Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: Μπας και ξέρεις πότε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από john pap
    ΦΙΛΕ x rider ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο kostas ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ
    Δηλαδη κατσαμε και γραψαμε και 2 αραδες κειμενο στο οποιο υπηρχε και μια χρησιμη προσωπικη συμβουλη κατα την γνωμη μου, για να μας κρατησεις και μουτρα απο πανω;

Δεν φταιμε εμεις αλλα εσυ που δεν γνωριζεις στοιχειωδεις κανονες συμπεριφορας και επικοινωνιας.

Στην τελικη τα λαστιχα δεν εχουν ημερομηνα ληξης σαν τα Yoko Choko, τα αλλαζεις η οταν αρχισουν να γλιστρανε και γενικα να συμπεριφερονται περιεργα (εξαρταται απο τα χμλ και την χρηση καθως και απο την εξοικειωση σου με το μηχανακι), η οποτε τετραγωνισουν και δεν εχουν πελμα (παλι εξαρταται απο τα χλμ και την χρηση κτλ κτλ).

Ελπιζω τωρα να σε διαφωτισα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δηλαδη κατσαμε και γραψαμε και 2 αραδες κειμενο στο οποιο υπηρχε και μια χρησιμη προσωπικη συμβουλη κατα την γνωμη μου, για να μας κρατησεις και μουτρα απο πανω;

Δεν φταιμε εμεις αλλα εσυ που δεν γνωριζεις στοιχειωδεις κανονες συμπεριφορας και επικοινωνιας.

Στην τελικη τα λαστιχα δεν εχουν ημερομηνα ληξης σαν τα Yoko Choko, τα αλλαζεις η οταν αρχισουν να γλιστρανε και γενικα να συμπεριφερονται περιεργα (εξαρταται απο τα χμλ και την χρηση καθως και απο την εξοικειωση σου με το μηχανακι), η οποτε τετραγωνισουν και δεν εχουν πελμα (παλι εξαρταται απο τα χλμ και την χρηση κτλ κτλ).

Ελπιζω τωρα να σε διαφωτισα.

Συμφωνώ απόλυτα με την επεξήγηση. Θα ήθελα όμως να ειπώ πως καλύτερα να γράφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ παρά greeklish. Άλλωστε τα κεφαλαία είναι η επίσημη αρχαιοελληνική. Τα μικρά ήρθαν με τον μεγΑλέξανδρο για να μάθει τους ουρακοτάγκους την Ελληνική ευκολότερα κι έμειναν.

Συνεχίστε Ελληνικά φίλοι μου, έστω και ΚΕΦΑΛΑΙΑ ...
    I had a dream ...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    .ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ;
    Υπάρχει ένας τετραψήφιος αναγλυφος αριθμός (μέσα σε οβάλ πλαίσιο) που δηλώνει την ημερομηνία παραγωγής.

Τα 2 πρώτα νούμερα δηλώνουν την εβδομάδα (μέχρι 52 ) και τα 2 τελευταία την χρονιά.

π.χ. το 1604 σημαίνει 16η βδομάδα του 2004.

Υ.Γ.
    Ο τίτλος του thread, ΤΙ σημαίνει ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    EYΤΥΧΩΣ.......

Άπάντησε ......................
    Θά πώ αύτά πού ξέρω...
    Πρώτα - πρώτα όπως είπε καί ό φίλος προηγουμένως ....
    ύπάρχει ένα στρογγυλεμμένο παραλληλόγραμμο όπου άνάγλυφα.........όσο στραβός και νά είναι κανείς θά δεί έβδομάδα καί τά δύο τελευταία ψηφία τού έτους παραγωγής........σέ ένα τετραψήφιο νούμερο.......
    Τέσσερεις έως έξι μήνες μετά τήν παραγωγή είναι πάρα πολύ καλά
    γιά χρήση...
    Οί κατασκευαστές λένε πώς 3-4 μήνες άπαιτούνται γιά νά πάρει ή
    γόμμα τήν τελική της μορφή....
    Όπότε άν τά πετύχεις στό έξάμηνο είναι SUPER.....
    Μετά άπό δύο-δυόμισυ τό πολύ χρόνια τό λάστιχο γιά μοτό....
    ΔΕ ΛΕΕΙ.......KΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ......!!!!!!!!!!
    Ύπολογίστε λοιπόν πρώτα ό χρόνος καί μετά ή φθορά....
    ή όποία βέβαια έχει νά κάνει όχι μόνο μέ τή γόμμα άλλά καί μέ τά........ΑΛΟΓΑ....ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ...!!!!!
    Δέ μπορεί νά φθείρεται τό λάστιχο τό ίδιο στό v-strom καί στό
    hayabusa....έπειδή τυχαίνει νά τά έχω...
    Τό hayabusa....σέ 5 φανάρια ΤΟ ΓΑΜΙΣΕΣ....
    Τό v-strom πόσο νά τό πάς...άσε πού τό μηχανάκι δέν είναι γιά τέτοια......
    Μέ normal χρήση τό hayabusa.....στίς 9000χλμ. ήτανε γιά πέταμα.....είχε φαγωθεί στό κέντρο είχε χάσει τήν καμπύλη του καί όταν έστριβα ήταν σάν τετράγωνο πιά μέ άποτέλεσμα έκείνο τό άπότομο όταν γέρνεις
    πού μπορεί νά σέ ρίξει.......
    Νόμος έννοείται καί ή άλλαγή τού μπροστινού......
    Τώρα γιά τό v-strom άπό τήν έμπειρία μου....πιστεύω πώς θά πάει άπό 15...έως 20000 ...ΑΝ δέν μέ προλάβει ό χρόνος...
    Είπαμε γιά τρίτο χρόνο ΔΕΝ ΛΕΕΙ...!!!!!!!
    Έκανα μέ τό v-strom μέχρι τώρα 2000χλμ........
    Άνέβηκα καί σέ βουνό διπλός.........καί τά μανίσια του είναι.... SUPER......
    Μέχρι τά 120-130 στρίβει φοβερά....
    Τύφλα νάχει τό hayabusa...!!!!!!!!!!
    Είναι μέχρι νά συνηθίσεις τό δεύτερο όροφο μετά σκίζει...
    Σά πούπουλο πάει καί άν πάει νά σέ βγάλει τό γέρνεις κιάλλο κι άνοίγεις λίγο τό γκάζι ....καί γλυστράει πολύ γλυκά προοδευτικά...όχι όπως τά SS....!!!!!!!!!
    Δέν είδα προσωπικά κάποιο μειονέκτημα στά λάστιχα του..
    Τίς πιέσεις τίς ψάχνετε....Μέγα πρόβλημα....σά νά μήν έχεις λάστιχα
    άν δέν τίς έλέγξεις.....!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΑ...........

Για διαστάσεις και κωδικούς δες εδώ
    Στοιχεία & Κωδικοί ελαστικών

-----------------------------------------------
    Υ.Γ. Ο τίτλος του thread, ΤΙ σημαίνει ???
    -----------------------------------------------

την ιδια απορία εχω κι εγώ

Νέο μέλος
    Τα bw 501 502 τα εβαλα το σαβατο ΤΕΛΕΙΑ χορις πλακα 200 χιλ. στο πηλιο με 2 ατομα και ξεσκισα τους μασπιεδες

Παλαιό μέλος
    Εχεις δοκιμασει και αλλα εκτος απο τα μαμισια και αυτα; Σκεφτομαι να τα δοκιμασω κι εγω.

gia ta michelin anakee εχω ακουσει πολυ καλα λογια

Νέο μέλος
    Τα μισελεν και μετζελερ ζ6 σε 1000 με ταbw 501 502 στριβεις καλυτερα και αποδιδουν καλα στα φρενα σε στεγνο και σε βρεμενο

ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της john pap

Ελπιζω τωρα να σε διαφωτισα. gcrook ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΚΟΠΟ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ,ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ , ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ,ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ

Να σου τους πω λοιπον αν και φοβαμαι πως θα δυσκολευτεις να τους αφομοιωσεις.

1)ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.Υστερα απο 3 παρατηρησεις δικες μου καθως και αλλων χρηστων δεν μπορεσες να το εμπεδωσεις.

Μαθε αυτο, (σε ξεκιναω απο τα ευκολα), και βλεπουμε παρακατω.:rotflmao:
    -..Not Yet!

---------------------------------------
    ...Στην τελικη τα λαστιχα δεν εχουν ημερομηνα ληξης σαν τα Yoko Choko...

john pap Μαλλον δεν το διαβασες καλα το link που σου εδωσα

Τα λάστιχα ΕΧΟΥΝ ημερομηνια ληξης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από beholder
    ...Στην τελικη τα λαστιχα δεν εχουν ημερομηνα ληξης σαν τα Yoko Choko...

john pap Μαλλον δεν το διαβασες καλα το link που σου εδωσα

Τα λάστιχα ΕΧΟΥΝ ημερομηνια ληξης.
    Δεν το εγραψε ο παπ εγω το εγραψα αυτο και ναι δεν ειναι απολυτα ακριβες, αν και η αληθεια βρισκεται καπου ενδιαμεσα, αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν μας απασχολει η ημερομηνια παραγωγης η ληξης του ελαστικου, μιας και μιλαμε για ολοκαινουργιο μηχανακι.
    -..Not Yet!

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    για τα michelin pilot road τι γνωμη εχετε;
    μετα απο 1 χρονο που εχω το 650 και σχεδον 20000 λεω να βαλω αυτα γιατι τα χιλιομετρα αυτα ειναι κατα 99% στην ασφαλτο και 1% χωμα.

ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της john pap
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ; '' ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ'' ''ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙΣ'' ΕΓΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ; ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ; ΛΑΘΟΣ ΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ, ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΜΙΛΑΣ.ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ; ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΩΤΗΣΑ ΜΗΠΩΣ;ΠΛΑΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ,ΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ΤΟΤΕ ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ,ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ''ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ'' ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΣΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ.Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ Υ.Γ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2009, 11:00
  2. Καλοπουλα αυριο μετα τις 5,(μπας και δω και λιγο ηλιο)
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2008, 16:08
  3. Πρεπει να ξερεις ποτε να τα παρατησεις
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 23:17
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2006, 10:33
  5. Μπας και..
    από Daemon στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0