Αγριάνθρωπας αυτός ο Θανάσης...τα φοβίζειΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
οχι το αφησα 10 μερες τιμωρια στο Θαναση, του εβαλα πραφλου και απο τοτε εν εχει κανει τιποτα!!!![]()
Αγριάνθρωπας αυτός ο Θανάσης...τα φοβίζειΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
οχι το αφησα 10 μερες τιμωρια στο Θαναση, του εβαλα πραφλου και απο τοτε εν εχει κανει τιποτα!!!![]()
ΤΙ είπαμε ότι θα βάλεις, Πανουργιά ???Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
, του εβαλα παραφλου
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ναι μπαρμπα μου εχεις δικιο αλλα οταν πηρα πισω το μηχανακι μου απο το Θαναση, ειχε ηδη βαλει παραφλου...Οποτε ειπα να βαλω αυτο που μου ειπες μολις ξερασει και το καινουργιο παραφλου!!![]()
Και σου ξανα λεω, δεν ξεχναω ποτε αυτα που μου λες!!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Γιατί κρατάτε μυστικά ρεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ναι μπαρμπα μου εχεις δικιο αλλα οταν πηρα πισω το μηχανακι μου απο το Θαναση, ειχε ηδη βαλει παραφλου...Οποτε ειπα να βαλω αυτο που μου ειπες μολις ξερασει και το καινουργιο παραφλου!!![]()
Και σου ξανα λεω, δεν ξεχναω ποτε αυτα που μου λες!!!![]()
![]()
Γιαννη μου η συνταγη για το μαγικο ζουμι που πρεπει να βαλω ειναι του Μπαρμπα και οχι δικια μου...![]()
Θα σου πω μονο οτι βαζεις 2 κουταλιες λεμονι και μια σκελιδα σκορδο...![]()
Τα υπολοιπα ο Μπαρμπα μου!
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Αντί για σκόρδο λέω να βάλω vodka, μου κάθεται καλύτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Γιαννη μου η συνταγη για το μαγικο ζουμι που πρεπει να βαλω ειναι του Μπαρμπα και οχι δικια μου...![]()
Θα σου πω μονο οτι βαζεις 2 κουταλιες λεμονι και μια σκελιδα σκορδο...![]()
Τα υπολοιπα ο Μπαρμπα μου!
![]()
Ρε Γιάννη, πρέπει να γράψω τον χημικό τύπο (και είναι τεράστιος...).Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Γιατί κρατάτε μυστικά ρεεεεε![]()
Αφού δεν έχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης (ούτε ο Πανουργιάς έχει, αλλά τι να πεις του τρελλού...), ξέχασέ το !!!
![]()
![]()
![]()
ειπα να μη μιλησω, αλλα δεν αντεχω να παιζουν με την περιεργεια μου.....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε Γιάννη, πρέπει να γράψω τον χημικό τύπο (και είναι τεράστιος...).
Αφού δεν έχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης (ούτε ο Πανουργιάς έχει, αλλά τι να πεις του τρελλού...), ξέχασέ το !!!
![]()
![]()
![]()
Λ Ε Γ Ε Ρ Ε Τ Η Σ Υ Ν Τ Α Γ Η ! ! !
παντως εγω εχω την εντυπωση, οτι αν του βαλω νερακι απεσταγμενο και λιιιιιγο μονο παραφλου, η ψυξη θα ειναι πιο αποτελεσματικη....
Η ΜΗΠΩς ΕΙΠΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΛΙ????![]()
Λοιπον...αν ο μπαρμπας μου εχει χρονο θα γραψει ολη τη συνταγη για να μην κατηγορηθουμε οτι εχουμε μυστικα!!![]()
Αλλα μην ακουω βλακειες για απιονισμενα νερα και λοιπα....ξεπερασμενες μεθοδοι....Αν ηταν τοσο απλα τα πραγματα δεν θα κουβαλουσαμε κατσαρολες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ είναι εγγεκριμένο από την ΚΤΜ (και θα εκπέσετε της εγγύησης...).
![]()
![]()
Υ.Γ.
Καμία μαλακία δεν είπες, Γιώργο !!!
Συνταγες δεν λεει αλλα εχει μια γλυκια τρυφερη φωνουλα στο τηλεφωνο οταν σε βριζει.....![]()
![]()
![]()
για τους αγγλομαθείς, ρίχτε μια ματιά εδώ:
http://www.monomaniacs.nl/smf/viewtopic.php?t=2293
οι υπόλοιποι κάντε υπομονή, θα το μεταφράσω κάποια στιγμή που δεν θα νυστάζω τόσο! :ZZZ:
εκτός κι αν προλάβει και το μεταφράσει κάποιο άλλο καλό παιδί πρώτο!![]()
Orange blood runs in my veins...
to ekanes poy to ekanes to kalo eprepe na to kaneis sosta,
kane mia metafrasi giati katalabeno alla ta agglika moy
den moy epitrepoyn na to katanoiso![]()
αν και τα αγγλικα μου δεν ειναι σε καλο επιπεδο νομιζω οτι αναφερεται σε αλλαγη στο κιβωτιο ταχυτητων με εξτρα σχεση ταχυτητας και μεγαλυτερο καπακι..μαλλον ανεφερεται στο motard..
..και σε μενα ειχε τσακισει το σωληνακι κατα τη συναρμολογηση μετα απο service χανοντας σε αυτονομια..
παντως βαλε ποστ στις συναντησεις και ολο καποιος πιστευω να βρεθει για βολτα![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
χρωστάω μια μετάφραση.
αν και ο τύπος τα λέει λίγο μπερδεμένα, αυτό που καταλαβαίνω εγώ, είναι ότι σε κάποιους LC8 κινητήρες κάνει θόρυβο το σύστημα της μίζας (όταν πάτε να το βάλετε μπρος). αν και αυτός έχει 950SM, ωστόσο αναφέρεται γενικά στους LC8, οπότε μπορεί αυτός να είναι ο λόγος που και τα δικά σας κάνουν αυτό το θόρυβο (σαν να πάει να σπάσει το μοτέρ, όπως χαρακτηριστικά λέει ο φίλος μας ο άγγλος).
τελικά από την αντιπροσωπεία (Redline) τού είπαν ότι η ΚΤΜ έχει βγάλει έναν μετατροπέα ροπής στρέψης, που περιλαμβάνει επιπλέον γραναζώματα (προφανώς αλλάζει την ταχύτητα με την οποία η μίζα γυρνάει το στρόφαλο -ή τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ) και άλλο καπάκι (λίγο μεγαλύτερο).
ο μετατροπέας αυτός θα είναι διαθέσιμος από τις 20 ιουλίου και μετά (τουλάχιστον στην αγγλία) και θα μπορεί να σας το τοποθετήσει το εξουσιοδοτημένο συνεργείο ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ στο επόμενό σας service.
κάτι με τη μίζα είναι οπότε και όχι με το κιβώτιο (στο topic γράφει καθαρά "LC8 Starter motor noises"). ελπίζω να βοήθησα! όσοι έχετε LC8 είτε ADV είτε SM (τυχεροί!!!!) δεν χάνετε τπτ να ρωτήσετε το συνεργείο σας (μπορεί να μην έχοθν ενημερωθεί ακόμα -στην ελλάδα ζούμε).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Orange blood runs in my veins...