Πάρτο αλλά έχε το νου σου, μην ενθουσιάζεσαι με το γκάζι, δώσε πολύ χρόνο στον εαυτό σου. Αν σέβεσαι το γκάζι δε θα έχεις πρόβλημα
Πάρτο αλλά έχε το νου σου, μην ενθουσιάζεσαι με το γκάζι, δώσε πολύ χρόνο στον εαυτό σου. Αν σέβεσαι το γκάζι δε θα έχεις πρόβλημα
http://www.moto.gr/forums/showthread...light=gs%2A500
http://www.moto.gr/forums/showthread...light=gs%2A500
Το καλυτερο σχολειο για αρχαριο.
Έτσι είναι φίλε μου έχεις δίκιο, ευχαριστώ για τα λινκ zephyr πήρα μια ιδέα......μου έκλεψε την καρδιά πάντως....ξεμυαλίστικα....αλλα θέλει σοβαρή σκέψη....Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Με 4000 παιρνεις μια ολοκαινουργια μηχανη, 500cc, με δυναμη, ικανη ακομα και για ταξιδια με 2 ατομα και αποσκευες, και το ξαναλεω, ολοκαινουργια με εγγυηγη.
Πραγματικα για τα λεφτα του ειναι χρηση αγορα. Ειδα την προσφορα και εμεινα! Πριν λιγο καιρο ειχε 1000 euro πανω!
Τωρα τα υπολοιπα, 125, 250αρια, XR 125, veradero 125, CBR125 CBF250, θα πατωσουν.
Καινουργια μηχανη 500αρα, με 4000!![]()
Τσιμπατο αμεσως!
Δεν παίρνεις ένα ομορφότατο KLE του κουτιού, με όλα τα έξτρα με 4500?
![]()
![]()
![]()
Ξέρω από βέσπα!
Γιατι την πουλας?Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Δεν παίρνεις ένα ομορφότατο KLE του κουτιού, με όλα τα έξτρα με 4500?
![]()
![]()
![]()
για να ξανα πάρω tdm850Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Γιατι την πουλας?![]()
δες εδώ για περισσότερα
Ξέρω από βέσπα!
Μην το σκεφτεσαι καθολου. Απλα:
1. Σηκω απο τον υπολογιστη
2. Πηγαινε στον εμπορο
3. Κατσε μπροστα του κ πες την εξης φραση "Θελω ενα GS 500 ΤΩΡΑ παρακαλω"
4. Συμπληρωσε τις φορμες που θα εμφανισει ο εμπορος
5. Ανοιξε το πορτοφολι κ δωσε την σχετικη προκαταβολη
6. Πηγαινε σπιτι κ μελετησε ΟΛΕΣ τις τεχνικες οδηγησης του φορουμ εδω
7. Αγορασε κρανος/μπουφαν/μποτες/παντελονι/λουκετα
8. Πηγαινε στον εμπορο κ βαρα τον μεχρι να σου δωσει τα κλειδια του νεου σου GS
9. Ανεβα επανω του, πατα τη μιζα και......
![]()
Φιλε, οπως βλεπεις ολα τα παιδια εδω σου λενε "παρ' το", και πιστεψε με, ξερουν καλα τι λενε. Οι πιο πολλοι εδω (οχι εγω) εχουν μεγαλη εμπειρια σε μηχανες και σιγουρα αν ηταν κατι ακαταλληλο για εναν νεο αναβατη θα σε αποτρεπανε.
Ολα αυτα περι νεου αναβατη και καταλληλοτητας ειναι σχετικα... Και εγω πηγα κοντρα στην κοινη λογικη και στα οσα μου ελεγαν γνωστοι και φιλοι ("παρε ενα 125αρι/παπι/250αρι κλπ μεχρι να μαθεις") και επελεξα με την καρδια.
Τι διαλεξα; Το Ζ 750. Για πρωτη μηχανη.
Αν το μετανοιωσα; ΚΑΘΟΛΟΥ. Ουτε στιγμη. Ναι, εχει πολυ γκαζι, ναι θελει σεβασμο, αλλα ξερεις κατι; Ειναι φιλικοτατη αν την εμπιστευτεις, με βοηθαει να μαθω αντι να με τιμωρει για τα λαθη μου, και γενικα δεν θα ηθελα καμια αλλη τωρα.
Το GS ειναι υπεροχη μηχανη... Αν ενας νεος και ασχετος αναβατης (εγω) βρισκει φιλικο και ταιριαστο το Ζ, τοτε σιγουρα το GS ειναι ΑΚΟΜΑ πιο ευκολο στην χρηση του.
Αρκει να σου πω οτι οταν ανεβηκα πριν μερικες μερες στο Honda CB 400 ενος φιλου, ενοιωθα σαν να καβαλαγα ποδηλατο και το εκανα οτι ηθελα πραγματικα!
Νίκος
Open Horizons