Παιδιά.....το videaki παίζει όλη την ώρα σε fast forward ή ο player μου εχει κάποιο πρόβλημα...(ή πάτε κομμάτια συνέχεια ?)
Επισης ενα αλλο Videaki που κατεβασα για τα Z750 ειναι με αταληξη .mov Ποιος player τα παιζει ?
![]()
Παιδιά.....το videaki παίζει όλη την ώρα σε fast forward ή ο player μου εχει κάποιο πρόβλημα...(ή πάτε κομμάτια συνέχεια ?)
Επισης ενα αλλο Videaki που κατεβασα για τα Z750 ειναι με αταληξη .mov Ποιος player τα παιζει ?
![]()
QuickTimeΑρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
![]()
Αααααχχχχχχ,... κανεις δεν καταλαβαινει τον "καλλιτεχνη":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ρε καλλιτέχνη..... τι δουλειά είπαμε κάνεις το πρωί;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
Αααααχχχχχχ,... κανεις δεν καταλαβαινει τον "καλλιτεχνη":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Καλλιτεχνη το dvd του lantz οπως ειπα πιο πριν, μηπως το εχεις; το σελω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
Αααααχχχχχχ,... κανεις δεν καταλαβαινει τον "καλλιτεχνη":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[FONT=century gothic]Ποτέ Mην Κάνεις Κάτι Σήμερα Που Μπορείς Να Αναβάλεις Για Άυριο!!!![/FONT]
******:a66: "I knew I sould have taken that turn to Albuquerque!!!!" :a66:********
Μαλιστα κυριε!Αρχικά δημιουργήθηκε από J.R
Καλλιτεχνη το dvd του lantz οπως ειπα πιο πριν, μηπως το εχεις; το σελω!!!
-..Not Yet!
Παρα πολυ ωραιαΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μαλιστα κυριε!
το λοιμπον τουτη τη Δευτερα στο παλιοΔελεαρ με ποσα dvd στο χερι;
[FONT=century gothic]Ποτέ Mην Κάνεις Κάτι Σήμερα Που Μπορείς Να Αναβάλεις Για Άυριο!!!![/FONT]
******:a66: "I knew I sould have taken that turn to Albuquerque!!!!" :a66:********
Εκπλητκτικο το Video!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Κοιτα που θα δωσουμε και κωλο στο τελοςΑρχικά δημιουργήθηκε από J.R
Παρα πολυ ωραια
το λοιμπον τουτη τη Δευτερα στο παλιοΔελεαρ με ποσα dvd στο χερι;![]()
Δεν μπορεις να το παρεις απο τον Λαντζ απ'ευθειας, εγω πρεπει να στο γραψω;![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
γιατι παρεξηγιεσαι ρε καρντασι, ο κυριος λαντζ εβρισκεται εις την καλαματα μονιμα και μου ειναι λιγο δυσκολο να τον βρω, θε να μου τα δωσεις και να τα γραψω μονος μου;κανενα προβλημα!οσο για τα οπισθια σου αν ειναι εμφανισιμα το συζηταμε....:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κοιτα που θα δωσουμε και κωλο στο τελος![]()
Δεν μπορεις να το παρεις απο τον Λαντζ απ'ευθειας, εγω πρεπει να στο γραψω;![]()
![]()
![]()
....αυτός έχει....επαγγελματικό!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου ρε Γιώργο πολύ καλό και πολύ λεπτοδουλειά.
Κι ας έφαγες τόσες ώρες, κι ας έφαγες τόσα κολλήματα, κι ας έφαγες και τα νειάτα σου μέχρι να συγκεντρώσεις το υλικό,![]()
σου εύχομαι όταν πάρεις ένα
πιο δυνατό μηχάνημα να κάνεις και ...."Αγγελόπουλο!".![]()
![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
E καλα ο επεξεργαστης σου δεν ειναι τιποτα το ιδιατερο. Αν θες να κανεις τετοιες δουλειες ανετα πας για αλο πακετο...64bit sempron AMD
Γιώργο και 8 λεπτά έπρεπε να είναι...
Αψογο!
Μπράβο ρε Γιωργάρα που αν είναι να σε συστήσω ρε μαστόρι... αλλά γύρνα πρώτα απο τα στρατεύματα...
Ελπίζω "εμείς " να έχουμε και μια ποιο μεγάλη και χαλαρή έκδοσή του , εεεε φανταστικέ μου mod? εσυ που θα είσαι ο εναρκτής του greek Athens SV owners club? εεε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Ο κύριος lantz, έχει αντιπρόσωπους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και μπορεί ανα πάσα στιγμή να προμηθεύσει οιονδήποτε, οτιδήποτε χρειαστεί, αρκεί να του ζητήθει πρώτα![]()
gcrook: το κατεβάζω τώρα το videaki - θα ποστάρω μετά εντυπώσεις. Χαράς στο κουράγιο σου πάντως να ασχοληθείς τόσες μέρες με αυτό το πράγμα![]()
![]()
Κυριε lantz καλημερα σας! (εχω βγει στη ζητιανια πλεονΑρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Ο κύριος lantz, έχει αντιπρόσωπους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και μπορεί ανα πάσα στιγμή να προμηθεύσει οιονδήποτε, οτιδήποτε χρειαστεί, αρκεί να του ζητήθει πρώτα![]()
gcrook: το κατεβάζω τώρα το videaki - θα ποστάρω μετά εντυπώσεις. Χαράς στο κουράγιο σου πάντως να ασχοληθείς τόσες μέρες με αυτό το πράγμα![]()
![]()
![]()
:rotflmao: ) σας εκληπαρω πλεον αν θελετε να μου παρεχετε το περιβοητο dvd απο την εκδρομη αν γινεται και σας παρακαλω να μου πειτε το πως (εαν επιθυμειτε φυσικα) ακριβως θα διανεμιθει!δλδ θα μου δωθει κοπια με ανταλαγη αδειου dvd ή θα το παρω να το γραψω μονος μου, διοτι σαφη απαντηση απο τον κο gcrook δεν εχω λαβει!Μονο για καποια προσφορα των οπισθειων του, ευχαριστω!:wacko:
:rotflmao: