Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Κυκλοφορουν Ψυχακιδες!!!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Και στο Άουσβιτς είδα κάτι άδειους φούρνους...
    Ρε είστε σοβαροί

εμεις?

ε ναι ρε φιλε εμεις δεν σκορπαμε καδους στους δρομους

αν εσυ το θεωρεις φυσιολογικο .....τι να σου πω

το πλοιο για λερο φευγει απο το λιμανι στις 8

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    ναι ε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hitlernaziflag.jpg 
Προβολές:	159 
Μέγεθος:	6,5 KB 
ID:	57809

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
    εμεις?

ε ναι ρε φιλε εμεις δεν σκορπαμε καδους στους δρομους

αν εσυ το θεωρεις φυσιολογικο .....τι να σου πω

το πλοιο για λερο φευγει απο το λιμανι στις 8

Μπα..
    Ετσι οπωε καταντησαμε, καλυτερα να παμε οι φυσιολογικοι στη Λερο..
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Μπα..
    Ετσι οπωε καταντησαμε, καλυτερα να παμε οι φυσιολογικοι στη Λερο..
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize

ελα ντε.......
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    δε σε πιανω φιλε Λεωνιδα

τι θες δηλ να κυκλοφορει ο καθε ζακιας στους δρομους ταχείας... να τον πατήσω και να εχω τυψεις.... και να τον “πληρώνουμε για καλο”???

αμα ειναι έτσι ας φερουμε και τιποτα ελεφαντες χυμα στους δρομους και τιποτα ιπποπόταμους, λιονταρια κτλ

να γινουμε κανονικα ζουγκλα

καποιος πρεπει να τους μαζέψει γιατι μια φορα ΕΞΥΣΑ με τον αγκώνα μου ενα ζακι... χεστηκα πανω μου. τρομαχτική εμπειρία. τρεμω τωρα που το σκέφτομαι.

στα παπαρια μου αν θελει να πεθανει αυτος!! ναι οσο σκληρο και αν ακούγεται. γιατι να παω και εγω μαζι του? επέλεξα εγω τη πρεζα και τον αργο θανατο???

αυτος ναι - εγω ΟΧΙ.

θελω να ζησω τη σκατοζωη μου και οχι να πεθανω αργα.

ας παρει ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ απο εμπρος μου και ας κανει οτι θελει! (αυτος το επελεξε)

Κανεις λακαμας παποπυς θα τους εβαλε εκει ''για να μην τρεχουν οι αλητες με τα αμαξια''

Οσο για τα αλλα σχολια περι ηττοπαθειας:
    Ζηστε εσεις στο καβουκι σας, εγω θα ειμαι ελευθερος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Κανεις λακαμας παποπυς θα τους εβαλε εκει ''για να μην τρεχουν οι αλητες με τα αμαξια''

Οσο για τα αλλα σχολια περι ηττοπαθειας:
    Ζηστε εσεις στο καβουκι σας, εγω θα ειμαι ελευθερος
    Αδελφή αντιδημάρχου σε κεντρικό δρόμο στη γειτονιά μου αφήνει 'ενα λάστιχο ανοιχτό όλο το βράδυ να τρέχουν τα νερά για να κόβουν οι κάγκουρες με τα παπιά και να μην της χαλάνε την ησυχία στο μπαλκόνι !! Ασε, μη το ψάχνεις, δεν υπάρχει κράτος, μόνο νόμοι αδέσποτοι.
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
    Αδελφή αντιδημάρχου σε κεντρικό δρόμο στη γειτονιά μου αφήνει 'ενα λάστιχο ανοιχτό όλο το βράδυ να τρέχουν τα νερά για να κόβουν οι κάγκουρες με τα παπιά και να μην της χαλάνε την ησυχία στο μπαλκόνι !!
    ????????ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.?...ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΣ??? ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ???ΣΑΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΣΕΙΣ,
    ΡΙΞΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΩ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ......
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ????????ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.?...ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΣ??? ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ???ΣΑΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΣΕΙΣ,
    ΡΙΞΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΩ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ......
    Δυστυχώς ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    TATAR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
    Δυστυχώς ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    κατι τετοιες ωρες θα ήθελα να ήμουν στέλεχος της χεζμπολάχ...
    πάς στην αποθήκη βγάζεις τον πύραυλο, τον καλό με το μεγάλο βεληνεκές, και τον στέλνεις συστημένο...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τωρα που πηρα φορα δεν σταματαω.....

Περιστατικο με ξυλο.....

Στην Χρ.Σμυρνης στην Πευκη , μονοδρομος ειναι με δυο λωριδες κυκλοφοριας ....στο τελειωμα της βγαζει στην Λ.Ειρηνης δεξια πας για Μαρουσι , αριστερα για Μεταμορφωση....ανεβαινω λοιπον και σε καποια φαση η δεξια λωριδα λιγο πριν το φαναρι εχει ουρα απο αυτοκινητα...κανω αριστερα και βλεπω ενα χαρτοκουτο αρκετα μεγαλο , στην μεση του δρομου ....αυτο σε αποσταση 30 μετρα απο το φαναρι ...δεξια ειπαμε εχει αυτοκινητα ουρα , αριστερα ειναι η κουτα και ενα αυτοκινητο στο φαναρι ....σταματαω προχειρα στην ακρη του δρομου , κατεβαινω και κλωτσαω την κουτα αλλα αυτη δεν κουνιεται!!! ανοιγω και βλεπω μεσα ενα πυροσβεστηρα αυτοκινητου!!!!! ταυτοχρονα ακουω καποιον να γκαριζει ''ρε μαλακισμενο τι κανεις? αντε #$%$^%^ ασε την κουτα εκει!!!'' ηταν ο οδηγος του μοναδικου αυτοκινητου που ηταν σταματημενο αριστερα ....παρ΄ολα αυτα κανω στην ακρη την κουτα και το περιεχομενο της και πλησιαζω στο αυτοκινητο ενω ο οδηγος με βριζει ασταματητα ....περεπιπτοντως ηταν γνωστος δικηγορος που εμφανιζεται στην τηλεοραση!!! (οχι πολυ γνωστος , αλλα αναγνωρισιμος.....) βγαζοντας αφρους μου γαυγισε οτι ειχε βαλει την κουτα επειδη εμεινε το αμαξι του για να προειδοποιει !!! τον πυροσβεστηρα τον εβαλε για να μην παρει την κουτα ο αερας!!! οταν τον ρωτησα γιατι δεν βαζει τριγωνο ομολογω οχι με τον πιο κοσμιο τροπο , παρεκτραπηκαμε εχασα την ψυχραιμια και ακολουθησε σφαλιαρο μπουνο μαχια....για την ιστορια απλα αναφερω πως οι γραβατες ειναι πολυ βολικες (να φοραει ο αλλος οχι εσυ!) και προσφερουν αριστη λαβη! Οταν μας χωρισαν , αυτος απειλουσε οτι θα με κλεισει ισοβια μεσα , θα καλεσει το εκατο , την ΕΜΑΚ , τον ερυθρο σταυρο κ.τ.λ.-κ.τλ.
    τελικα τιποτε δεν εγινε ....αλλα περασαμε ομορφα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Τωρα που πηρα φορα δεν σταματαω.....

Περιστατικο με ξυλο.....

Στην Χρ.Σμυρνης στην Πευκη , μονοδρομος ειναι με δυο λωριδες κυκλοφοριας ....στο τελειωμα της βγαζει στην Λ.Ειρηνης δεξια πας για Μαρουσι , αριστερα για Μεταμορφωση....ανεβαινω λοιπον και σε καποια φαση η δεξια λωριδα λιγο πριν το φαναρι εχει ουρα απο αυτοκινητα...κανω αριστερα και βλεπω ενα χαρτοκουτο αρκετα μεγαλο , στην μεση του δρομου ....αυτο σε αποσταση 30 μετρα απο το φαναρι ...δεξια ειπαμε εχει αυτοκινητα ουρα , αριστερα ειναι η κουτα και ενα αυτοκινητο στο φαναρι ....σταματαω προχειρα στην ακρη του δρομου , κατεβαινω και κλωτσαω την κουτα αλλα αυτη δεν κουνιεται!!! ανοιγω και βλεπω μεσα ενα πυροσβεστηρα αυτοκινητου!!!!! ταυτοχρονα ακουω καποιον να γκαριζει ''ρε μαλακισμενο τι κανεις? αντε #$%$^%^ ασε την κουτα εκει!!!'' ηταν ο οδηγος του μοναδικου αυτοκινητου που ηταν σταματημενο αριστερα ....παρ΄ολα αυτα κανω στην ακρη την κουτα και το περιεχομενο της και πλησιαζω στο αυτοκινητο ενω ο οδηγος με βριζει ασταματητα ....περεπιπτοντως ηταν γνωστος δικηγορος που εμφανιζεται στην τηλεοραση!!! (οχι πολυ γνωστος , αλλα αναγνωρισιμος.....) βγαζοντας αφρους μου γαυγισε οτι ειχε βαλει την κουτα επειδη εμεινε το αμαξι του για να προειδοποιει !!! τον πυροσβεστηρα τον εβαλε για να μην παρει την κουτα ο αερας!!! οταν τον ρωτησα γιατι δεν βαζει τριγωνο ομολογω οχι με τον πιο κοσμιο τροπο , παρεκτραπηκαμε εχασα την ψυχραιμια και ακολουθησε σφαλιαρο μπουνο μαχια....για την ιστορια απλα αναφερω πως οι γραβατες ειναι πολυ βολικες (να φοραει ο αλλος οχι εσυ!) και προσφερουν αριστη λαβη! Οταν μας χωρισαν , αυτος απειλουσε οτι θα με κλεισει ισοβια μεσα , θα καλεσει το εκατο , την ΕΜΑΚ , τον ερυθρο σταυρο κ.τ.λ.-κ.τλ.
    τελικα τιποτε δεν εγινε ....αλλα περασαμε ομορφα..

TATAR

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    ρε παιδιά, εδώ μιλάμε για αναστροφή στην αττική οδό και να πηγαίνει ο στοκος στην αριστερή λωρίδα για να γυρίσει πίσω.

τι λέμε τώρα...
    θα πρέπει να εφοδιάσουν τις κάμερες κυκλοφορίας με τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους. Αλλά βλέπεις, δεν έχει μίζα το θέμα...
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    θα πρέπει να εφοδιάσουν τις κάμερες κυκλοφορίας με τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους
    χαχαχαχαχαχα

αυτό είναι λύση.

Καθαρματα δεν ξαναδιαβάζω τίποτα απο τα "Στραβά κα Ανάποδα", στην θέση της πρώην πλούσιας κόμης μου τώρα αντριφεγγίζει ενα υπεροχο γυαλιστερο παρκε.

:a53:

και εγώ μεχρι τώρα νομιζα οτι το να με κόβουν χωρις να ελεγχουν και χωρίς φλασ ήταν επικίνδυνο.
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Ρε εδώ σήμερα το πρωϊ στην Λ.Μεσογείων στον κλειστό λεωφορειόδρομο που βγάζει Λ.Αλεξάνδρας έκανε ο άλλος όπισθεν με το κάρο του μετά το φανάρι που είναι στην μέση - ενώ είχε φτάσει στο τελευταίο φανάρι πρίν την ανηφόρα για Λ.Αλεξάνδρας.
    Ευτηχώς (λόγο κόκκινου σηματοδότη για τους λοιπούς που είχαμε μείνει πίσω) ήταν μόνος του.Αλλά μάλλον αυτό σκέφτηκε και αυτός.
    Ατάραχος με τα αλάρμ του και όπισθεν.........
    Κάθε μέρα έχει εκεί τροχονόμο...σήμερα δεν είχε, και το κτήνος πήρε θάρος....
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για όσους κυκλοφορούν προς Αντίριο-Μεσολόγγι
    από Cpt. Haddock στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 21:15
  2. Aπό τις ΚΑΡΙΕΡΕΣ που κυκλοφορούν
    από dirtbird στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 20:05
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2007, 20:17