Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Πλαστικό καπάκι - ψυγείο Hornet

Mε το K&N φιλτρο ειδες καμμια διαφορα, γιατι ακουσα πως αν δεν βαλεις κιτ στα καρμπυρατερ περισσοτερο κακο κανεις καρα καλο....
    Moto Metalheads Club \m/
    Τωρα και MotoGP Αγωνες!!

Unified Network Systems

WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre

Καμία σημαντική διαφορά δεν είδα.Ήθελα να βάλω ένα φίλτρο που να μπορώ να το καθαρίζω όποτε πρέπει και να μην χρειάζεται να το αλλάζω κάθε τόσο.
    Αργότερα (how soon is now?)θέλω να το συνδιάσω με μια Leo vince οπότε ελπίζω εκεί να δώ κάποια διαφορά στην απόδοση.
    Ελπίζω απο τον άλλο μήνα να το έχω καταφέρει τελικά γιατί έτοιμος ήμουν πρίν απο 3-4 ημέρες.
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Για τελικο ή ολοσωμη ? γιατι το απο οτι ακουω το τελικο δινει 3-5 αλογατα και η ολοσωμη 10-15 πανω κατω, αλλα παει 1200++ ? . . .
    Moto Metalheads Club \m/
    Τωρα και MotoGP Αγωνες!!

Unified Network Systems

WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support

Τελικό ήθελα να πάρω με 400 ε περίπου αλλά θα άλλαζα και λαιμούς μετά το συμβάν της Αττικής Οδού.Οπότε ίσως....
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...

ΦΙΛΕ SABRE ΒΑΛΕ ΑΠΟ ΛΑΔΙΑ ΜΟTUL 15-50 ΤΑ 300V ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΑ AGIP ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ CBR600RR KAI OTAN TA BΓΑΛΑΜΕ ΣΤΑ 5000ΧΛΜ ΗΤΑ ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΟTUL ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ ΒΓΗΚΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ AKRAPOVIC ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΖΙΓΚΛΕΡΩΜΑ ΣΕ ΑΞΟΥΔΙΟΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΝ ΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΙΛΟΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΡΝΕΤ CUP ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑRROW KAI MICRON ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΕΧΟΥ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

thanks για το λαδό-info θα δοκιμάσω γιατί έχω ακούσει καλά λόγια για τα motul.
    Εξάτμιση κατέληξα σε τελικό leo vince titanium με επιλογή σιγαστήρα η οχι και δέν πειράζω τπτ άλλο.Αυτά απο Ιούλιο με το καλό. cheers

Εβρέθη το ανταλλακτικό (καπάκι θερμοστάτη) 16,71 γιούρο.
    Το είχε ο Σαρακάκης τελικά.....
    Τελευταία φορά που αφήνω μηχανικό/dealer/α,β,γ άνθρωπο να κάνει παραγγελείες για ανταλακτικά.ΜΟΝΟΣ μου απο εδώ και πέρα.
    Και κακός παρασύρθηκα με την δήλωση του "το έχουμε παραγγείλει αλλά δεν το έχουν φέρει ακόμα στην honda"
    Υπήρχε εδώ και 3 εβδομάδες απο ότι έμαθα.Οχι 2 μήνες που περιμένω....Τεσπά μαλακία μου που δέν έκανα κίνηση νωρίτερα.
    Πάει και αυτό

cheers!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF