Ρε μάγκες, πως φαίνεται πως είστε άσχετοι με τις γυναίκες.
Φίλε μου, πρώτα πρέπει να δεί τι χρώμα παπούτσια έχει. Και να διαλέξεις το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα με τις γόβες της.
Φίλε μου, πρώτα πρέπει να δεί τι χρώμα παπούτσια έχει. Και να διαλέξεις το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα με τις γόβες της.
Ίσα ίσα !Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Που άμα το μηχανάκι δεν ταιριάζει με τις γόβες, ευκαιρία για νέο ζευγάρι !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είναι πολύ καλό μηχανάκι. Να της το πάρεις σωποδήποτε (χικ!)Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
Θέλω να κάνω δώρο στην κοπέλα μου ένα 600ράκι και σκέφτομαι για 600rr 2006 μοντέλο.
Ε καλά μη κάνεις έτσι, κάποια στιγμή θα σου κάτσει, που θα πάει;Είμαι σε απόγνωση ρε γ@@@μώτο.
Καλό είναι τη προστασία να τη φοράς εσύ... έχω ακούσει ότι τα γυναικεία έχουν περίεργη εφαρμογή... (θα πρότεινα ντούρεξ)Θα της πάρω και προστασία.
Δε μπόρώ να σου δώσω τη γνώμη μου. It's MY preciousΓιά πείτε μου τη γνώμη σας... Πραγματικά θα μου είναι πολύτιμη....
Μια χαρά επιτάχυνση έχει το μαύρο. Εξαρτάται από ποια περιοχή είναι βέβαια. Εκατέρωθεν των ευθειών της Καλαμάτας βγαίνουν με καλή επιτάχυνση... Αν της δώσεις πρόσεχε μόνο γιατί εδώ το 'χω.......Τώρα που το σκέφτομαι και το μαύρο μου έχουν πεί έχει καλή επιτάχυνση. Τί λέτε;;;
Καλά πόσο ήπιες μωρή χαμούρα!
MA KANEIS ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΛΑΡΟ?
ΟΧΙ 600ΡΙΑ
ΟΧΙ ΗΟNDA
OXI DUCATI
ΣΕ ΘΑΛΆΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕς
παλιοτυροβρομικουλοι
τip:στις γοβες πες στις στο τακουνι καουτσουκ και στο πλαι μεταλικη πλακα το καουτσουκ να μην γλιστρα την πλακα να ξυνει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
Θέλω τη βοήθειά σας παιδιά. Θέλω να κάνω δώρο στην κοπέλα μου ένα 600ράκι και σκέφτομαι για 600rr 2006 μοντέλο. Θέλω 600άρι γιατί φοβάμαι ότι με το 1000άρι θα τρέχει πολύ.
Βασικά το δίλημά μου είναι αν το κόκκινο ή το μπλέ πάει πιο γρήγορα. Είμαι σε απόγνωση ρε γ@@@μώτο. Είναι έμπειρη οδηγός αφού οδηγούσε 2 μήνες σκούτερ και έπεσε μόνο 1 φορά στο ποτάμι! Θα της πάρω και προστασία. Γιά πείτε μου τη γνώμη σας... Πραγματικά θα μου είναι πολύτιμη...
Τώρα που το σκέφτομαι και το μαύρο μου έχουν πεί έχει καλή επιτάχυνση. Τί λέτε;;;
![]()
![]()
![]()
Πραγματικά ελπίζω να κάνεις πλάκα και να έχεις ποστάρει σε λάθος ενότητα (όπως αναφέρθηκε τα ανέκδοτα έιναι 3 κλικ πιο κάτω)..
Τωρα αν μιλάς σοβαρά έχω να κάνω μία ερώτηση:
Εισαι παντρεμένος με την κοπελιά και σε έχει ορίσει ΜΟΝΑΔΙΚΟ κληρονόμο???
Αν όχι... υπάρχουν και άλλοι τρόποι να χωρίσεις (και σίγουρα πιό φτηνοί)...
Περίεργο τρόπο έχεις πάντως να αξιολογείς την εμπειρία... 2 μήνες οδήγηση και ΜΟΝΟ 1 φορά στο ποτάμι??? μιλαμε για άθλο!!! εμείς αν δεν το ρίξουμε 2 φορές την εβδομάδα στο ποτάμι δεν μπορούμε.... κάτι δε μας πάει καλα...
Δεν τις παίρνεις λέω γω καμιά σειρά καλλυντικών τις LANCOME και κανα γυαλιστερο μπιχλιμπίδι?... Θα το εκτιμήσει περισσότερο και δεν θα έχεις και τύψεις...
Υ.Γ. Να ψάξεις να βρείς σε χρώμα ΡΟΖ... δεν έχει βέβαια την επιτάχυνση του Μπλέούτε την ροπή του Μαύρου
αλλα λογω του χρώματος ο αέρας ερωτοτροπεί με τα ρόζ φέρινγκ και έχεις μειωμένο συντελεστή οπισθέλκουσας => μεγαλύτερη τελική...
Υ.Γ.2 Το ΙΚΑ δικαιολογεί πλέον τα LEXOTANIL... δεν πάς μια βόλτα??
![]()
![]()
![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
και τα stedon ...tavor στην Ολλανδία επιτρέπονται και μερικά βαριά ναρκωτικάΑρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
Υ.Γ.2 Το ΙΚΑ δικαιολογεί πλέον τα LEXOTANIL... δεν πάς μια βόλτα??
![]()
![]()
[/B]
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αν το πάρει παραεισαγωγής θα είναι πιο φτηνό απ'το πρώτο !!Αρχικά δημιουργήθηκε από xastoukopsaro
η αυτο εδω.... το δευτερο μονο λιγο πιο ακριβο ειναι
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όχι ! Ας σοβαρευτούμε.
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ προτιμώ το μαύρο. Είμαι "της ροπής" που λένε.
Το κόκκινο πάει πιο γρήγορα απ'το μπλέ, αλλά το μαύρο έχει πιο καλές επιδόσεις στα 0-100.
Eiπα και γω.. Γκρεμιστηκε κανας φουρνος;;
Αυτη ψαρωσε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
![]()
να ρωτησω κατι ως ασχετη...
:rotflmao: :rotflmao:
Οπως και αυτος....Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
Τωρα αν μιλάς σοβαρά έχω να κάνω μία ερώτηση:...
Εγω λεω να της παρεις ενα αυτοκινητακι, οι μηχανες ειναι επικινδυνες...
Ασε που μπορει να σε χωνει να της πληρωνεις τις κλησεις για κρανος... :rotflmao: :rotflmao:
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Γιατί ρε ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Eiπα και γω.. Γκρεμιστηκε κανας φουρνος;;
Πολύ σοβαρά μιλάω σε πληροφορώ !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Αυτη ψαρωσε!!!:rotflmao: :rotflmao:![]()
κανονικα ομως
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
τι μλκια!
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!