Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Μύνημα θυμού: Όχι άλλη βία στα πάρκινγκ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πάλι καλά που στο έκαναν στο scooter.. για φαντάσου να γινόταν αυτό στην μηχανή σου, τι "ζόρι" θα τράβαγες τώρα...

Επίσης πρέπει να ήταν τίποτα πιτσιρικάδες ή πρεζόνια, μιας και τα συγκεκριμένα scooter, αν θυμάμαι καλά είχαν και immobilizer, πράγμα που σημαίνει πολύ φασαρία για 300-400? που κοστίζει ενα speedfighter 8 ετών , όπως είπες.

Υπομονή τώρα φίλε μου και το πάθημα μάθημα , για το που αφήνεις το μηχανάκι σου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αφου τελικα δεν εγινε τιποτα (εκτος απο καποιες ζημιες ) μην το λες ουτε του παπα...

μπορει να ηταν η αλλη σου μγχανη ..καθως επισης να ειχαν καταφερει να στο φανε...

ουτε του παπα...
    αυτα δυστυχως συμβαινουν....ας ηταν ολα τοσο "αναιμακτα"!!

Φίλε Gandalf όντως δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του να κλέψει κάποιος έτσι χύμα το συγκεκριμένο scooter μιας και όπως είπες πολύ σωστά έχει immobilizer πράγμα το οποίο καθιστά θεωρητικά αδύνατον το να το βάλει κάποιος μπροστά χωρίς την χρήση του κλειδιού του. Μάλιστα ανάβει και ειδικό κόκκινο led πάνω στο ταμπλό το οποίο την εποχή που το πείρα ήταν αρκετά αποτρεπτικό, παραπλανώντας τους ανίδεους σαν συναγερμός.

Όσον αφορά το... ¨να μου γίνει το πάθημα μάθημα¨, ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω...

Δηλαδή να αφήνω το μηχανάκι μου σε άλλα μέρη που ενοχλεί; Για παράδειγμα πάνω σε πεζοδρόμια όπου περνάει η δημοτική αστυνομία και μοιράζει κλήσεις ή που μπορεί η κάθε μαγαζάτορας που τον ενοχλεί να με αρχίσει στο μπουρου μπούρου για παράπονα, η ακόμα χειρότερα να πάρει και εκείνος την πρωτοβουλία να γίνει ενοχλητικός προκαλώντας και άλλες ζημιές στο μηχανάκι; (τα έχω ζήσει αυτά ήδη γι’ αυτό τα γράφω).

Ήδη είμαι αρκετά προβληματισμένος για το που θα το παρκάρω όταν το επισκευάσω...

Ρε παιδιά σκεφθείτε τι λέμε: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΗΧΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!

Τι να πω... έχω χάσει την μπάλα πλέον....

Καλά, αν είχε συμβεί αυτό στο strom το οποίο διατηρώ σε κατάσταση αντιπροσωπίας και μόνο με ταξιδιάρικα χιλιόμετρα μάλλον δεν θα σας έγραφα αυτές τις λέξεις τώρα και θα ήμουνα στην εντατική...
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    για πες μας και τη κλειδαριά είχες?να αποσπάσει τα αύσημα μιας και δεν κατάφεραν να την σπάσουν...
    αν και μάλλον ήταν ερασιτέχνες όπως είπαν και παραπάνω....
    πάντως και εγώ την έχω αφήσει εκεί πολλές φορές τη μηχανή και όσο σκέφτομαι ότι την έχω αφήσει εκεί για να πάω και κινηματογράφο ανατριχιάζω....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    για πες μας και τη κλειδαριά είχες?να αποσπάσει τα αύσημα μιας και δεν κατάφεραν να την σπάσουν...
    αν και μάλλον ήταν ερασιτέχνες όπως είπαν και παραπάνω....
    πάντως και εγώ την έχω αφήσει εκεί πολλές φορές τη μηχανή και όσο σκέφτομαι ότι την έχω αφήσει εκεί για να πάω και κινηματογράφο ανατριχιάζω....
    Όντως παρόλο που δεν ξέρουμε την προσπάθεια που έκαναν για να την σπάσουν, το γεγονός οτι δοκίμασαν και δεν τα κατάφεραν όλο και κάτι αξίζει..
    Τι κλειδαριά ήταν λοιπόν??

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. οχι αλλη γκρινια
    από orizontas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2011, 14:58
  2. Άρθρο για βία στα΄γήπεδα...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2010, 06:37
  3. Οχι αλλη σαυρα!!!