Μάλλον πήγε για :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
![]()
![]()
![]()
Μάλλον πήγε για :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
..το απογευματακι κατηφοριζω
για Ανδριτσαινα Σ/Κ τα λεμε ρεεεεεεεεεεε.....![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Σωστόοοος!!! Καλά να περάσεις!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
..το απογευματακι κατηφοριζω
για Ανδριτσαινα Σ/Κ τα λεμε ρεεεεεεεεεεε.....![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
να γινης αφεντικο (μου λεγανε) να εχεις το κλιδη σου και οτι ωρα θες να το ανηγης το μαγαζι σου οτι ωρα θελεις να το κληνης, (μου λεγανε). ΜΑΛΑΚΙΕΣ μου λεγανε..... τωρα το βλεπω... το προσοπικο κανει το 7ωρο του 7,30-2.30 και παει σπιτι να ξεκουραστη. εγω το ΑΦΕΝΤΙΚΟ τρομαρα μου ξυπναω πανικοβλιτος στης 6 και πρεπει να ειμαι ο προτος στην δουλια να μιρασω την δουλια, να δω μηπως ληπουν τιποτα υλικα, να παω να τα φερω, να μηλισω με τους μηχανικους, να λισω τα προβληματα που προκυπτουν, να παω να δω καινουριες δουλιες, να τρεξω να εισπραξω λεφτα:smilea: αν προλαβω να κολατσισω στον δρομο, αν προλαβω να φαω στο σπιτι το μεσιμερι, να παω στο γραφειο να ξεστραβοθω μεχρη το βραδυ οτι ωρα παει πανω απο τα σχεδια για να δωσο προσφορες. να τις γραψω στο κομπιουτερ, αφου με το θεωριτηκα καθαρο μιαλο θα εχω κανει σωστη κοστολογιση και δεν θα μπω μεσα με τα τσαρουχια,θα πρεπει να την τιποσω και αν ειναι ακομα νωρις???!!!!! να παρω τηλεφωνο αν δεν κημουντε να τους παω την προσφορα και να την σηζητισουμε......κλπ....κλπ...... ΚΑΙ ΑΧΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΣηΜΕΡΙΑΤΗΚΑ!!!!!!!!!!!.......ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............θα φαω της κοτσιδες μου δεν αντεχω ρεεεεεε......![]()
![]()
:hypnotize
![]()
με ξενερώσατε ρε... για αυτό και εγώ...
φεύγω για Σ/Κ... πάω Αγκίστρι...
τα λέμε Δευτέρα...
αν έρθει κανείς κατα εκεί 6945482140, μαρίνος
:rotflmao:![]()
![]()
ρε συ Μαρίνο μας έχεις ζαλίσει τα ούμπαλα με το Αγκίστρι.... Ψάρακλα!!!!
Άντε ρε όργιο καλά να περάσεις.....![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!