Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: ΣΩΘΗΚΑ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ.....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas

Ρεεεεε, κηνυγάτε τους αυτούς, και επειδή απο λόγια δεν καταλαβαίνουν...
    ας τους αναφέρουμε όλοι μας και να έχουν αυστηρή ποινή σε διπλώματα και μεγάλο χρηματικό κόστος!
    να τους πονέσει η τσέπη άσχημα... γιατί δυστυχώς ο "ηλίθιος" που δεν πέρνει απο λόγια το καταλαβαίνει στην τσέπη,
    αν και θα έπρεπε και σωφρονιστικά να περιοριστεί...
    Δεν συμφωνώ με ποινές εισπρακτικού χαρακτήρα, για σοβαρές παραβάσεις ιδίως... Δηλαδή κάποιος που έχει πολλά λεφτά και δεν ιδρώνει με τα πρόστιμα μπορεί να παρανομεί και να σκοτώνει αβέρτα; Άλλου είδους ποινές πρέπει να επιβληθούν σε τέτοιες περιπτώσεις προκλητικής και αντικοινωνικής συμπεριφοράς(παραβίαση κόκκινου, επικίνδυνες αναστροφές, είσοδο στο αντίθετο ρεύμα, υπό την επήρρεια μέθης κλπ). Ενδεικτικά:

- Κατάσχεση διπλώματος για πολύ καιρό και χωρίς ανάκληση (όχι έχω κάποιο γνωστό στην τροχαία και μου σβήνει την παράβαση όπως με τις κλήσεις).

- Να θεωρούνται σοβαρές παραβάσεις του ΚΟΚ ποινικά αδικήματα με ανάλογη βαρύτητα με απόπειρα φόνου εκ προθέσεως, που πάει να πει να μπορεί να επιβληθεί ποινή κάθειρξης, και όχι απλά προστίματα και αναστολές (να δούνε μετά αν της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες).

- Υποχρεωτική κοινωνική εργασία (σε νοσοκομεία, κέντρα αποκατάστασης, ψυχιατρεία) και ειδικά σεμινάρια (θεωρητικά και πρακτικά), ώστε να έρχονται σε επαφή οι παραβάτες με θύματα και συνθήκες σοβαρών τροχαίων... Δεν μπορεί να ναι όλοι παχύδερμα, κάποιοι θα ευαισθητοποιηθούν...

-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Δεν συμφωνώ με ποινές εισπρακτικού χαρακτήρα, για σοβαρές παραβάσεις ιδίως... Δηλαδή κάποιος που έχει πολλά λεφτά και δεν ιδρώνει με τα πρόστιμα μπορεί να παρανομεί και να σκοτώνει αβέρτα; Άλλου είδους ποινές πρέπει να επιβληθούν σε τέτοιες περιπτώσεις προκλητικής και αντικοινωνικής συμπεριφοράς(παραβίαση κόκκινου, επικίνδυνες αναστροφές, είσοδο στο αντίθετο ρεύμα, υπό την επήρρεια μέθης κλπ). Ενδεικτικά:

- Κατάσχεση διπλώματος για πολύ καιρό και χωρίς ανάκληση (όχι έχω κάποιο γνωστό στην τροχαία και μου σβήνει την παράβαση όπως με τις κλήσεις).

- Να θεωρούνται σοβαρές παραβάσεις του ΚΟΚ ποινικά αδικήματα με ανάλογη βαρύτητα με απόπειρα φόνου εκ προθέσεως, που πάει να πει να μπορεί να επιβληθεί ποινή κάθειρξης, και όχι απλά προστίματα και αναστολές (να δούνε μετά αν της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες).

- Υποχρεωτική κοινωνική εργασία (σε νοσοκομεία, κέντρα αποκατάστασης, ψυχιατρεία) και ειδικά σεμινάρια (θεωρητικά και πρακτικά), ώστε να έρχονται σε επαφή οι παραβάτες με θύματα και συνθήκες σοβαρών τροχαίων... Δεν μπορεί να ναι όλοι παχύδερμα, κάποιοι θα ευαισθητοποιηθούν...

-

Να σου πώ κάτι?

Άν και πολύ αυστηρά αυτά που λες, +1000 από εμένα φίλε!
    Όμως έχω την εντύπωση ότι πουθενά στον κόσμο δεν γίνονται αυτά! Πόσο μάλλον στην Ελλάδα...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Και όμως γίνονται.... κάπου έκει έξω...

και εγώ έτσι το εννοούσα enf125 +++ σε αυτά που λες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125

-

+1000000

με τους μ@λακες ολους που αντιμετωπιζουμε εκει εξω καθημερινα!!!

tha symfoniso kai ego o pathon
    eidika enas minas se mia entatiki opou na blepoun ti tha mporousan na exoun prokalesei tha itan oti prepei
    alla sto elladistan magkes... o sozon eayto sotheito..
    mipos ksereis apo vespa????

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μολις το πηρα απο το μαστορα γ@μω την τυχη μου..
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 17:02
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  3. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16
  4. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9