ΟΛΛΑΝΔΙΑ
μεγάλο σχολείο λέμε
ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΘΑΥΜΑΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΒΕΝΕΤΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΑΜΕ ΤΗ ΚΟΥΠΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ.ΘΑΥΜΑΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΒΕΝΕΤΙΔΗ,ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ.ΘΑΥΜΑΣΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟ ΟΙ ΚΑΦΕΣ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.ΘΑΥΜΑΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,ΒΡΥΖΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.ΘΑΥΜΑΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΗ,ΓΙΟΥΡΚΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΦΑΝΕΛΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ 8 ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟΥΣ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩ.ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΕΚΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ;ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΝΔΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΝΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ,ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ,ΤΟΝ ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ;ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΙΦΑ.3 ΓΚΟΛ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ.
ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ) zzzzzzzzzzz750!
ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ
idiΦαντασου... Μεχρι και εγω ο γαυρος εχω πανηγιριση με τους παικτες σου, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ με τους δικους σου παιχτες !!!και ΔΕ μας ειπες ποιους παιχτες κοιταγες οταν η Εθνικη επαιρνε το ευρωαπαικο και βγηκες στο Πειραια να πανηγηρισεις ομως
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
MONO OI GAYΡΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με τους Πορτογάλους και τους Τσέχους είμαι.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ....Η ΑΓΓΛΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ...![]()
![]()
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Βραζιλια σταθερη αξια αλλα......απο αμυνα δεν μας τα λεει και τοσο καλα![]()
Εγω παντως το ψηνω το στοιχημα 20ευρακι στην Αγγλια (αν και δεν τους πολυ γουσταρω) εχουν σωστη ομαδα!!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akis@SF
Βραζιλια σταθερη αξια αλλα......απο αμυνα δεν μας τα λεει και τοσο καλα![]()
Εγω παντως το ψηνω το στοιχημα 20ευρακι στην Αγγλια (αν και δεν τους πολυ γουσταρω) εχουν σωστη ομαδα!!!
![]()
![]()
ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ Η ΑΓΓΛΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ!
ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΒΟΟΚΜΑΚΕRS![]()
![]()
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Πες το ρε Νικόλα ! Απ'το πρωί το κρατούσα αλλά φοβήθηκα οτι θα με λέγανε γαύρο !Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μια είναι η ομάδα!
![]()
![]()
![]()
![]()
καλά εδν παίζονται αυτοί οι Ολυμπιακοί ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!!!
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:
ΣΕΡΒΙΑ (ΤΖΟΛΕ), ΚΡΟΑΤΙΑ (ΜΠΟΥΤΙΝΑ), ΠΟΛΩΝΙΑ (ΖΕΒΛΑΚΟΦ)
ΕΚΟΥΑΔΟΡ (ΜΠΟΡΧΑ), ΑΚΤΗ ΕΛΑΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ).
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΖΕ ΡΟΜΠΕΡΤΟ, ΡΟΝΑΛΝΤΟ?, ΖΟΥΑΝ.
ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΘΑΥΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ: ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ, ΜΠΟΥΡΜΠΟ, ΤΟΡΓΚΕΛΕ, ΣΕΡΙΤΣ, ΣΑΝΜΑΡΤΕΑΝ, ΜΑΛΜΠΑΣΑ, ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ) zzzzzzzzzzzzz750!
Μουντιάλ έχουμε και αυτοί παραθέουν κάτι απίστευτα ονόματα και Εθνικές για να αποδείξουν ότι έχουν μουντιαλικούς παίχτες..αχαχαχαχ
ΡΟΝΑΛΝΤΟ???ΖΕ ΡΟΜΠΕΡΤΟ????ΖΟΥΑΝ?????
LASTTTT YEAAAARRRR![]()
![]()
![]()
καλά είναι και τα παλτά που πείρατε αφήστε τους παιχταράδες να παίξουν σε κανα πρωτάθλημα της προκοπής....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
BRAZIL BRAZIL
ΑΛΛΆ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ....πετάνε λίγο στα σύνεφα
τι φιλικά ήταν αυτά που έκαναν????για να κάνουν φιγούρα ρε γαμώτο???ευτυχώς που είναι σε εύκολο όμιλο
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Δεν μπορω να καταλαβω ρε γμτ.. 18 μνμ..Για το Μουντιαλ το θεμα ... Και οι φρασεις ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ & ΓΑΥΡΟΣ παιζει στα περισσοτερα μνμ απο αυτα !!!!!![]()
Α ΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ... ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Α ΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ... ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης