Αρχικά δημιουργήθηκε από Kortenaer
Ε οχι και οτι χειροτερο για δες και αυτο....:smilea: :rotflmao: :smilea:
το πας για διαμάχες βλέπω ......![]()
![]()
![]()
το πας για διαμάχες βλέπω ......![]()
![]()
![]()
Νίκος RT
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ιστορική ΜΕΡΑ !!!!
ναι ναι το αφεντικό ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ :hypnotize :hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νίκος RT
Χμ, δεν έχεις εντελώς άδικο αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα 125άρι με ένα ΒΜW 650 κυβικών...
ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ KYMCO!!!![]()
Είπα να κάνω μια προσπάθεια να ΜΗΝ το διαμαχ(Υ)σω το πόστ, αν και τελικώς για τα ανέκδοτα το βλέπω!![]()
![]()
![]()
Η προσπάθεια σου φάνηκεΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Είπα να κάνω μια προσπάθεια να ΜΗΝ το διαμαχ(Υ)σω το πόστ, αν και τελικώς για τα ανέκδοτα το βλέπω!![]()
![]()
![]()
![]()
αν και εγώ κατά τα ανέκδοτα το βλέπω![]()
Νίκος RT
Να πάρω το ψαλίδι;
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οκ σιγουρα η συγκριση αυτη δεν ειναι δικαιη απλα ηθελα να σου δειξω οτι ολες οι εταιρειες εχουν καποιο μοντελο το οποιο θεωρουμε γκαφα. Ηθελα να σε ρωτησω ομως αν το ΒMW το εχεις οδηγησει? Ειναι μια πολυ ευκολη και ευχριστη μηχανη ιδανικη για την πολη........απο εμφανιση ομως θα συμφωνησω οτι.......ειναι ασχημοΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Χμ, δεν έχεις εντελώς άδικο αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα 125άρι με ένα ΒΜW 650 κυβικών...
Οκ σιγουρα η συγκριση αυτη δεν ειναι δικαιη απλα ηθελα να σου δειξω οτι ολες οι εταιρειες εχουν καποιο μοντελο το οποιο θεωρουμε γκαφα. Ηθελα να σε ρωτησω ομως αν το ΒMW το εχεις οδηγησει? Ειναι μια πολυ ευκολη και ευχριστη μηχανη ιδανικη για την πολη........απο εμφανιση ομως θα συμφωνησω οτι.......ειναι ασχημο
![]()
Μίλησα ΚΑΘΑΡΑ για θέμα εμφάνισης! Πράγμα επίσης ΚΑΘΑΡΑ υποκειμενικό!![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ!!!![]()
![]()
![]()
Δέν θεωρώ το ίδιο άσχημο το Varadero 125 και ας είναι σχετικά "γκάφα" όπως το αποκαλείς!
![]()
![]()
![]()
ακριβώς.Για να σε πηγαίνει απο το ένα σημείο στο άλλο καλό είναι κι εγώ το χαίρομαι στην πόλη.Το πρόβλημα είναι όταν πρέπει να φρενάρεις και να στρίψεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Kortenaer
Ειναι μια πολυ ευκολη και ευχριστη μηχανη ιδανικη για την πολη........απο εμφανιση ομως θα συμφωνησω οτι.......ειναι ασχημο
Το βαραντέρο 125(η πρώτη μου αγάπη και παντοτινή) ναι κι αυτό γκάφα είναι αλλά δεν έχει κάποια κατασκευαστική προχειρότητα.Απλά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονέκτημα(σχέση επιδόσεων-τιμής)..
Το οτι ειναι ασχημο οκ να το δεχτω, αλλα το οτι δεν στριβει και δεν φρεναρει ειναι λιγο δυσκολο να το δεχτω, τουλαχιστον το scraver εχει και ABS, για το αν στριβει μια δοκιμη θα σε πεισει. Το μηχανακι ειναι αψογο, το οτι οι γερμαναραδες το προικισανε με μια τοσο ασχημη φατσα ειναι κατι που με τσαντιζει και με κανει να απορω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
ακριβώς.Για να σε πηγαίνει απο το ένα σημείο στο άλλο καλό είναι κι εγώ το χαίρομαι στην πόλη.Το πρόβλημα είναι όταν πρέπει να φρενάρεις και να στρίψεις.
Βεβαια ποτε δεν ξερεις μπορει στο μελλον να ειναι και συλλεκτικο οπως τα στραβοτυπωμενα γραμματοσημα..![]()
![]()
Διαφωνώ.Το μηχανάκι το χει η αδερφη μου και έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα.Η γεωμετρία είναι χάλια και τα φρένα πολύ μέτρια για τόσο δυνατό κινητήρα.Φυσικά μπορείς να πας γρήγορα αλλά με την ψυχή στο στόμα.Και ότι γίνει θα γίνει απότομα και θα σε τρομάξει.Λάστιχα έχουμε αλλάξει 2 μάρκες,αναρτήσεις δεν είναι τέλειες αλλά όχι και σούπα.Δεν ξέρω πιστεύω φταιει το γενικό στήσιμό του.Τεπόζιτο κάτω απο τη σέλα,μακρυ και πισώβαρο,λάθος διαστάσεις ελαστικών π.χ στη στροφή πάντα πρώτο χάνω το μπροστινό και μετά το πίσω ή τελειώνει σχεδόν το μπροστινό σε καλή άσφαλτο και το πίσω μιλάμε έχει μισό δάχτυλο να πατήσει και ας έχουν βρει μαρσπιε και λοιπά.Ξέρω γω παντου θα βρεις μειονεκτηματα σε τέτοιου είδους μηχανάκια άμα τα πιέσεις αλλά εδώ μιλάμε για επικίνδυνες καταστάσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Kortenaer
Το οτι ειναι ασχημο οκ να το δεχτω, αλλα το οτι δεν στριβει και δεν φρεναρει ειναι λιγο δυσκολο να το δεχτω, τουλαχιστον το scraver εχει και ABS, για το αν στριβει μια δοκιμη θα σε πεισει. Το μηχανακι ειναι αψογο,
Εκτός απ αυτά οι κραδασμοί παραείναι έντονοι για υποτίθεται στρεετ μηχανάκι.
Αυτά..
Κατα τ άλλα πιστεύω είνια ΤΕΛΕΙΟ για την πόλη και κάθε φορά το χαίρομαι όποτε το παίρνω να κάνω δουλειές και τέτοια..αλλά μέχρι εκεί.
![]()