Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Έψαχνα να βρω πληροφορίες για την μηχανή των ονείρων μου και έπεσα κατά τύχη στο moto.gr. Από τότε το παρακολουθώ...![]()
το ιδιο και εγω![]()
![]()
Πρωτα βρηκα το moto.gr και μετα οδηγησα μοτοσυκλετα
Πρωτα οδηγησα μοτοσυκλετα και μετα βρηκα το moto.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Έψαχνα να βρω πληροφορίες για την μηχανή των ονείρων μου και έπεσα κατά τύχη στο moto.gr. Από τότε το παρακολουθώ...![]()
το ιδιο και εγω![]()
![]()
Εγώ έψαχνα το περιοδικό !
Μοto.gr έβαλα πρώτα ! Τι άλλο θα έβαζα ;![]()
Άσε που το περιοδικό δεν το βρήκα ακόμα.. έχω κολλήσει για τα καλά εδώ μέσα !
![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν καβαλήσα (και σύντομα μετά είχα) μηχανή-άκι όχι απλά το νετ δεν είχε βρεθεί (που λέει ο adam), αλλά και οι υπολογιστές ήταν σαν το σαλόνι μου ένα πράμα!![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως το moto.gr το ανακάλυψα όταν περίπου ένα χρόνο αφού πήρα το Africa είδα ένα link στο africatwinclub.gr και μπήκα...
Έκτοτε με "λούζεστε" καθημερινώς!![]()
![]()
![]()
Είναι και θέμα ηλικίας...είμαι και 38 χρονών...φυσικά στη δεύτερη κατηγορία.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
O μοναδικος στην παρεα που ασχολειται με μηχανες ειμαι εγω.Και οπως καταλαβαινετε "ενιωθα" πολυ μονος.Σας βρηκα υστερα απο μια προσπαθεια προσεγγισης ατομων της ιδιας ρατσας με τη δικη μου!
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
O μοναδικος στην παρεα που ασχολειται με μηχανες ειμαι εγω.Και οπως καταλαβαινετε "ενιωθα" πολυ μονος.Σας βρηκα υστερα απο μια προσπαθεια προσεγγισης ατομων της ιδιας ρατσας με τη δικη μου!
![]()
και εγώ ίδια περίπτωση περίπου......η μόνη που είναι για τις δυο ρόδες στην παρέα.....
καταλαβαίνω απόλυτα το "μονος" όπως το λες...και εγώ το ίδιο....και ξαφνικά μια μέρα..βαζοντας λέξεις στο νετ όπως moto....με έβγαλε εδώ σε εσάς.......![]()
στους χωματινους και ασφάλτινους μηχανόβιους (με ενα "τσικ" παραπάνω αδυναμίας προς τους χωματινους.....
τι να κάνω? αν δε παινέψουμε το σπίτι μας......)
Ειλικρινά θα ήθελα να πω οτι η αγάπη μου για τις μηχανές εχει παραμείνει σταθερή όπως και πριν γνωρίσω το μοτο....αλλά έχει γίνει πλεον πιο ουσιαστική....πιο συνειδητοποιημένη....και πιο υπεύθυνη προς όλα τα θεματα που αφορούν το μοτοσυκλετισμό.........και αυτό που μου αρέσει και με ικανοποιεί είναι οτι μαθαίνω ολοένα και περισστότερα και εμπλουτίζεται και ενισχύεται το παθος μου......
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακριβώς το ίδιο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ έψαχνα το περιοδικό !
Μοto.gr έβαλα πρώτα ! Τι άλλο θα έβαζα ;![]()
Άσε που το περιοδικό δεν το βρήκα ακόμα.. έχω κολλήσει για τα καλά εδώ μέσα !
![]()
![]()
![]()
![]()
παρεπιπτώντος...το άλλο είναι motomag.gr και είναι ψιλοχοντροχάλια...
Ξέρω από βέσπα!
χεχε, εγώ έψαχνα κάτι άρθρα του περιοδικού μοτό κ έσκασα εδω πέρα. τί το ήθελα...![]()
![]()
![]()
![]()
Μοτό ντεν έχει ακόμα ,αλλά οδήγησα αφού είχα γραφτεί εδώ μέσα!!!
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
AMA.......
Πώ ρέ παιδιά πότε πρωτοοδήγησα μοτό.......μπορεί καί νά μέ διώξετε...........!!!!!!!!!!!!
Πρώτη φορά μπήκα άπό τύχη πρίν λίγο καιρό ψάχνοντας γιά τό v-strom 650......
Πάντως μού άρέσει πολύ τό site.......
Έχει........ΚΑΙ.....πάρα πολύ......ΣΟΒΑΡΟ........ΚΟΣΜΟ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καί σίγουρα γερνάω άεί διδασκόμενος......
ΜΑΘΑΙΝΩ.......!!!!!!!!!!
Γιαυτό λοιπόν ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......όλους τούς φίλους τού forum.....
Kαί μέ τά καλά τους καί μέ τά λάθη τους........
Μέσα άπό όλα αύτά.......ΜΑΘΑΙΝΩ.....!!!!!!!!!!!!!
Εγω μπηκα απο σποντα, με κολλησε ο wiredgr, που ειναι πιο πολυ του κυβερνοχωρου, γιατι εψαχνε κρανος για την κεφαλα του και μου λεει "ελα να δεις κατι τυπους και τι απαντησεις μου δωσαν" και ετσι το ειδα το φορουμ, ειχα ξαναμπει πολυ πιο παλια αλλα δεν ειχα δωσει σημασια πιστευοντας οτι ειναι κακγουρικο το θεμα. Ουτε γραφτηκα αμεσως, μου πηρε καιρο να το παρω αποφαση, λογω δουλειας, και μια αλλαγη μηχανης για να καταλαβω τι εστι η χαρα του παιδιου!
moto.gr ........εγραψα απο περιεργεια να δω τι σκ@τα θα βγαλει στην οθονη .......![]()
και απο τοτε εχω μπει και σε αλλα φορουμ να δω τι παιζει αλλα ....1.θεωρω βαρετο και ανουσιο να μπαινω και σε αλλα φορουμ και να γραφω ενα θεμα 2 και 3 φορες
2.το "περιβαλλον " του φορουμ ειναι πολυ καλο και ευχαριστο για μενα..........γιατι σε αλλο φορουμ ,σε σελιδα διαλογου ο αλλος εχει την ιστορια της ζωης του απο κατω ,μπανερς ......τυπου διαφημιστικης ταμπελας που αναβοσβηνει και ενα σωρο φωτο απο μωρο που ηταν, πως ψηνονται τα σουβλακια.......... μεχρι καλλιτεχνικες ανησυχιες.......ΕΛΕΟΣ δλδ.
μεχρι και φωτο 1024χ 860 και μεχρι να κατεβει η σελιδα ....καληνυχτα
moto.gr is the best .........fuck the rest![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
......
τωρα θα καβαλησω και τον Old για να σπασω την παράδοση:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
Μπορούμε να βλέπουμε;
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπορούμε να βλέπουμε;
:rotflmao: :rotflmao:![]()
5 ευρω το λεπτο....θα εξαντλήσω το ρεπερτόριο μου :rotflmao::rotflmao:
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Θα γεμισετε το ντοπο σκουληκακια !!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: