Ευχαριστώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Η εισοδός της είναι στη γωνία της Ευελπίδων μαζί με μία υπόγεια γέφυρα που βγάζει Αλεξάνδρας.
Εκεί βρίσκεστε καθε δευτέρα απόγευμα ή το κανονίζετε; (πότε, ώρα κλπ)
Ευχαριστώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Η εισοδός της είναι στη γωνία της Ευελπίδων μαζί με μία υπόγεια γέφυρα που βγάζει Αλεξάνδρας.
Εκεί βρίσκεστε καθε δευτέρα απόγευμα ή το κανονίζετε; (πότε, ώρα κλπ)
Κάθε Δευτέρα, μετά τις 7-8Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Ευχαριστώ!
Εκεί βρίσκεστε καθε δευτέρα απόγευμα ή το κανονίζετε; (πότε, ώρα κλπ)![]()
Καλώς ήρθες φίλε villy στην παρέα μας !
Καλοτάξιδο το CBFάκι σου !
Κι αν δεν σε αφήνει η γυναίκα να πηγαίνεις βόλτες μόνος σου, παίρνε την μαζί !
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Χα, χα, χα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Καλώς ήρθες φίλε villy στην παρέα μας !
Καλοτάξιδο το CBFάκι σου !
Κι αν δεν σε αφήνει η γυναίκα να πηγαίνεις βόλτες μόνος σου, παίρνε την μαζί !
![]()
Δεν είναι ότι δε με αφήνει απλά δεν έχω πολύ ελέυθερο χρόνο.
Θα προσπαθήσω να έρθω την επόμενη δευτέρα στο γνωστο μέρος αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα!![]()
Μια Δευτέρα δεν πήγαμε και μας την λένε τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Εγώ δεν είδα κανένα σας στο Δέλεαρ....![]()
![]()
![]()
Η λάτρης δεν ήταν εκει?
Επιτέλους τοοόστρωσα!!!
Πιάνει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες (κατηφόρα, ανηφόρα, αέρα κλπ) 120χλμ. Στην ευθεία σχετικά εύκολα 130χλμ, αλλά για 140 πρέπει να έχω κατηφόρα και πολύ υπομονή...
Γενικά είμαι ικανοποιημένος. Μπορεί να ανοίξει πιό πολύ σε λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα. Αν και θα ήθελα να ακούγεται λίγο περισσότερο η εξάτμιση. Τώρα ακούγεται σα να είναι μπουκωμένη η μηχανή. Μάλλον θέλει περισσότερη ελευθερία...!!! Κάποια στιγμή θα την αλλάξω με μία πιο ελεύθερη και ωραία!!!
Λέω να περάσω από το Δέλεαρ σήμερα μιας και έχω ελεύθερο χρόνο! Ελπίζω να βρω κάποιους από εσάς τους παλιούς CBFάδες να τα πούμε!
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Εκεί ήτανε... Τι λέει, πάμε σήμερα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nrgman
Μια Δευτέρα δεν πήγαμε και μας την λένε τώρα![]()
![]()
Η λάτρης δεν ήταν εκει?
Εγώ κατά 99% θα πάωΑρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Εκεί ήτανε... Τι λέει, πάμε σήμερα?
Γεια σας, είμαι Κυψελιώτης επομένως πολύ κοντά στο Δέλεαρ... δεν κατάλαβα όμως, η εν λόγω σύναξη αφορά αποκλειστικά κατόχους CBF ή όλοι οι καλοί χωράνε;
CBF 250 μαύρα μόνο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
Γεια σας, είμαι Κυψελιώτης επομένως πολύ κοντά στο Δέλεαρ... δεν κατάλαβα όμως, η εν λόγω σύναξη αφορά αποκλειστικά κατόχους CBF ή όλοι οι καλοί χωράνε;
Πέρα από την πλάκα... εδώ γράφει ο SF ότι...
Τέλος, για όσους θέλουν να μας γνωρίσουν και να τους γνωρίσουμε εκτός βόλτας, τα μέλη του moto.gr μαζεύονται κάθε Δευτέρα, από τις ~7μμ ως αργά, στο καφέ "Δέλεαρ" και κάνουν καλή παρέα! Είστε όλοι και πάντα ευπρόσδεκτοι!
![]()
![]()
![]()
Και πως ξεχωρίζετε εσείς του moto-gr, γιατί είναι και αρκετά μεγάλο το Δέλεαρ, βάζετε καμιά ειδική σήμανση στα τραπέζια σας ή φοράτε διαπιστεύσεις με τα nick σας; :rotflmao:
Πίστεψέ με, δε θα έχεις πρόβλημα να μας εντοπίσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από anf125
![]()
![]()
![]()
Και πως ξεχωρίζετε εσείς του moto-gr, γιατί είναι και αρκετά μεγάλο το Δέλεαρ, βάζετε καμιά ειδική σήμανση στα τραπέζια σας ή φοράτε διαπιστεύσεις με τα nick σας; :rotflmao:![]()
kalos irthes !!!
kala k asfali xiliometra!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ps
prosoxi se kapious gnostous-agnostous cbfades.....gouxgouxbrizolasgouxgouxgoux!![]()
Πφφ... φήμες φήμες !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
ps
prosoxi se kapious gnostous-agnostous cbfades.....gouxgouxbrizolasgouxgouxgoux!![]()
Και έχω και τη σχάρα στο συνεργείο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."