που έκανα στην Λίλλιαν και χαίρομαι που κάποια παιδιά από δω είχαν την ίδια σκέψη!!!
Η πρόταση μου είναι πολύ συγκεκριμένη και θα την εξηγήσω αμέσως:
Αυτό που σκεφτόμουνα ήταν να μαζευόμαστε από κοινού όλα τα παιδιά από moto.gr & bikenet να κάνουμε μία συναυλία για το Γιώργο!!!
Πιστεύω ότι εάν το δούμε ζεστά και αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο μας θα γίνει καλή δουλειά.
1. υπάρχουν αρκετά παιδιά που έχουν γκρουπάκια και παίζουν μουσική. (δε νομίζω να λέγανε όχι σε κάτι τέτοιο.
2. Χώρος άν κινητοποιηθούμε θα μπορούσε γρήγορα να βρεθεί. (π.χ. μία αίθουσα σε ένα σχολείο-πανεπηστήμιο αρκετοί από δω νομίζω ότι είναι δάσκαλοι-καθηγητές-φοιτητές που θα μπορούσαν να το ψάξουν!)
3. Να ορίσουμε μία μέρα και να κάνουμε μια συναυλία ανοιχτή για όλο τον κόσμο με ένα εισιτήριο εφικτό για τον καθένα και ότι μαζεύαμε να πήγαινε στον Γιώργο.
Μη σας φαίνεται δύσκολη ή τρελή η ιδέα (...όταν πηγαίναμε σχολείο ξέραμε καλύτερα να κάνουμε χοροεσπερίδες και να μαζεύουμε λεφτά για τις εκδρομές μας???!!!!)
Θέληση και όρεξη και διάθεση χρειάζεται και τίποτα άλλο!!!
Αξίζει να προσπαθήσουμε!!!
Την πρόταση αυτή τη στέλνω ανοιχτά σε όλους και εσύ Λίλλιαν με τη σειρά σου θα μπορούσες να τη μεταφέρεις όπου νομίζεις ότι θα λειτουργήσει θετικά!!!
Πολλά φιλιά και να ξέρεις ότι δεν είστε μόνοι σας!!!
![]()
![]()
![]()