Ρε παιδιά.. ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι καμιά καφρίλα? Εμένα δε μου ανοίγει καθόλου...
Ρε παιδιά.. ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι καμιά καφρίλα? Εμένα δε μου ανοίγει καθόλου...
Χα! Το πήρα το μωρό...
Ουφφφφ!
Εβαλα πρώτα το δικό μου τηλέφωνο και νόμισα ότι μου το κλέψαν! Αφού σηκώθηκα και είδα ότι το έχω ακόμα δοκίμασα με άλλο.![]()
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Εγω ακομα το ψαχνω !! Πολυ συνωστισμο ειχε !!
![]()
![]()
![]()
Aftonon pou den tous anoigei,mazi kai ego,protino na ftiaksoume kapio eidous club!?!?!
E?
Ti lete?
Na ftiaksoume kai to diko mas forum!Einai tis modas tora teleutea!!!:rotflmao:
(ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ GERODIM που ξέχασε να κάνει login me to account tou)
Μού άνοιξε... Τί μ@λάκες που είστε και καθόμουνα και παιδευόμουν!
I wait and I wait
and what i really hate
is the panic that stops me from breathing
my knees hit the floor
and I panic more
Πιθανον να φταίνε οι ρυθμίσεις του υπολογιστή σας (firewall, cookies, κλπ). Εμένα δε μου άνοιγε με τίποτα από τον υπολογιστή της δουλειάς αλλά από το σπίτι μου άνοιξε αμέσως!
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
poly kalo!!!!
to kako einai oti ebala to diko moy noymero gia dokimi![]()
επιτέλους την εντόπισε τη δικιά μου ο δορυφόρος ο επίγειος να μιλάει στο κινητό της στη Ρωσία ...? πήρε τρείς μήνες βέβαια αλλά χαλάλι !!!
τη παλιογλαδιόλα τη βρήκα...αλλά δεν τη γουστάρω πλέον γιατί έχει γίνει χάλια η ανέραστη. Και για να δείτε τι φίλος είμαι εεεεεεεεεπππππππ πασούλα στους συμφουρίτες μου ....![]()
:hypnotize
![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχα τι μλκΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τυχερη, εσενα δεν εχει να βρει τιποτα μεμπτο, αρα ολα καλα. το κακο ειναι για μερικους απο εμας που μαθαμε τα μαντατα καπως αποτομα...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος