Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
..............................
μονόλυκε θα έρθεις;
Τρεχοντας !!!
:rotflmao:
![]()
με μια μποτα και το γυψο κομπλε θα εισαι!
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ουπς σόρρυ αυτο τοχα ξεχάσει![]()
περαστικά
απλά το ψιλοφοβάμαι επειδή δεν έχω εξοπλισμό αλλά θα σας έρθω. φτάνει να μην πάτε κομμάτια έτσι![]()
Fuck the universe.
Έλα, θα πηγαίνουμε κόσμια.Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
..απλά το ψιλοφοβάμαι επειδή δεν έχω εξοπλισμό αλλά θα σας έρθω. φτάνει να μην πάτε κομμάτια έτσι![]()
Οι επιγονατίδες-καλαμίδες ωστόσο είναι φτηνές. 21 ευρώ
θα πάρω φουλ σετάκι ούτωςηάλλως απλά δεν ξέρω αν θα προλάβω μες στη βδομάδα
Fuck the universe.
Καλή ιδέα και ωραία βόλτα....![]()
Δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω καθότι θα είμαι Κύθηρα![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
κάτι πρέπει να κάνω μ΄ αυτό το παιδί...![]()
![]()
Γιατί να πάτε απο Αγ. Τριάδα;
Η διαδρομή ως το πρώτο ρέμα (που πάει στο σπηλαιο του Πανός) είναι κατηφορική και ΠΟΛΥ σαθρή πλέον.
Άσε που είναι και γνωστή πλέον![]()
Γιατί δεν ανεβαίνεται από φυλή να βγείτε στα Σκούρτα; Στην ευθεία των Σκούρτων βρίσκεται ο τερματισμός της ειδικής του Αυλώνα (η αφετηρία της παλιάς ειδικής "Σκούρτα" ).
Απ' όσο διαπίστωσα το Σάββατο που είδα τις ειδικές στην Ψάθα, τα "θηρία" το σκάβουν καλά το δρόμο και το πολύ σαθρό χαλίκι... την κάνει (για τα πνευμόνια των θεατών![]()
)
Αν πάτε από Φυλή μπορεί να σας συντροφεύσω![]()
Από την άλλη, μπορούμε να πάμε από Αυλώνα όπου η διαδρομή είναι ανηφορική γενικότερα και να βγούμε Φυλή ή Σκούρτα.
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πες το ναι εσύ καπετάνιο και δεν θα τα χαλάσουμε στις λεπτομέρειες.![]()
![]()
ισως φανω κακος, αλλα ο φιλος πο δεν εχει εξοπλισμο, δε θα επρεπε να ακολουθησει...και στην περιπτωση που επιμενει, δε θα επρεπε να τον αφησετε να ερθει μαζι σας...
Και συ που έχεις εξοπλισμό, αλλά ΔΕΝ έχεις συμπλέκτη, τι κατάλαβες ???Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ισως φανω κακος, αλλα ο φιλος πο δεν εχει εξοπλισμο, δε θα επρεπε να ακολουθησει...και στην περιπτωση που επιμενει, δε θα επρεπε να τον αφησετε να ερθει μαζι σας...
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Θα τον κάνω εγώ παρέα μπρέ, με τους ανάλογους ρυθμοί.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ισως φανω κακος, αλλα ο φιλος πο δεν εχει εξοπλισμο, δε θα επρεπε να ακολουθησει...και στην περιπτωση που επιμενει, δε θα επρεπε να τον αφησετε να ερθει μαζι σας...![]()
Γιώργη, έχεις φυσικά δίκιο αλλά δεν νομίζω οτι μπορούμε να απαγορεύσουμε σε κανένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Μεγάλα παιδιά είμαστε και ο καθένας είναι υπέυθυνος για τον εαυτό του
Άλλωστε πολλοί απο εδω δεν πήγαν πάντα βόλτες με τον κατάλληλο εξοπλισμο.. (λαθος μεν αλλα έτσι είναι)
Ορθώς τον προειδοποιούμε και από εκεί και περα ας αποφασίσει μόνος του. Όπως είπε και ο Μάνος, ας πάρει τουλάχιστον τα βασικά, επιγονατίδες/καλαμίδες
(θεωρώ δεδομένο οτι θα έχει μπουφάν με προστασία, κράνος, γάντια και μπότες μηχανής).
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
θεωρώ δεδομένο οτι θα έχει μπουφάν με προστασία, κράνος, γάντια και μπότες μηχανής![]()
xmmm sketo kranaki, tzinaki, sporteks den kanei e?? koita einai poly basiko o eksoplismos (kai idiws oi mpotes) opote opou paw sklhro xwma mexri twra (loukia klp.) paw poly prosektika giati kserw oti se endexomenh toumpa tha ginw synarmologoumenos. logika tha exw parei mexri to sabbato. an oxi ntaks den peirazei tha paw xalara
![]()
sorry gia ta greeklish alla edw pou eimai twra den exw ellhnika.
Fuck the universe.
εγω παλι ποτε δεν φορουσα σωστες μποτες... αδιαβροχες touring και χυμα....
(και απο ττε που τις αγορασα ουτε ενα χαλικακι... κατι βρε αδερφε)![]()
αγορασε επικαλαμιδες, οπως ειμπε ο χωματινος 20 ευρω. αν δεν εχεις μπουφαν... ειναι λιγο πακετο....
γαντια μπορω να σου δωσω εγω. (αρκει να σου κανουν)
καπετανιο κανονισε να λειπεις...![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Το ζητούμενο είναι να την "κάνουμε" από το κλεινόν άστυ και να περάσουμε καλά.
Από 'κει και πέρα, θα πορευθώμεν αναλόγως.![]()
![]()
![]()