:rotflmao: :rotflmao:
Παμε μαζι?
:rotflmao: :rotflmao:
Παμε μαζι?
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Να σταματησεις, να το αρπαξεις απο το παντελονι και να το πας σηκωτο στο πατερα του, οπου και θα του πεις τι εκανε ακριβως. Αμα βαριεσαι, κλοτσα το να τελειωνουμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ρε παιδια,αυτο που μου συνεβη σημερα δεν εχει ξαναγινει!
Εκει τωρα εγω τι να του πω???????![]()
![]()
Εχει ξαναγινει, και χειροτερο: ενα παλικαρι περνουσε απο εναν αδειο δρομο και ξαφνικα αισθανθηκε κατι να τον πιεζει στο λαιμο.
Σταματησε και ειδε οτι ηταν ενα σκοινι, που ηταν δεμενο απο ακρη σε ακρη στο δρομο. Θα μπορουσε να τραυματιστει ασχημα.. Κανας καταραμενος ανακυκλωτης να μας βρει τη συζητηση;;;;
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Να σταματησεις, να το αρπαξεις απο το παντελονι και να το πας σηκωτο στο πατερα του, οπου και θα του πεις τι εκανε ακριβως. Αμα βαριεσαι, κλοτσα το να τελειωνουμε..![]()
Εχει ξαναγινει, και χειροτερο: ενα παλικαρι περνουσε απο εναν αδειο δρομο και ξαφνικα αισθανθηκε κατι να τον πιεζει στο λαιμο.
Σταματησε και ειδε οτι ηταν ενα σκοινι, που ηταν δεμενο απο ακρη σε ακρη στο δρομο. Θα μπορουσε να τραυματιστει ασχημα.. Κανας καταραμενος ανακυκλωτης να μας βρει τη συζητηση;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Η μηχανή ως προς την ενεργητική ασφάλεια νομίζω έχει και πλεονεκτήματα - τα οποία ισχυροποιούνται με την εμπειρία του οδηγού - και μειονεκτήματα - τα οποία επίσης μειώνονται με την εμπειρία του οδηγού.
Πλεονεκτήματα:
1. Ορατότητα
2. Επιτάχυνση
3. Μικρό πλάτος
4. Ευελιξία (θέλει εμπειρία και καλή άσφαλτο ή μόνο φοβερή εμπειρία - όπως αποδεικνύουν μερικοί)
5. Καλύτερο φρενάρισμα (εμπειρία)
6. Ο οδηγός είναι σε μεγαλύτερη εγρήγορση
7. Γρηγορότερο χειρισμό φρένων (ιδίως αν έχεις τα δάκτυλα στη μανέτα)
8. Δυνατότητα να φεύγεις λόγω διύθισης και επιτάχυνσης μπροστά στα φανάρια παρά να μπλέκεις στην κίνηση έρμαιος στις σφήνες του κάθε "πονηρού".
Μειονεκτήματα:
1. Εγγενής αστάθεια σε μειωμένη πρόσφυση / κακό χειρισμό]
2. Δεν φαίνεται τόσο εύκολα λόγω όγκου (κόρνα / φώτα)
Προσωπικά εγώ νιώθω πιο ασφαλής με την μηχανή στην πόλη παρά με το αυτοκίνητο λόγω καλύτερης ορατότητας. Αν και κινούμαι συχνά στην Πάτρα έχω χρησιμοποιήσει το γκάζι σε κρίσιμη στιγμή μόνο κανά δυό φορές (σε διαστάυρωση) αλλά γενικά δεν κινδυνέυω συχνά γιατί προβλέπω καταστάσεις. Επίσης με την μηχανή δεν μπλέκεσαι στην κίνηση (κάνεις μια δυνατή εκκίνηση μέχρι τα 60 km/h και δεν πάει ο γκαζάκιας να πιάσει 120 km/h πάλι δεν σε προλαβαίνει μέχρι το επόμενο).
Επίσης στην Κορίνθου - Πατρών νιώθα πολύ μα πολύ πιο ασφαλής με μοτοσυκλέτα λόγω της χάραξης αυτού του επικίνδυνου δρόμου, αλλά επειδή έχει καλή άσφαλτο δεν φοβάσαι πτώση και το μικρό πλάτος και η επιτάχυνση/φρένα σε αυτές τις ταχύτητες σε βοηθάνε να περνάς τις νταλίκες χωρίς να κινδυνεύεις στο αντίθετο ρεύμα.
Σε ένα επαρχιακό δρόμο με γλιστερές φουρκέτες, χαλίκια, κοπριές, αγρότες που σπάνια βλέπουν μηχανή (ακόμα και αν έρχεται πάνω τους) νιώθω πιο ασφαλής με το αυτοκίνητο. Η μέσα σε κίνηση αν δεν μπορείς να ξεφύγεις από τα αυτοκίνητα και είσαι σε "νεκρές γωνίες".
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ
ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ