Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Service R1100GS

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp

Re: service 120.000

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Την πέμπτη έκανα το σέρβις των 120.000 χιλ.....
    Έεεεεετσι! Βάζε χιλιόμετρα!

Το 1100 δεν καταλαβαίνει χριστό...όσα χιλιόμετρα και να του κάνεις θέλει περισσότερα και πάλι δεν καταλαβαίνει τίποτα .Οχι σαν κάτι ρούλικα 1200άρια που ούτε τη μπαταρία τους δεν μπορούν να φορτίσουν Τότε η BMW έφτιαχνε μοτοσυκλέτες όχι XBOX Aν σου δείξω μερικά πραγματάκια πάνω του θα γλυτώνεις αρκετά λεφτά στα σέρβις αν και ο Αλκης είναι από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο και δεν πρόκειτε να σε κοροϊδέψει ποτέ.Ξέρω ότι σου έβγαλε κάποια προβλήματα αλλά μάλλον έπεσες στην περίπτωση...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Το 1100 δεν καταλαβαίνει χριστό...όσα χιλιόμετρα και να του κάνεις θέλει περισσότερα και πάλι δεν καταλαβαίνει τίποτα .Οχι σαν κάτι ρούλικα 1200άρια που ούτε τη μπαταρία τους δεν μπορούν να φορτίσουν Τότε η BMW έφτιαχνε μοτοσυκλέτες όχι XBOX Aν σου δείξω μερικά πραγματάκια πάνω του θα γλυτώνεις αρκετά λεφτά στα σέρβις αν και ο Αλκης είναι από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο και δεν πρόκειτε να σε κοροϊδέψει ποτέ.Ξέρω ότι σου έβγαλε κάποια προβλήματα αλλά μάλλον έπεσες στην περίπτωση...

O Άλκης με κέρδισε κανονικά !! Σέβεται την δουλεία του και τον πελάτη !
    Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορώ να κάνω μόνος μου και να γλιτώνω κάποια χρήματα στα σέρβις ,αλλά επειδή έχει πολλά χιλιόμετρα και θα κάνει και αλλά , θέλω να την βλέπει ένας μηχανικός που και που !
    Τώρα για τα προβλήματα ,αν εξαιρέσεις το σασμάν που μάλλον ήμουν άτυχος , τα υπόλοιπα πάνε και έρχονται με τα χιλιόμετρα που έχει και την χρήση που της έχω ! Απλά μου τα έβγαλε μαζεμένα και μου την έσπασε ...

Σήμερα ,έκανα το service των 130.000 ... Φυσικά την πήγα στον Άλκη -μοτοζήτα ... Φίλτρα ,λάδια ,μπουζί βαλβολίνες ,ρυθμίσεις και τα εργατικά 150 ευρώ !
    Να σημειώσουμε ότι ο μάστορας τσέκαρε πολλά πράγματα στο μηχανάκι ,λόγο ηλικίας (της μηχανής ,οχι του ίδιου) και έφτιαξε διάφορα αντί να τα αντικαταστήσει με καινούργια...( πιο εύκολο για αυτόν , πιο δύσκολο για την τσέπη μου )...
    100% ικανοποιημένος !!!!!

....άσχετο Κουίζ :

-Πόσο έχει ο δεξιά μαρσπιές του συνοδηγού ... ???

98 ευρώ κομπλέ ( τι θέλει να πεί ο ποιητής με το κομπλε , δεν το κατάλαβα ....)

...φυσικά δεν τα πλήρωσα ....

Ποιον λέτε Αλκη παιδιά.
    Τον Καφετζάκη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas_1100gs
    Ποιον λέτε Αλκη παιδιά?

http://www.motozita.gr/index.htm

πάμε για τρόμπα φρένου και δεν μου αρέσει καθόλου λέμε.....

adv

Kαλησπερα! Μολις εφερα ενα r 1200gs adv απο Γερμανια με 17000χλμ και θελω να παω για service. Εκτος απο τον Τρικαλιωτη ποιον αλλο προτεινετε στην Θεσσαλονικη; επισης ποσο περιπου κοστιζει το service των 20000;

Λοιπόν ,εχτές έκανα το σέρβις των 140.000 ,το οποίο είχε τα τυπικά φίλτρα, λάδια, μπουζί βαλβολίνες , την κλασσική ρύθμιση βαλβίδων και έναν έλεγχο σε λουράκια και άλλα διάφορα τσουμπλέκια ! Άλλαξε και το σωληνάκι του φρένου με ένα υψηλής γιατί είχα διαρροή...Όλα καλά και όμορφα ! Το συνολο στα 200 ευρώ !

Το σέρβις έγινε φυσικά στο Άλκη http://www.motozita.gr/index.htm και ήταν υπέροχο

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αντι να μας ενημερωνετε αγαπητε καθε ποτε κανετε συντηρηση στο κοτερο σας δεν βρισκομαστε σε καμμια Περδικοβρυση για κανα μπανακι στον Ευηνο λεω εγω?
    [/SPAM]
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Αντι να μας ενημερωνετε αγαπητε καθε ποτε κανετε συντηρηση στο κοτερο σας δεν βρισκομαστε σε καμμια Περδικοβρυση για κανα μπανακι στον Ευηνο λεω εγω?
    [/SPAM]

θα γίνει και αυτό ! Προς το τέλος του Αυγούστου ....θα ενημερώσω !!

.... άκου εκεί κότερο....

για θεσν/ικη μαστορασ καλωσ ειναι ο κυριακοσ που εργαζεται στον πιτουλι αμπελοκηπουσ

Την Τετάρτη το πρωί έκλεισα πρώτο τραπέζι πίστα ,στον Άλκη φυσικά για το σέρβις των 150.000 χλμ ....!!! Μπύρες σαμπάνιες κτλ θα σερβιριστούν κατά την παραλαβή!!!!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Ρε παιδια εχετε μια απο τις μοναδικες μηχανες που μπορειτε να κανετε τα παντα μονοι και σεις δινετε 300αρες και 400αρες και μετα χτυπατε και παλαμακια? (Μιλαω για τα 1100+1150)

Παρτε ενα haynes manual, δωστε 200 ευρω για εργαλεια και για ο,τι προβλημα/θεμα εχετε το moto.gr ειναι εδω.

Και ανταλλακτικα mail order απο αγγλια στη μιση τιμη. Ιτς νο ροκετ σαϊενς.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Service times
    από tgriparis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2006, 13:03
  2. Kawasaki Service
    από CyBeRseXX στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2004, 15:02
  3. service manual πού;
    από cityfly στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 13:05
  4. kathe pote service to vsttrom 650????
    από vstrom650 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 12:50
  5. Plirofories apo service manual gia ZRX 1100 97'
    από KRHTIKOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 19:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας