Υπαρχει περιπτωση να γινει κυριακη?
Αν ειναι να δηλωσω και γω γιατι αυριο δουλευουμε!!!!!
Υπαρχει περιπτωση να γινει κυριακη?
Αν ειναι να δηλωσω και γω γιατι αυριο δουλευουμε!!!!!
Παιδιά αν θέλετε κάντε το Κυριακή, εγώ αύριο θα πάω έστω και μόνος μου. Την Κυριακή έχω κάποια υποχρέωση!!!!
@ Pokerland
1. PokerMon
2. ZouZouni
3. LINA
4. Iliada
5.
6.
7.
8.
9.
@ Pokerland
και 9 το πρωι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
1. PokerMon
2. ZouZouni
3. LINA
4. Iliada
5.
6.
7.
8.
9.
παλι θα αφησετε τον προεδρο με 3 γυναικες μοναχο του ρεεεεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν κατάλαβες... φοβάμαι μην προκαλέσω εγώ tsunami :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Δεν κατάλαβες... φοβάμαι μην προκαλέσω εγώ tsunami :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωχ ασε καλυτερα γιατι η χρυσα ειναι γυρω στα 47 κιλα (ελπιζω να θυμαμαι καλα) σκεψου που θα φτασει με το παλιρροιακο κυμα , τι θα κανει ο Βαγγελης μετα που θα μεινει ?
Δυστυχώς άκυρο για μένα το Σάββατο (προκύψαν δουλειές)
άκυρη και η Κυριακή εκτός αν κάνω κάτι πολύ νωρίς γιατί έχω βαφτήσια νωρίς το απόγευμα...(και το χα ξεχάσει όπως πάντα)
Να περάσετε καλά να βγάλετε φωτό, και να πας ρε Λεωνίδα! μην μασάς θα ρθουν και άλλοι στάνταρ...αλλωστε ο καλός ο καπετάνιος στις φουρτούνες φαίνεται...
Και επειδή βλέπω ότι θα έρθετε πάρα πολλοί μαζί μας, να πάτε μόνοι σας ρε, εμείς θα πάμε Εύβοια για μπάνιο με GTZ750 και την νέα του κούκλα και Mitsos1 !!!!
Καλά να περάσουμε λέμε!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Και επειδή βλέπω ότι θα έρθετε πάρα πολλοί μαζί μας, να πάτε μόνοι σας ρε, εμείς θα πάμε Εύβοια για μπάνιο με GTZ750 και την νέα του κούκλα και Mitsos1 !!!!
Καλά να περάσουμε λέμε!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλαρακι, εαν ξεκινησω νωρις το μεσημερι για Κύμη θα σας παρω κανα τηλ μηπως τα πουμε εστω για λιγο..
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
να παρεις μαλλοον θα ειμαστε και στο δρομο σου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
φιλαρακι, εαν ξεκινησω νωρις το μεσημερι για Κύμη θα σας παρω κανα τηλ μηπως τα πουμε εστω για λιγο..
![]()
![]()
![]()
![]()