι το bike accesories) στα 350 η 300 ? (δεν θυμαμαι καλα)... οποτε το απο 500? μου φενετε λιγο μουφα ιστορια.. 350 εχει και μην δωσεις παραπανω για αυτο το μπουφαν. Αρκετα ζεστο για καλοκαιρι. Φθινοπωρο και ανοιξη μια χαρα ειναι. καλοκαιρι και χειμωνας ΟΧΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Dainese, το Scud-B, το οποίο μου άρεσε λίγο περισσότερο και στο Bike Accessories το πήρα 350?, αλλά μου είχε πει ότι το είχε προσφορά από 500? (αν θυμάμαι καλά)...
Εγω στην θεση σου ομως και αφου εχουν τα ιδια λεφτα θα προτιμουσα dainese...
το scud b δεν ειναι για χειμωνα????????Αρχικά δημιουργήθηκε από filipposx
Και εγω αυτο εχω και το πηρα πριν απο ενα χρονο περιπου απο μαγαζι στην Καλλιροης (οχι το bike accesories) στα 350 η 300 ? (δεν θυμαμαι καλα)... οποτε το απο 500? μου φενετε λιγο μουφα ιστορια.. 350 εχει και μην δωσεις παραπανω για αυτο το μπουφαν. Αρκετα ζεστο για καλοκαιρι. Φθινοπωρο και ανοιξη μια χαρα ειναι. καλοκαιρι και χειμωνας ΟΧΙ.
Εγω στην θεση σου ομως και αφου εχουν τα ιδια λεφτα θα προτιμουσα dainese...:hypnotize
με τι οδηγας το χειμωνα ? με γουνα? η με ειδικη στολη αστροναυτη?????
δερματινο μπουφαν με ενισυχεις και επενδυση τι αλλο θες?
και 300 ευρω???????????εγω το πηρα περσυ 380 απο ιταλια και οταν ειχα ρωτησει ελλαδα μου ειχαν πει πανω απο 500ευρω στον ιταλο και με πλατη που δεν ειναι στανταρ στα νταινεσε
Dainese είναι το συγκεκριμένοΑρχικά δημιουργήθηκε από filipposx
Και εγω αυτο εχω και το πηρα πριν απο ενα χρονο περιπου απο μαγαζι στην Καλλιροης (οχι το bike accesories) στα 350 η 300 ? (δεν θυμαμαι καλα)... οποτε το απο 500? μου φενετε λιγο μουφα ιστορια.. 350 εχει και μην δωσεις παραπανω για αυτο το μπουφαν. Αρκετα ζεστο για καλοκαιρι. Φθινοπωρο και ανοιξη μια χαρα ειναι. καλοκαιρι και χειμωνας ΟΧΙ.
Εγω στην θεση σου ομως και αφου εχουν τα ιδια λεφτα θα προτιμουσα dainese...
Επίσης για το χειμώνα είναι πολύ καλό, αν τώρα λες για το θέμα βροχής γι αυτό υπάρχουν τα αδιάβροχα. Αν θυμάμαι καλά στη Dainese υπάρχει μια αλειφή που έχει να κάνει με τα δερμάτινα για το νερό(κρατάω μια μικρή επιφύλαξη).
Το πήρε σε καλή τιμη, απλά θα πρέπει να δώσει μια 50€ ακόμη για ένα προστατευτικό πλάτης.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
καλημερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
το scud b δεν ειναι για χειμωνα????????:hypnotize
με τι οδηγας το χειμωνα ? με γουνα? η με ειδικη στολη αστροναυτη?????
Μπορεις να το πεις και γουναDainese εχω παλι και για χειμωνα αλλα cordura (δεν θυμαμαι ποιο ειναι) και κραταει πολυ κρυο.
To δερματινο το εχω για βολτες μονο γιατι αισθανομαι περισσοτερο ασφαλεια απο οτι το cordura.![]()
Εγω πλατη δεν εχω στο μπoυφαν και ψαχνω να βρω λεφτα για να βαλω. Παντως και εμενα τοτε προσφορα μου ειχε πει οτι ειναι... Το ασπρο κοκκινο εχω και το ειχα παρει Καλληροης κατεβαινοντας απο κεντρο προς FIX δεξια, αναμεσα απο Μπαξεβανη και σταθμο μετρο...και 300 ευρω???????????εγω το πηρα περσυ 380 απο ιταλια και οταν ειχα ρωτησει ελλαδα μου ειχαν πει πανω απο 500ευρω στον ιταλο και με πλατη που δεν ειναι στανταρ στα νταινεσε
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipposx
καλημερα...
και εγω εχω κορντουρα(bering) συμφωνω οτι το δερματινο ειναι πιο ασφαλες ..... η κoρντουρα ειναι οτι πρεπει για καποιον που κινιτε πολυ μεσα στη πολη για πολους λογους
ειναι πιο ελαφρυα αδιαβροχη πιο ζεστη πιο ανετη
το δερματινο εχει επενδυση δε μπορω να πω οτι κρυονω και με αυτο αλλα επειδη δεν καλυπτει την μεση μπαινει κρυο απο εκει
Με μια Ζώνη μέσης ίσως να είναι καλύτερα τα πράγματα(όσο αφορά το κρύο), συν ότι εμείς τα κορίτσια θα πρέπει να αποφεύγουμε τα πολύ χαμηλοκάβαλα παντελόνιαΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
και εγω εχω κορντουρα(bering) συμφωνω οτι το δερματινο ειναι πιο ασφαλες ..... η κoρντουρα ειναι οτι πρεπει για καποιον που κινιτε πολυ μεσα στη πολη για πολους λογους
το δερματινο εχει επενδυση δε μπορω να πω οτι κρυονω και με αυτο αλλα επειδη δεν καλυπτει την μεση μπαινει κρυο απο εκει![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
συν ότι εμείς τα κορίτσια θα πρέπει να αποφεύγουμε τα πολύ χαμηλοκάβαλα παντελόνια![]()
sos οσα κοριτσια το διαβασαν αυτο να το διαγραψουν απο τη μνημη τους! ΑΚΥΡΟ λεμε ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟ
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
sos οσα κοριτσια το διαβασαν αυτο να το διαγραψουν απο τη μνημη τους! ΑΚΥΡΟ λεμε ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟ
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΜΛΚΣ :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
το δερματινο εχει επενδυση δε μπορω να πω οτι κρυονω και με αυτο αλλα επειδη δεν καλυπτει την μεση μπαινει κρυο απο εκει
ΟοοοοοΟΟΟΟοοοοοΟΟΟ Η ΕΥΗ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ!!!!!!![]()
:a19:
![]()
![]()
![]()
Γεια σου ρε ευη δασκαλε!!!!
Ολοι περιμενουμε με ανυπομονησια το επομενο ποσταρισμα για επιλογη κρανους και μπουφαν!!!!!
και παλι μπραβο!!!!
Ευη THE ONE AND THE ONLY MASTER IN HELMET AND NOW IN CLOTHING!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
![]()
Ολοι περιμενουμε με ανυπομονησια το επομενο ποσταρισμα για επιλογη κρανους και μπουφαν!!!!!
και παλι μπραβο!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αλλος απο κει
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
στείλε κ κανένα πμ σε κάποιον μοδεράτορα να το σφάξει πρίν το δούν όλες!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
![]()
![]()
![]()
και παλι μπραβο!!!!
ΕΙΣΑΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΜΑΣ ΛΕΜΕ!!!!!
EVI RULES!!!!!!!