ειναι τρελος ο γιατρος λεμεεεεεεεεε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Το ειχα πει οτι εχει λυσσαξει για το πρωταθλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να δουμε αν και το υπολοιπο θα ειναι τοσο συναρπαστικο η θα γινει ψιλοπεριπατος (με τη βελτιωμενη Yamaha και τον Rossi που ολοι ειδαμε σημερα)...
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Να μπαίνουν σιγά σιγά τα πράγματα στη θέση τους..![]()
Φοβερός αγώνας,φοβερός ο γιατρός..
Πολύ καλά και τα Ντουκάτια.. Ο Gibernau άρχισε τις δικαιολογίες πάλι..;; :rotflmao: :rotflmao:
Κρίμα για τον μικρό και εντυπωσιακό Stoner,πήγαινε καλά και αν συνέχιζε ίσως ο αγώνας να ήταν ακόμα πιο συναρπαστικός..
Το πρόγραμμα δείχνει ΔΕΥΤΕΡΑ 12.30 το βράδυ..Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Τρίτη θα το παίξει πάλι το ΕΤ3 για εμας που δεν το είδαμε?
Μοναδικό θέαμα ο αγώνας. Με κράτησε στην τσίτα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Γιατρός επέστρεψε...!!!!!!!!!
Τώρα εγώ σε τί φάση βρίσκομαι που υποστηρίζω honda κ Rossi μαζί;; :hypnotize![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
εγω ξερω για Δευτερα στις 21:00 παιδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Το πρόγραμμα δείχνει ΔΕΥΤΕΡΑ 12.30 το βράδυ..
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Κι εγω ετσι ξερω. Θα κατσω να το ξαναδω!!! VALE46Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
εγω ξερω για Δευτερα στις 21:00 παιδες![]()
![]()
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
εαν τα συμβατικα φτανουν 47 τοτε μου φαινεται πολυ λογικο το 57. ( εψαξα σε ενα σαιτ και βρηκα οτι τα λαστιχα επιτρεπουν 45 στο βρεγμενο και 60 στο στεγνο, μετα ειναι θεμα μηχανης αν τα φτανει η οχι...)οταν ειχα δει την παλια χοντα του Βαλεντινο απο κοντα μου ειχε κανει εντυπωση ποσο στενη ειναι κατω. και η Ντουκατι ειναι ακομα πιο στενη και φαινεται και στην τηλεοραση. αν προσεξεις φαινεται να ειναι και πιο χαμηλη.....Σε αυτεσ τις μοιρες πιστευω μονο προβλημα χωρου ειναι και οχι κρατηματος...Αν μπορουσαν να μειωσουν ακομα τον χωρο ισως να μπορουσαν να χαμηλωσουν ακομα περισσοτερο....Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
Και εμενα μου ακουγεται υπερβολικο - απο οσο γνωριζω τα "πολιτικά" SS φτανουν μεχρι τις 47 μεχρι να αρχισουν τα προβληματα με μαρσπιέ κλπ οποτε οι 57 μοιρες ειναι φοβερη κληση.
Το διαμαντακι ειναι επισης εντυπωσιακο στοιχειο αν και ακουγεται λιγο αστειο να εγκαταλεψει ο Sete απο κατι τετοιο αλλα στους αγωνες ολα να τα περιμενεις.
Κριμα και ηταν η καλυτερη φετινη του εμφανιση...![]()
υ.γ. Σοβαρα μιλαω για τον Τζιμπερναου.. Του εφυγε το προστατευτικο της μποτας...πολυ γελιο οταν εδειξε το δαχτυλο του με τα τσιροτα!!!!
Αυτο με τα διαμαντακια το ειχα ξαναακουσει ... ειναι σαν γυαλοχαρτο απο διαμαντακι και το ιδιο υλικο εχει πανω ο μαρσπιες!!
![]()
Τρελλος αγωνας παιδια. Συμφωνω, ηταν οτι καλυτερο εχει δειξει φετος.
Περιμενω πως και πως να δω τα πανηγυρια του ΡΟΣΙ στο τελος αφου δεν εδειξε τιποτα. Αλλα ειπαν θα τα δειξουν.
Καρδιακη προσβολη θα παθουμε με δαυτους. Αφου οταν τελειωσε αναψα τσιγαρο ρε φουστη μου. ΟΥΦ better than sex.![]()
Φαντασου εκει μεσα τι γινεται. Πως επιβιωνουν οι φουστηδες?
Τεσπα εγω ξερω οτι το βραδυ ειναι στις 12,30 ο αγωνας. Κοιταχτε το. Μην με βριζετε μετα.
ROSSI RULES.............:a19: :a19:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από xastoukopsaro
δικο μου σχολιο... 57 μοιρες?????? μπορει καποιος να φανταστει ποσο ειναι?
παρτε μοιρογνομονιο και βαλτε την μηχανη 33 μοιρες απο το εδαφος ( φυσικα σταματημενοι γιατι αλλιως σας βλςπω να βγαζετε σπιθες)... [/B]
ARXONTAS
Συνήθως το έδειχνε Δευτέρα 21.00..Αυτή τη φορά τον έδειξε 12.30-1 παρά..Μόλις τελείωσεΑρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
εγω ξερω για Δευτερα στις 21:00 παιδες(εννοείται οτι τον ξαναείδα..)
ναι ρε σεις, τελικα ηταν 00:30![]()
δεν τον ειχα δει και καθησα και τον ειδα
Rossi is back 4 good !!!!!!!!!!
![]()
-τα ducatia (ωραια χρωματα) πολυ δυναμη με αποτελεσμα πολλες ταλαντωσεις, - αν ειχαν και μικροτερο μεταξονιο οπως το Μ1 ισως να πηγαιναν και καλυτερα (??????)
-ο Στονερ κριμα που επεσε γιατι θα επερνε βαθμους
-ο Πεντροσα σα να μην υπηρχε αν και ακολουθουσε το ρυθμο
-ο Χειντεν οπως παντα σταθερος (αναρωτιεμαι ομως χωρις το Repsol Honda σε τι θεσεις θα ηταν??????)
-Capirossi....ωραιος!!! ....αν και παλιος
το θεμα ειναι 1 ομως,
Rossi is back !!!
ή μαλλον
''Μ1 is back''
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
Rossi is back !!!
ή μαλλον
''Μ1 is back''
θα διαφωνησουμε... οχι M1 is back..... il dottore is back.... ετσι λεγαν και στην χοντα... οτι ειναι η μηχανη και οχι αυτος και απλα εφυγε και απον τοτε ... απλα ακολουθουν!![]()
![]()
![]()
![]()
Σαν να μου φανηκε οτι κωλωνε να χωθει στη μαχη.Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
-ο Πεντροσα σα να μην υπηρχε αν και ακολουθουσε το ρυθμο
Ο καλυτερος αγωνας μεχρι στιγμης.
In Thrust We Trust
Turn To Burn