TO 1o πραγμα που πρεπει να προσεχεις φιλε μου, ειναι οι ροδιτες οδηγοι,και ιδιαιτερα τα μικρα φορτηγα!!! βιαζονται απιστευτα να παραδοσουν διαφορα(τσιγαρα, αναψυκτικα εφημεριδες κ.α)και κανουν διαφορα στο δρομο.ιδιαιτερη προσοχη και με τους ξενους που νοικιαζουν μηχανακια ΧΩΡΙΣ διπλωμα και τσακιζονται κατα δεκαδες καθε καλοκαιρι.Ας περασουμε τωρα στα ωραια
Αν και οι προηγουμενοι φιλοι εχουν πει τα περρισοτερα εγω θα σου προτεινα να πας για μπανιο στη παραλια του χωριου Γενναδι,πεντακαθαρη και με βοτσαλο.αλλη μια καλη εκπληκτικη παραλια ειναι αυτη του χωριου ,κιοταρι και αυτη πολυ καθαρη και ησυχη.μην παραλειψεις να πας στο ενυδρειο το οποιο ειναι μεσα στη πολη.Οσο για νυχτερινη ζωη στη ροδο μη περιμενεις και πααααααρα πολλα καθως τα περρισοτερα μαγαζια ειναι προσαρμοσμενα στο αγγλικο στυλ.αν θες να δεις κοσμο της προκοπης πηγαινε παλια πολη,κοντα στο μοναδικο συντριβανι που υπαρχει εκει,θα βρεις γ....τα μπαρακια.αν πας φαληρακι βραδυ να ξερεις οτι θα εισαι μειονοτητα καθως υπαρχουν σχεδον μονο αγγλοι εκει και αν εισαι με γυναικα καλυτερα να το αποφυγεις.κατα τα αλλα το νησι ειναι κορυφαιο(εγω παω καθε καλοκαιρι) εχει γαματες παραλιες και ωραιες διαδρομες για μηχανη.
Υ.Γ.Να πας οπωσδηποτε στις εφτα πηγες(και να περασεις και το τουνελ που υπαρχει εκει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()