Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Αβσ

δεν επέστρεψα
    ωπ! σωστή η παρατήρηση

εδώ είμαι επισκέπτης

Το abs σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει να μακρυνει την αποσταση φρεναρισματος αλλα αμα το μαθεις και το συνειδητοποιησεις κανει το φρεναρισμα ασφαλεστερο.Το abs δεν σωνει σε συνθηκες πλαγιασματος εκει την τρως τη τουμπα οτι και να εχεις.Απλα τις περισσοτερες φορες που φρεναρουμε με δυναμη ειμαστε σε ορθια σταση και εκει μετραει.Και εγω αντιπετωπισα το θεμα με σκεπτικισμο καθως πολλοι μου ελεγαν μην παρεις γιατι δεν εχουμε συνηθισει αυτο το αμολα και μπορει να σκασεις σε κανα αυτοκινητο απο πισω.Τελικα δουλευει καλα αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι σχεδιασμενο για την συγκεκριμενη μηχανη.Στο abs μου ο τροχος στιγμιαια μπλοκαρει αισθητα για να δινει και αισθηση οτι κατι συμβαινει και δεν λειτουργει κατω απο 10χλμ/ωρα.

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Στάθη κάτι συμβαίνει ή έτσι είναι προγραμματισμένο?
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

δεν επέστρεψα
    μπα έτσι είναι προγραμματισμένο

εμένα μπλοκάρει λιγότερο αλλά το καταλαβαίνεις - επίσης νιώθεις στο χειριστήριο ότι κάποιος κάτι κάνει για σένα

και ναι κάτω από κάποια χλμ. είναι οφ (νομίζω κάτω από 16 ή κάτω από 30)

επίσης έχει και το διακόπτη να το κλείσεις και να δεις τη διαφορά

Κανονικα δεν μπλοκαρει καθολου.Απλα σε μικρες ταχυτητες μπλοκαρει πιο πολυ. Δηλαδη εαν το τσαρουχωσεις με πολλα δεν μπλοκαρει καθολου μα καθολου εαν χαμηλωσουν τα χλμ μπλοκαρει λιγο πιο πολυ.Ειναι μυστηριο συστημα διοτι λαμβανει ο υπολογιστης και την ταχυτητα του οχηματος υποψιν οπως και το cbs σε πολυ μικρες ταχυτητες παλι και αυτο δεν λειτουργει το ιδιο,δηλαδη σε πολυ μικρες ταχυτητες δεν μπαινει τοσο δυνατα το μπροστινο φρενο εαν πατησεις το πισω ιδιαιτερα χρησιμο σε επιτοπιες.

Να και ενα λινκ που εξηγει πως δουλευει το δικο μου

λινκ

Νέο μέλος
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΤΟ ABS ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΓΛΥΣΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΤΟ BMW ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΧΟΡΟΠΗΔΑΓΕ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΟΛΠΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 80ΧΛΜ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ.
    ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΟΤΙ ΤΑ AFTER MARKET ABS (ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ )ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΡΟΧΟ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ABS Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

δεν επέστρεψα
    δεν νομίζω ότι γίνεται ABS σε έναν τροχό (άσχετο αν πατάς μόνο μπροστινό ή όχι)

ο ένας τροχός ξέρει από τον άλλον αν έχει μπλοκάρει (μια και δεν θα μπλοκάρουν μαζί)

Wink σχετικά...

1. Tο στατιστικό που εγώ έχω διαβάσει είναι της bmw και λεει πως απο την ωρα που εφαρμόστηκε το abs μειώθηκαν οι πωλήσεις σε πλαστικά κατα 30% πράγμα που αποδεικνείει της πραγματική χρήση του. Δηλαδή τα χαζά και κοστοβόρα πεσήματα...

2. Μπορεί το tdm να μην έχει abs εχει αλλα υπάρχουν άλλα μοντέλα yamaha που έχουν... λέω και εγώ λοιπόν: μήπως θα μπορούσε να κουμπώσει επάνω του το abs απο άλλο μοντέλο yamaha????
    Todos los Dias con Magia

δεν επέστρεψα
    μα δεν έχει σχέση η μάρκα

έχει σχέση ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
    ακόμα και από χρονιά σε χρονιά τα μοντέλα έχουν διαφορές

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

RE..

ME ABS.......

EDO POS STO DIAOLO KANEIS;

Re: RE..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ME ABS.......

ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΜΠΕΤΟΒΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΡΟΧΟ..????

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

moda banana Το avatar του/της monstermind

Re: RE..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ME ABS.......

μλκία.... μόνο rolling edo... με abs.... :rotflmao:

δεν επέστρεψα
    κλείνεις το ABS

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12