Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 86

Θέμα: Ιδού η Ρόδος...

TO 1o πραγμα που πρεπει να προσεχεις φιλε μου, ειναι οι ροδιτες οδηγοι,και ιδιαιτερα τα μικρα φορτηγα!!! βιαζονται απιστευτα να παραδοσουν διαφορα(τσιγαρα, αναψυκτικα εφημεριδες κ.α)και κανουν διαφορα στο δρομο.ιδιαιτερη προσοχη και με τους ξενους που νοικιαζουν μηχανακια ΧΩΡΙΣ διπλωμα και τσακιζονται κατα δεκαδες καθε καλοκαιρι.Ας περασουμε τωρα στα ωραια
    Αν και οι προηγουμενοι φιλοι εχουν πει τα περρισοτερα εγω θα σου προτεινα να πας για μπανιο στη παραλια του χωριου Γενναδι,πεντακαθαρη και με βοτσαλο.αλλη μια καλη εκπληκτικη παραλια ειναι αυτη του χωριου ,κιοταρι και αυτη πολυ καθαρη και ησυχη.μην παραλειψεις να πας στο ενυδρειο το οποιο ειναι μεσα στη πολη.Οσο για νυχτερινη ζωη στη ροδο μη περιμενεις και πααααααρα πολλα καθως τα περρισοτερα μαγαζια ειναι προσαρμοσμενα στο αγγλικο στυλ.αν θες να δεις κοσμο της προκοπης πηγαινε παλια πολη,κοντα στο μοναδικο συντριβανι που υπαρχει εκει,θα βρεις γ....τα μπαρακια.αν πας φαληρακι βραδυ να ξερεις οτι θα εισαι μειονοτητα καθως υπαρχουν σχεδον μονο αγγλοι εκει και αν εισαι με γυναικα καλυτερα να το αποφυγεις.κατα τα αλλα το νησι ειναι κορυφαιο(εγω παω καθε καλοκαιρι) εχει γαματες παραλιες και ωραιες διαδρομες για μηχανη.

Υ.Γ.Να πας οπωσδηποτε στις εφτα πηγες(και να περασεις και το τουνελ που υπαρχει εκει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
    TO 1o πραγμα που πρεπει να προσεχεις φιλε μου, ειναι οι ροδιτες οδηγοι,και ιδιαιτερα τα μικρα φορτηγα!!! βιαζονται απιστευτα να παραδοσουν διαφορα(τσιγαρα, αναψυκτικα εφημεριδες κ.α)και κανουν διαφορα στο δρομο.ιδιαιτερη προσοχη και με τους ξενους που νοικιαζουν μηχανακια ΧΩΡΙΣ διπλωμα και τσακιζονται κατα δεκαδες καθε καλοκαιρι.Ας περασουμε τωρα στα ωραια
    Αν και οι προηγουμενοι φιλοι εχουν πει τα περρισοτερα εγω θα σου προτεινα να πας για μπανιο στη παραλια του χωριου Γενναδι,πεντακαθαρη και με βοτσαλο.αλλη μια καλη εκπληκτικη παραλια ειναι αυτη του χωριου ,κιοταρι και αυτη πολυ καθαρη και ησυχη.μην παραλειψεις να πας στο ενυδρειο το οποιο ειναι μεσα στη πολη.Οσο για νυχτερινη ζωη στη ροδο μη περιμενεις και πααααααρα πολλα καθως τα περρισοτερα μαγαζια ειναι προσαρμοσμενα στο αγγλικο στυλ.αν θες να δεις κοσμο της προκοπης πηγαινε παλια πολη,κοντα στο μοναδικο συντριβανι που υπαρχει εκει,θα βρεις γ....τα μπαρακια.αν πας φαληρακι βραδυ να ξερεις οτι θα εισαι μειονοτητα καθως υπαρχουν σχεδον μονο αγγλοι εκει και αν εισαι με γυναικα καλυτερα να το αποφυγεις.κατα τα αλλα το νησι ειναι κορυφαιο(εγω παω καθε καλοκαιρι) εχει γαματες παραλιες και ωραιες διαδρομες για μηχανη.

Υ.Γ.Να πας οπωσδηποτε στις εφτα πηγες(και να περασεις και το τουνελ που υπαρχει εκει.

costas_k

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΣ!!!

:rotflmao:

Νέο μέλος Το avatar του/της one
    DimChios μπύρα δεν παίζει γενικά να βρεθούμε αμα θες no prob, θα πιο 7up εγώ. Και συμβουλές οτι θες. Σου στέλνω με πμ το κινιτό μου, αμα θες στείλε και το δικό σου να σε βάλω στης επαφές γιατί καμια φορά δεν απανταώ σε οσους δεν εχω μέσα.
    Για οτι θες εδώ είμαι

Άντε, να απολαύσεις και τον ήλιο

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    εγώ ρε Δημήτρη τι να σου πω;;

δεν ξέρω και πολλά για την Ρόδο, να σου πω για μια Ροδίτισσα που ξέρω , να σου πω, αλλά καλά να περάσεις και ας μην έρχεσαι μάρτυρας στο δικαστήριο....

καλό καλοκαίρι ρεεεεεε
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    εγώ ρε Δημήτρη τι να σου πω;;

δεν ξέρω και πολλά για την Ρόδο, να σου πω για μια Ροδίτισσα που ξέρω , να σου πω, αλλά καλά να περάσεις και ας μην έρχεσαι μάρτυρας στο δικαστήριο....

καλό καλοκαίρι ρεεεεεε

Σε πλήγωσα που σου είπα πως δέν θα έρθω ε?

SPAMMER!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Εκτός από το Πρασονήσι που έχει ωραίο θέαμα γιατί κάνουν kite surfing μην ασχοληθείς με το νότιο τμήμα που οριοθετήται από τον Μονόλιθο, το Γενάδι και το νότιο ακρωτήρι.

Η δυτική πλευρά του νησιού είναι περίπου 120χλμ ενώ η ανατολική είναι περίπου 80χλμ.

Μην συνεχίσεις παραλιακά από την δυτική πλευρά πέρα από την Κάμιρο, γιατί δεν έχει κανένα ενδιαφέρον.

Διάσχυσε το νησί από την μέση και πάνω σε όλους τους δρόμους του και θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν όμορφες τοποθεσίες. Έχει μέρη που σου θυμίζουν καθαρά βουνήσιες διαδρομές. Μην ξεχάσεις να περάσεις από όλους τους δρόμους κοντά στον Προφ. Ηλία. Υπάρχει χωριό που έχει φτιαχτεί με αρχιτεκτονική βόρειας ευρώπης με ξύλινα τεράστια σπίτια και σοφίτες με απότομης κλίσης σκεπές. Έχει καφετέρια.

Υπάρχει περιοχή 7 πηγές. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ να μπεις στο τούνελ. Να έχεις φακό γιατί εγώ για να βλέπω στο απόλυτο σκοτάδι πυροβολούσα με την φωτογραφική μου μηχανή :rotflmao: , οδηγώντας την παρέα μου και καμιά 15αριά τουρίστες που ξέρανε αλλά δεν τολμούσανε να μπούνε σε αυτό το τούνελ που ίσα ίσα χωράει ένα κανονικό άνθρωπο. Δεν υπάρχει απολύτος κανένας κίνδυνος απλά να έχεις λίγο θάρος. Καταλήγει σε μικρές λίμνες και ένα καταράκτη. Εχει πολλά νερά και ... ποταμίσια καβούρια.

Αν πας στις Πεταλούδες θα ευχαριστηθείς πεζοπορία σε προστατευόμενα μονοπάτια βλέποντας παντού πεταλούδες. Δεν μιλάμε για μικρό μονοπάτι αλλά για τεράστια διαδρομή. Έχει πολλά νερά.

Παλαιά Πόλη Ρόδου. Ανέβα στο παλιό ρολόι όπου θα δεις από ψηλά πολλά πράγματα από την πόλη. ΟΠΩΣ και δήποτε ανέβα στο παλάτι των Ιωαννιτών Ιπποτών και θα με θυμηθείς. Θα πάθεις την πλάκα σου από τα τείχη που έχτισαν 3 αυτοκρατορίες - Βυζαντινή, Ιππότες, Οθωμανική. Το βράδυ θα διαπιστώσεις ότι η παλιά πόλη πρός τη πλευρά της Καλιθέας ανήκει στους ξένους(τουριστικά κτλ) ενώ πρός τη πλευρά της Ιαλισσού ανήκει στους έλληνες(Ελληνάδικα). Όλα αυτά εντός των τειχών.

Στη παλιά πόλη από πάνω έχει αρχαία ακρόπολη. Όλη η παραλία της Ιαλυσσου είναι φανταστική αν μάλιστα την κοιτάς το βράδυ από τον γκρεμό που έχει δίπλα από την αρχαία ακρόπολη στο σημείο που έχει μία μεγάλη ευθεία με φοίνηκες. Παραδίπλα έχει παγκάκια και εκεί είναι το σημείο κλειδί.

Στη Φιλέρημο έχει παλιό μοναστήρι όπως οι καθολικοί ξέρουν να φτιάχνουν καθώς και ένα τεράστιο τσιμεντένιο σταυρό-ουρανοξύστη, όπου ανεβαίνεις πάνω με μία μικρή ανεμόσκαλα και από τα δύο του "χέρια" βλέπεις όλο το βόρειο κομμάτι του νησιού. Όλα αυτά σε ύψος γύρω στα 30-40 μέτρα.

Στην ανατολική ακτή είναι άψογα για μπάνιο. Από την ΚΑλιθέα μέχρι και το Γενάδι έχει πάρα πολλές παραλίες. Τι να πρωτοθυμηθώ

Φαλιράκι ;
    Τσαμπίκα ;
    Aντονι Κουήν ;
    Στεγνά ;
    Λίνδος ;

Σε κάποιες περιπτώσεις οι παραλίες που αναφέρω από πάνω, είναι διπλές και τριπλές ανάλογα σε πιο όρμο θα πέσεις :rotflmao: . Έχει και άλλες αλλά ξεχνώ εικόνες και ονομασίες.

Στο βορειοανατολικό μέρος του νησιού μέχρι και το Φαληράκι θα πάθεις την πλάκα της ζωής σου από τις ξενοδοχειακές μονάδες Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Εκατοντάδες μέτρα παραλίας να είναι αποκλεισμένη από το ευρύ κοινό καθώς το ένα μετά το άλλο τα ξενοδοχεία έχουν κτιστεί δίπλα δίπλα και έχουν γκετοποιήσει τις παραλίες για τους ξενέρωττους. Μπορείς να μπεις σε αυτές τις παραλίες αλλά από τα στενά κάθετα δρομάκια. Πέρνα από το φαληράκι βράδυ ... :

ΠΡΟΣΟΧΗ προσοχή. Παντού κυκλοφορούν rent a car με άγγλους οδηγούς μέσα τους , ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν αν τους ξαφνιάσεις. Όταν λέω όμως ότι κυκλοφορούν παντού εννοώ παντού. Είδα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στα πιο απίθανα σημεία στις ερημιές του νότου.

Δεν κατάφερα όταν πήγα να δω τα παλιά λουτρά. Δεν ξέρω την ιστορία τους αλλά θα τη μάθω εντός 1-2 χρόνων καθότι θα ξαναπάω. Αυτό το νησί το είδα για μία εβδομάδα αλλά ακόμα είμαι εκεί.

Αφήνω στο τέλος την Λίνδο. Είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχει ακρόπολη και κάστρο. Έχει roofgarden για να φας αργά το βράδυ και βλέπεις όλες τις ταράτσες δίπλα σου να είναι φωτισμένες και να τρώει κόσμος πάνω τους ενώ στο φόντο η ακρόπολη της Λινδου. Μοναδικό συναίσθημα. Μουσική ακούγεται από παντού ενώ ομιλίες με χαχανητά επίσης. Αριστερά και δεξιά της Λίνδου έχει παραλίες.

Πραγματικά ακόμα και ένα μήνα να μείνει κάποιος εκεί και να γυρνάει δεν το βαριέται με την καμία. Έχει πάρα πολλά πράγματα να δει και ακόμα περισσότερα να νιώσει.

Θέλω Ρόδο

1 εβδομάδα με 1600 χλμ είναι πολύ ; :rotflmao: To ξέρω είμαι τρελός

Καλά να περάσεις φίλε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά. Φέρε φωτογραφίες ...
    Πάντα όρθιοι

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Μα και θασαι εκει στη Ροδο κανε μια βολτα και Τηλο για εντουραδα ! Εχει κατι κατσικοδρομους μουρλια !
    Και αμολα σε καμμια ταβερνα και φαε γερμανους.

(Ψαρια ειναι οκ ? μη φας τουριστες !!)

ΙΠΠΕΑ, σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!

Μα καλά, μία ΜΟΝΟ βδομάδα έμεινες και είδες τόσα πράγματα? Τό 'χεις λέμε, τό 'χεις!!!

Θα κοιτάξω να μή κοιμάμαι όλη μέρα μπας και γυρίσω το νησί!
    Άχ, μου θυμίζει τη Χιό μου που είναι επίσης μεγάλη και πανέμορφη!!!

Βασικό πάντως να έχεις ανθρώπους να σου λένε που να πάς! Όλοι πάνε στα γνωστά και τα τουριστικά! Οκ, να πάς κι εκεί, δεν λέω, αλλά συνήθως οι ομορφιές των τόπων είναι εκεί που γνωρίζουν οι ντόπιοι και οι έχοντες ανησυχίες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Μα και θασαι εκει στη Ροδο κανε μια βολτα και Τηλο για εντουραδα ! Εχει κατι κατσικοδρομους μουρλια !
    Και αμολα σε καμμια ταβερνα και φαε γερμανους.

(Ψαρια ειναι οκ ? μη φας τουριστες !!)

Ρε Νικόλα να σου πώ κάτι φίλε?

Για ένα πράγμα αληθινά λυπάμαι!
    Που δεν θα σε γνωρίσω! Μάλλον όταν εγώ θα γυρίσω εσύ θα έχεις επιστρέψει Ολλανδία!

Λές να την κάνω Τήλο για εντουράδα, ε? Θα το τσεκάρω...άλλωστε είναι από τα νησιά που θέλω να πάω!

Να σαι καλά ωρέ!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ρε Νικόλα να σου πώ κάτι φίλε?

Για ένα πράγμα αληθινά λυπάμαι!

Που δεν θα σε γνωρίσω!
    και γιατι λυπασαι? εμεις λυπομαστε που τον εχουμε γνωρισει. εσυ θα επρεπε να χαιρεσαι βρε μπαγασα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Άχ, μου θυμίζει τη Χιό μου που είναι επίσης μεγάλη και πανέμορφη!!!
    Αυτός θα είναι ο επόμενος μακρινός προορισμός μου. Φέτος τα οικονομικά μου δεν το επιτρέπουν αλλά του χρόνου ή του αντίχρονου ο προορισμός είναι η Χίος.
    Πάντα όρθιοι

Πάρε μερικές γεύσεις ....

.....

.....

από παραλία ΣΤΕΓΝΑ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	452574.jpeg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	36,5 KB 
ID:	50985
    Πάντα όρθιοι

ΣΤΕΓΝΑ 2

Όνομα:	452573.jpeg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	54,0 KB 
ID:	50986
    Πάντα όρθιοι

Αυτό είναι το καταφύγιο-χωριό που βρήκα σε μεγάλο υψόμετρο κοντά στην περιοχή Προφήτης Ηλίας με τα "Αυστριακά" σπίτια.

Όνομα:	452568.jpeg 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	62,9 KB 
ID:	50987
    Πάντα όρθιοι

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ιδού οι πολιτισμένοι....
    από LIBYKOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2007, 13:41
  2. Crf H Yzf ιδου το διλλημα....