ΕΓΩ;Αρχικά δημιουργήθηκε από snipper
Αρτέμησα![]()
![]()
![]()
ΕΓΩ;Αρχικά δημιουργήθηκε από snipper
Αρτέμησα![]()
![]()
![]()
Αρχισα να κινω τους κατασκοπευτικους δορυφορους για να φτασουν στο επιμαχο σημειο.
Η υψηλη τεχνολογια στην υπηρεσια του Αρτεμη.
Όχι μόνο του Αρτέμη αλλά και του Δήμου!!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Δεν θα την δει ρε......Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Αρχισα να κινω τους κατασκοπευτικους δορυφορους για να φτασουν στο επιμαχο σημειο.
Η υψηλη τεχνολογια στην υπηρεσια του Αρτεμη.
Εχει στεγαστρο ο τοιχος![]()
![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
μιλάμε για υψηλή τεχνολογία... hi end κτλ.... δε μασάει ούτε από στέγαστρα, ούτε τοίχους ούτε τίποτα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
Δεν θα την δει ρε......
Εχει στεγαστρο ο τοιχος![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΙ, ΘΕΛΕΙ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΘΑΛΑΣΣΑ....
ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΑΜΕ!
ΛΟΙΠΟΝ, ΚΩΣΤΑ, ΕΧΘΕς ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΕ ΤΟΝ CITYFLY
ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΡΙΞΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΠΙΣΩ ΛΑΣΤΙΧΟ, ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥς ΔΥΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΩΣΟΤΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ Π.ΡΑΛΛΗ ΣΕ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ 24ΩΡΟ.
Ο ΔΕ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ, ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ..."ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙ ΕΙΧΕΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩς ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΠΩς ΠΕΡΝΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ, ΞΥΝΟΝΤΑΣ ΖΑΝΤΕΣ..." ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ, ΜΕ ΠΗΓΕ ΧΕΣΜΕΝΤΕΝ ΕΧΘΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΗ ΜΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ... ΑΥΤΑ!
ΠΑΩ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΗΜΑ...
Υ.Γ. ΗΘΙΚΟ ΔΗΔΑΓΜΑ...ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕΕΕΕΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΧΕΧΕ
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus