Σε παρακαλώ, πες μου ότι αστειεύεσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Αλλιώς υποννοείς πως είμαστε όλοι πρόβατα και αβουλοι.
![]()
![]()
![]()
Αν όχι όλοι.......αρκετοί........
Σε παρακαλώ, πες μου ότι αστειεύεσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Αλλιώς υποννοείς πως είμαστε όλοι πρόβατα και αβουλοι.
![]()
![]()
![]()
θα συμφωνησω.... δυστυχως.............:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Σε παρακαλώ, πες μου ότι αστειεύεσαι.
![]()
![]()
![]()
φιού. πάλι καλά που δεν έγινε πυροτέχνημα. Αληταρία. δε τους μπαγλαρώνουν όμως... Υπάρχει η αστυνομία, αλλά όταν πάει να κάνει κάτι, τους βγάζουν στα κανάλια κ λένε "χτύπισε το αγγελούδι, το κακόμοιρο κλπ κλπ" Ενώ το ότι καταστρέφει την περιουσία των άλλων κ θέτει τους γύρω του σε κίνδυνο δε τα βλέπει κανείς ε;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
η πρώτη ομάδα (αυτοί που τα σπάγανε) ήταν όντως αποκομμένοι απ τους άλλους και αφού τα σπάσαν όλα,περάσαν κα ιοι υπόλοιποι,να σου και τα μααααατ.Σαν την ουρά της πορείας ήταν.
τι να σε κάνω τώρα ρε μεγάλε αν μου είχαν κάνει βίδες την μηχανή πριν?????
Εγώ δεν συμφωνώ. Είμαστε έτη φωτός ποιο μπροστά από άλλους λαούς στη γνώση του παγκοσμίου γίγνεσθαι. Έχω ταξιδέψει αρκετά και μπορώ να συγκρίνω. Απλά στην Ελλάδα αρεσκόμαστε στο να κατηγορούμε δαίμονες και αγγέλους για ότι κακό μας τύχει. Και συνήθως "φταίει το σύστημα". Και για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα, πιστεύω πως αν τα ΜΑΤ έπιαναν όλους τους μελλοντικούς ψηφοφόρους της εκάστοτε κυβέρνησης, είτε έξω από τα γήπεδα είτε μπροστά στα πανεπιστήμια, τότε θα ήταν η τελευταία τους θητεία.
Μπαααα...οι κυβερνησεις για τους μόνους ψηφοφόρους που ενδιαφέρονται ειναι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
... Και για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα, πιστεύω πως αν τα ΜΑΤ έπιαναν όλους τους μελλοντικούς ψηφοφόρους της εκάστοτε κυβέρνησης, είτε έξω από τα γήπεδα είτε μπροστά στα πανεπιστήμια, τότε θα ήταν η τελευταία τους θητεία.
Αυτοι τους ανεβοκατεβάζουν......
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
Πάντοτε αναρωτιόμουνα γιατί σπάνε - καίνε τα μαγαζιά - μηχανάκια - αυτοκίνητα του απλού περαστικού κοσμάκι που δουλεύει σαν είλωτας για να ξεχρεώσει και όχι τους κομπρέσορες - 751 iii - βιλάρες -ελικόπτερα Μαριέτας, Κωστάκη,Γιωργάκη και λοιπων που στο κάτω κάτω είναι αυτοί που τάχουν τζάμπα.
Έχει κανείς καμμία εξήγηση?![]()
Συγγνωμη, γιατι εδω κατι μαλλον δεν καταλαβα καλα.
Δηλαδη εαν σταματησουν να σπανε τα μαγαζια και τα μηχανακι και αρχισουν να σπανε κομπρεσορες-751 - βιλαρες κλπ νομιμοποιουνται?
Δηλαδει τοτε το εγκρινεις ?
Χαρης
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία του κράτους, να προκαλούν ταραχές, να ωθούν την κοινή γνώμη να απεύχεται τις διαδηλώσεις... Το οτι ΠΟΤΕ δεν συλλαμβάνονται δεν είναι καθόλου τυχαίο οταν μιλάμε για συγκεκριμένη ομάδα απολυτως ταυτοποιημένων προσώπων...
![]()
Φίλε είπες πολύ μεγάλη κουβέντα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Να κατευθύνουν τις συνειδήσεις ...
I had a dream ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Κατσε ρε συ, πως είσαι τόσο σίγουρος οτί γίνεται κάτι τέτοιο; Είναι ωραίες οι conspiracy theories αλλά αν δεν αποδειχθεί κάτι παραμένουν θεωρίες.
Από 13 ετών μεγάλωσα στα Εξάρχεια όπου και μένω ακόμα. Σχολείο πήγα εδώ, όλοι μου οι φίλοι ήταν από εδώ, την εφηβεία μου την πέρασα γύρω από την πλατεία (τις "χρυσές επόχές" των αναρχικών) και τα "μπουμπούκια" των Εξαρχείων ήταν άτομα γνωστά σε όλους μας (κάποιοι εξ αυτών ήταν πρώην συμμαθητές μου).
Σε κάθε διαδήλωση γινόταν το ίδιο. Έδιναν ραντεβού σε κάποιο σημείο στα Εξάρχεια, πήγαιναν στην πορεία, τα σπάγανε, κάποιοι διανυκτέρευαν στο κρατητήριο, την επομένη τους αφήνανε ελεύθερους και μαζευονταν όλοι μαζί γύρω από το άγαλμα της πλατείας γιά να κάνουν τον απολογισμό της προηγούμενης ημέρας. Και όλα αυτά υπό το άγρυπνο βλέμα των μυστικών αστυνομικών με πολιτικά που ήταν σκορπισμένοι στην πλατεία .
Με τα χρόνια δέχθηκαν και ενισχύσεις από μπουμπούκια-γόνους "καλών" οικογενειών των βορείων προαστίων.
Δυστυχώς, τους γνωρίζουν καλά αλλά δεν κάνουν τίποτα.
Η μόνη μου ένσταση είναι η εξής.
Δεν φταίνε οι αστυνομικοί. Αν θελήσουν οι υψηλόβαθμοι πάπαρδοι, μπορούν να συλλάβουν εν μονώ νυκτί όλα τα μπουμπούκια και να τους κλείσουν μέσα 3-5 χρονάκια γιά ένα κάρο λόγους.
ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.![]()
Προφανέστατα....Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Δεν φταίνε οι αστυνομικοί. Αν θελήσουν οι υψηλόβαθμοι πάπαρδοι, μπορούν να συλλάβουν εν μονώ νυκτί όλα τα μπουμπούκια και να τους κλείσουν μέσα 3-5 χρονάκια γιά ένα κάρο λόγους.
ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.![]()
Είναι ΚΑΘΑΡΑ πολιτικό το ζήτημα και όχι υπηρεσιακό...
![]()
σε ξέρουμε κι εσένα τι κουφάλα που είσαι... και καλά οτι το πόδι το χτύπησες σε εντουράδα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πως να τους μπαγλαρωσουν φιλε μου οταν αυτοι που τα σπανε ειναι παιδια "μεγαλων" και καθηγητων πανεπιστημιου?[i]Υπάρχει η αστυνομία, αλλά όταν πάει να κάνει κάτι, τους βγάζουν στα κανάλια κ λένε "χτύπισε το αγγελούδι, το κακόμοιρο κλπ κλπ[/B]
Και ο αστυφυλακας για το μεροκαματο παει, τρωει που τρωει ξυλο, να φαει και μεταθεση!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[B]Προφανέστατα....
Είναι ΚΑΘΑΡΑ πολιτικό το ζήτημα και όχι υπηρεσιακό...
Όντος το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι αν θελαν θα τους μάζευαν όχι σε μια νύκτα αλλά σε 2 ώρες βολεύει κάποιους να είναι ελεύθεροι
Λόγο θέσεως μπορώ και μιλώ με πολλούς αστυνομικούς μου έλεγαν πως άμα κάποιος θέλει να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο και δεν έχει τα χρήματα όλα υπέρκοστολογεί το όχημα του και το ασφαλίζει για τρομοκρατικές ενέργειες
Μετά περιμένει πότε θα γίνει καμία πορεία στο κέντρο πιάνει τους «γνωστούς άγνωστους» τους δίνει καμιά 200? δάκια και του το κάνουν καλοκαιρινό
Πάει μετά στην ασφάλεια του τα, «παίρνει» ,ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ με καινούργιο
Όχημα
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΦΙΛΙΟΙ ΜΟΥ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατί
α) Αυτά είναι οι εύκολοι στόχοι... Όσοι σπάνε ειναι επαναστάτες του κ*λου και εκ του ασφαλούς... μόλις δουν τη στραβή την κάνουν... Σιγά μη την πέσουν σε φρουρούμενους στόχους
και γιατί (2η ερμηνεία):
β) είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία του κράτους, να προκαλούν ταραχές, να ωθούν την κοινή γνώμη να απεύχεται τις διαδηλώσεις... Το οτι ΠΟΤΕ δεν συλλαμβάνονται δεν είναι καθόλου τυχαίο οταν μιλάμε για συγκεκριμένη ομάδα απολυτως ταυτοποιημένων προσώπων...
Δεν είναι μόνο οτι δεν μπορεί η ελληνικη αστυνομία... δε θέλει...
(επεισόδια σε γήπεδο στη Γερμανία = 150 συλλήψεις, επεισόδια στην Ελλάδα = 5 συλλήψεις)
τι να λέμε τώρα
![]()
+1
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
β) είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία του κράτους, να προκαλούν ταραχές, να ωθούν την κοινή γνώμη να απεύχεται τις διαδηλώσεις... Το οτι ΠΟΤΕ δεν συλλαμβάνονται δεν είναι καθόλου τυχαίο οταν μιλάμε για συγκεκριμένη ομάδα απολυτως ταυτοποιημένων προσώπων...
Δεν είναι μόνο οτι δεν μπορεί η ελληνικη αστυνομία... δε θέλει...
(επεισόδια σε γήπεδο στη Γερμανία = 150 συλλήψεις, επεισόδια στην Ελλάδα = 5 συλλήψεις)
τι να λέμε τώρα
![]()
Χωρίς παρεξήγηση και δεν θέλω να το πάρεις προσωπικά,έχω ένα φίλο που λέει παρόμοιες θεωρίες και όταν τις ακούω γελάω..
Και εγώ τα έχω σπάσει σε γήπεδο,και γνωστοί μου και 1-2-3...-.. φορές.. Ήμουνα σε διατεταγμένη υπηρεσία και δεν το ήξερα..;;
Ναι το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι (αυτό δεν σημαίνει οτι συμφωνώ με το διατεταγμένη υπηρεσία) αλλά το κεφάλι δεν πιστεύω να έχει ανάγκη να κάνει αυτό που λες για να πάρει καινούριο ακριβό αμάξι..Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Όντος το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι αν θελαν θα τους μάζευαν όχι σε μια νύκτα αλλά σε 2 ώρες βολεύει κάποιους να είναι ελεύθεροι
Λόγο θέσεως μπορώ και μιλώ με πολλούς αστυνομικούς μου έλεγαν πως άμα κάποιος θέλει να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο και δεν έχει τα χρήματα όλα υπέρκοστολογεί το όχημα του και το ασφαλίζει για τρομοκρατικές ενέργειες
Μετά περιμένει πότε θα γίνει καμία πορεία στο κέντρο πιάνει τους «γνωστούς άγνωστους» τους δίνει καμιά 200? δάκια και του το κάνουν καλοκαιρινό
Πάει μετά στην ασφάλεια του τα, «παίρνει» ,ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ με καινούργιο
Όχημα
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΦΙΛΙΟΙ ΜΟΥ
Δλδ θες να πεις οτι περιμένουν οι μπάτσοι ή τα κεφάλια πότε θα γίνει πορεία για να αλλάξουν αμάξι..;;
Σόρρυ αλλά θα γελάσω..
(δεν λέω οτι αποκλείω να έχει γίνει ή να γίνεται αυτό απο κάποιους,ααλά οχι οτι είναι λόγος αυτός που δεν τους πιάνουν!)