Πριν 10+ χρόνια με Golf του'76 (1ο χερι του πατέρα μου)
Οι συνθήκες:
Πηγαίνω με 30-40 σε μεγάλη κατηφόρα ευθεία. Έχει αρχίσει να βρέχει. Έχει αρχίσει να την ανεβαίνει πούλμαν που φαίνεται περίπου100 μέτρα πιό κάτω.
Η αντίδραση:
Φρενάρω αλλά δεν φρενάρει καθόλου.. ούτε κάν κόβει. μόνο μπλοκάρει ή τρέχει.. το πούλμαν συνεχίζει ακάθεκτο να ανεβαίνει
Η συνάντηση:
Από καθαρή τύχη, στο σημείο συνάντησης με το πούλμαν υπάρχει οικοδομή δεξιά. Η μετωπική αναστέλλεται, μέσα στην οικοδομή λοιπόν!..... (φυσικα το πούλμαν πάει το δρόμο του...)
Τα αποτελέσματα:
1-2 Σκασμένα λάστιχα, διάφορα χτυπήματα και ένα κοτρόνι φυτευτό κάτω απ'το σασσί!
Το μάθημα: όταν αρχίζει να βρέχει και είναι και κατηφόρα, πάμε σαν τα χελωνάκια.......
![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
Λίγες μέρες πριν μπω φαντάρος (το '98 δλδ) είχα πάρει το SEATακι για μία βόλτα (SEAT 124 του '76 με 1600αρι Supermirafiori κινητήρα) και γύρναγα βραδάκι πίσω στο σπίτι. Πριν την ευθεία του σπιτιού μου είναι τρεις στροφές (90 μοιρών έκαστη) και είχε ρίξει ψιλόβροχο. Πέρνω την πρώτη στροφή πατάω λίγο παραπάνω το γκάζι και βουυυπ πετάει κωλαράκι όοοοομορφα και ωραίιιιια (πισωκούνα γαρ). Πέρνω την δεύτερη στροφή με περισσότερο γκάζι στην έξοδο...ε την τρίτη την πήρα την άλλη μέρα....
Πετάει μια φορά τον ποπό του πάω με ανάποδα να τον μαζέψω μαζεύεται και φεύγει από την άλλη το μαζεύω πάλι (και έχει ένα τιμόνι καραβίσιο) ε τί το ήθελα φεύγει μια και καλή και οι δεξιές ρόδες βρεθήκαν μέσα στο αυλάκι που ήταν στα αριστερά μου.
Την άλλη μέρα πήρα το τρακτέρ και πήγα το τράβηξα έξω αφού είχα ακούσει κάμποσα από τον πατέρα μου.Μόνο ψαλίδια άλλαξα...
Συμπέρασμα...έπρεπε να αλλάξω τα λάστιχα και ας έμπαινα φαντάρος σύντομα.Τελικά πήρα (μετά τον στρατό) προσθιοκούνα αλλά μου λείπει το SEATακι.
Υ.Γ. Περισσεύει ρε παίδες καμία αντλία φρένων?Μόνο αυτό μου λείπει!
it's the Nexus of the crisis...and the origin of storms
Με τουτου.
Παμε πισω το 1994...
Εχω μολις αγορασει την μεταχειρο πισωκινητη Alfa που ονειρευομουν απο πιτσιρικας (και εγω και ο γερος μου)..
Σε μια βραδυνη εξοδο και διαμεσου μιας καλης φιλης γνωριζω ΤΟΝ Αγγελο επι γης..
:a07:
![]()
![]()
Μετα απο συζητηση πεφτει η προταση να την παω σπιτι της (εμενε Γαλατσι)...Φυσικα δεχτηκα χωρις πολλα-πολλα λογια..
Ανεβαινοντας την μουσων(ειναι η ανηφορα ευθεια της κατεχακη που περναει μπροστα απο το Λιτω) στο τερμα της εχει δεξια στροφη και μετα μικρη πλατεια με δεξια και αναποδη κλιση...
Λογω απειριας μου αλλα και λογω της λασπης που ειχε (μετα το προσεξα) και ενω εγω τσιμπαω λιιιιιγο πιο πολυ το γκαζι με μια κατω....Η Alfa κανει ενα απιστευτο τετακε και ερχομαι μουρη με μουρη με μεγαλο φορτηγο που ακολουθουσε..Ευτυχως σταματησε και αυτος και εγω..
Η κοπελα ενω πριν ηταν λαληστατη και μεσα στην τρελη χαρα δεν ξαναμιλησε μεχρι που την πηγα σπιτι...
![]()
Μονο κιχ θα ελεγε αλλα δεν ακουγες........![]()
![]()
![]()
protoxronia 91, Taunus me moter siera 2000 sazman 4ari apo 1600, ke diaforiko apo 1300.
exi xionisi tou kerata ke apofasizoume me to bago na gemisoume tepozito ke na kanoume pantilikia mexri to proi. oper ke egine
distixos pote den ksanaida tin Gina......
alla meta apo 6-7 ores pantilikia to telefteo pou sou xriazete ine mia Gina.
(Ne allaza 2-3 diaforika to mina)
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Η κοπελα ενω πριν ηταν λαληστατη και μεσα στην τρελη χαρα δεν ξαναμιλησε μεχρι που την πηγα σπιτι...
![]()
ενθουσιαστηκε ....... :a07: ........πως γενιεται ενας ερωτας ενω εμεις σα μ@λακες με μπιρι μπιρι
![]()
![]()
θα μπορουσε να μπει και ως ......"η μεγαλυτερη μαμακια σας .......οταν εισασταν τυφλα στο μεθυσι" ως συνεχεια .........Αρχικά δημιουργήθηκε από xastoukopsaro
για πειτε ο καθενας ποια ειναι η μεγαλυτερη μαμακια σας... ειτε με μηχανη ειτε με αυτοκινητο.....
οχι ομως οδηγηση και ποτο καταστασεις![]()
απλα οταν σουρωσατε τι μ@λακια κανατε .........και σιγουρα θα εχει πολλα ευτραπελα...................:a029: .........:a14:
na do pios tha ixe ta @rxid..@ na apantisi.Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
θα μπορουσε να μπει και ως ......"η μεγαλυτερη μαμακια σας .......οταν εισασταν τυφλα στο μεθυσι" ως συνεχεια .........
οχι ομως οδηγηση και ποτο καταστασεις![]()
απλα οταν σουρωσατε τι μ@λακια κανατε .........και σιγουρα θα εχει πολλα ευτραπελα...................:a029: .........:a14:
sigoura oxi emis oi pantremenoi, merikoi araboniazmenoi, kathos ke aftos pou fonaze "na organothoume"
εχω κανει παμπολες μαλακιες με κουτι αλλα το καλυτερο το εκανα 14αρων πριν μια δεκαετια οταν το jog 50 3kj μου εκοβε ολο ντιζα και το πηγαινα στο μαστορα εκει λοιπον ειχε παρκαρισμενα μηχανακια και μια ανηφοριτσα απο τσιμεντο για να ανεβαινεις εγω το παλικάρι εχωντας ξυλωσει τελειως την ντιζα απο την γκριπιερα και τραβωντας την ντιζα παω να ανεβω την ραμπα δινω τερμα τραβηγμα στη ντιζα και βλεπω ενα μηχανακι στα 2 μετρα να σκαι με την σέλα και μερικα cm διπλα απο μια ολοκαινουργια virago 250 και ο ιδιοκτιτης να με κοιτα με ενα στομα που φαινοταν και το τελευταιο σφραγισμα...![]()
Πωπω η νυχτα των ζωντανων νεκρων στο φορουμ.
Εμπρος προλεταριοι του κοσμου ξεθαφτε.....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
![]()
Κοιτα ποιος μιλαει..
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Γιατι ρε φιλε επειδη μια φορα αντε δυο το πολυ τρεις ξεθαψα κατι..........Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
![]()
Κοιτα ποιος μιλαει..
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μπα, απλα και γω σπαμμαρω ανελεητα..Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Γιατι ρε φιλε επειδη μια φορα αντε δυο το πολυ τρεις ξεθαψα κατι..........![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
:o
.
.
....
...............
.........
......