Ωραία όλ'αυτά με τα μπικίνι αλλά τσίκι-τσίκι θα πέσει ή τσάμπα ο κόπος;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραία όλ'αυτά με τα μπικίνι αλλά τσίκι-τσίκι θα πέσει ή τσάμπα ο κόπος;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
dainese?Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
μποτίτσες dainese
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
Ζητούνται ιδέες για το πώς θα φοράνε και οι 2 bikini :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
monokini με back protector,προστασίες σε αγκώνες+γόνατα και μποτίτσες dainese σε χαλάει ???
[/B][/QUOTE]
Εγω σου κανω δωρο τη σιδερογροθια για πιο σιγουρα αποτελεσματα..
![]()
Κάντε έρωτα,όχι πόλεμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
![]()
![]()
Κι αυτή είναι μιά λύση.:a31: :a31: :a31:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
αν είναι string, σύμφωνοιΑρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
monokini με back protector,προστασίες σε αγκώνες+γόνατα και μποτίτσες dainese σε χαλάει ???
![]()
string είπα ?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στηριχτείτε επάνω μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
- Βρίσκουμε φίλη / γνωστή που μόλις αγόρασε jeep-οειδές όχημα και έχει δίπλωμα 1-2 μήνες και κάποιος εθελοντής - ομορφόπαιδο (makis?) την παρασύρει σε "εξερεύνηση των δυνατοτήτων του οχήματός της" επίσης στην Πάρνηθα.
![]()
Και θακαι το Jeep !
![]()
![]()
Ρε Λεώ, μήπως αυτή η φίλη/γνωστή είναι κανα κουκλί και κάνω τελικά εγώ το λασπόλουτρο ;
Ξέρω'γω; Συνήθως αυτές οδηγούν Jeep...![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω σου κανω δωρο τη σιδερογροθια για πιο σιγουρα αποτελεσματα..Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
[/B][/QUOTE]
μπα αστο .....
1)έχω
2)υπήρχαν επόχες που εκανα καμψεις με τους 2 κόμπους των δακτύλων οπότε μάλλον δεν την χρειαζομαι ....!
![]()
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
μπα αστο .....Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
![]()
1)έχω
2)υπήρχαν επόχες που εκανα καμψεις με τους 2 κόμπους των δακτύλων οπότε μάλλον δεν την χρειαζομαι ....!
[/B][/QUOTE]
Ρε Βανεσσα...
Επειδη προσπαθω να καταλαβω ακομη μερικα πραγματα για την ψυχοσυνθεση των γυναικων και την αιωνια αντιπαραθεση των φύλων (πως τα λεω ο φουστης) να Αρωτηξω κατις???
Λενε για τους αντρες οτι ειναι αγροικοι, χοιριδια κλπ,κλπ...
Τωρα τελευταια ολο και πετυχαινω περισσοτερες γυναικες στο δρομο ειτε με διτροχο ss χωρις κρανος και 200 κιλα βαρβατιλα ενα πραγμα..ειτε με γκαζερο τετρατροχο και γυαλια ηλιου με στυλ και σεξαπιλ και το υφος του Πρεκα ετοιμος να μπουκαρει με το υποπολυβολο στην κομαντατουρ...
Τι παιζει??Εγω γερναω??![]()
μπα αστο .....Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
![]()
1)έχω
ΑΧΑ....Και γυμνασμενη βλεπω.......
Σε περιπτωση μαχης......10 προς 1 στην wild cut!!!!!
Ετσι....και για τον τζογο της υποθεσης!!!!
[/B][/QUOTE]
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
...το υφος του Πρεκα ετοιμος να μπουκαρει με το υποπολυβολο στην κομαντατουρ...:rotflmao: :rotflmao:
ρε Ακη, με ελιωσες εντελως!![]()
![]()
![]()
κλεμμενο ειναι ρε..οχι ανακυκλωμενο ομως..Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
ρε Ακη, με ελιωσες εντελως!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για να γυρίσουμε στο θέμα μας (θυμάστε?) Μου συνέβη το ίδιο ακριβώς και όταν την πρόλαβα στο φανάρι και την ρώτησα για τι βγήκε και ότι θα μας (ήμουν με την γυναίκα μου) χτυπούσε μου λέει με ύφος: τη πρόβλημα έχεις σε χτύπησα???
Έλεος…
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Επρεπε και εσυ λοιπον να της γυρισεις ενα σωστο ΤΡΕΣΟΥΛΟΑρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Για να γυρίσουμε στο θέμα μας (θυμάστε?) Μου συνέβη το ίδιο ακριβώς και όταν την πρόλαβα στο φανάρι και την ρώτησα για τι βγήκε και ότι θα μας (ήμουν με την γυναίκα μου) χτυπούσε μου λέει με ύφος: τη πρόβλημα έχεις σε χτύπησα???
Έλεος…![]()
![]()
![]()
και να της πεις...."Εγω ομως σε χτυπησα"
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ......ατακα στην ατακα!!!!!!
:a29: :a29: :a29:
ΕΕΕΕετσι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
η λύση είναι απλή ...
ανοίγεις την πόρτα , τη βουτάς από τα μαλλιά και αρχίζεις να την κοπανας στον καθρεφτη ...λέγοντας" εσύ τι βλέπεις τώρα τώρα?????", την αφήνεις και φευγοντας χαράζεις το αγαπημενο της αυτοκίνητο-σκοτώστρα με το κλειδάκι της μηχανής σου.
ανεβαίνεις στο μοτορι και φευγεις σαν κύριος !!!
την επόμενη φορά πιστεψε με θα δει ......ακομα και χωρίς καθρεφτη !!!
κ@ριολες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι πολύ απλή η διαδικασία!!!!
Πολιτισμένα πράγματα!!!!!!![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να πεθανουνεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
η λύση είναι απλή ...
ανοίγεις την πόρτα , τη βουτάς από τα μαλλιά και αρχίζεις να την κοπανας στον καθρεφτη ...λέγοντας" εσύ τι βλέπεις τώρα τώρα?????", την αφήνεις και φευγοντας χαράζεις το αγαπημενο της αυτοκίνητο-σκοτώστρα με το κλειδάκι της μηχανής σου.
ανεβαίνεις στο μοτορι και φευγεις σαν κύριος !!!
την επόμενη φορά πιστεψε με θα δει ......ακομα και χωρίς καθρεφτη !!!
κ@ριολες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a31: :a31: :a31: :a57: :a57: :a57: