Αν και δεν είναι στο στυλ των μηχανών που μΕ αρέσουν, θα πάω μιαν ημέραν των ημερών στον Καλφαρέντζο να δοκιμάσω ένα.. Για το ST μιλάω
![]()
Δούκα.... από φρένα τι λέει το μηχανάκι; :wacko:
![]()
Αν και δεν είναι στο στυλ των μηχανών που μΕ αρέσουν, θα πάω μιαν ημέραν των ημερών στον Καλφαρέντζο να δοκιμάσω ένα.. Για το ST μιλάω
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Καπετανιο, επειδη τα εχω καβαλησει και τα 2(s & st), εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στην θεση οδηγησης!
Το S σε συγκριση με το z750s μου να φανταστεις, μου φανηκε σκυφτο(παρολα αυτα μου αρεσε η θεση οδηγησης).
Το st ειναι ορθιο!
Ναι, κατ' αρχήν νομίζω το S δεν έχει τιμόνι, σωστά;Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Καπετανιο, επειδη τα εχω καβαλησει και τα 2(s & st), εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στην θεση οδηγησης!
Το S σε συγκριση με το z750s μου να φανταστεις, μου φανηκε σκυφτο(παρολα αυτα μου αρεσε η θεση οδηγησης).
Το st ειναι ορθιο!
ΑΝ την κάνω τη μαλακίατο ST θα είναι
(βέβαια μετά θα θέλω 2 μηχανάκια...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
...test ride στον Βαγιανελη. Μιση ωρα πανω κατω Βουλιαγμενης ανευ στροφων (δυστυχως). Μετρια ποιοτητα κατασκευης, ωραια φρενα, γκαζι (εχει αλλα δεν φαινεται) , το μοτερ μου αρεσε γενικως γιατι εχει και τους κραδασμους του και τους θορυβους του (!!- ειμαι της σχολης που θελει να "ακουει") και θεση οδηγησης σκυφτη. Εγω που πασχω απο αυχενικο θα δοκιμαζα το ST αλλα ουτως ή αλλως φραγκα γιοκ at the moment, οποτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Παντως εμφανισιακα το S μ αρεσει πιο πολυ απ το ST, ειδικα το κιτρινακι.