Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: ΠΕΖΟΙ

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Το σταματημένο λεωφορείο της γραμμής, πούλμαν με ΚΑΠΙ, σχολικό κτλ, ΔΕΝ το προσπερνας ούτε από δεξιά, ούτε από αριστερά - περιμένεις.

:a017:
    +1000

Θα κάνουμε όλοι υπομονή δυο τρία λεπτάκια μέχρι να ξεκινήσει.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF

ΠΕΖΟΙ!

Ρε παίδες,

Πάνω απ'όλα είστε ΠΕΖΟΙ κι εσείς. Τόσο η λογική όσο και το γράμμα το νόμου (λογικά κι αυτό), δίνουν σχεδον απόλυτη προταιρετότητα στους πεζούς. Και σε μια πόλη που μας πνίγει αφόρητα, είναι τουλάχιστον ανόητο να διαμαρτυρόμαστε για τους πεζούς (ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ).

Δηλαδή εσείς δεν έχετε παππούδες και γιαγιάδες? Τους έχετε για πέταμα? Αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να κυκλοφορούν? Τα παιδιά επίσης... Ή μήπως πρέπει να τους εκδίδουμε άδεια ικανότητας πεζοπορείας?!?!! Σε μια πόλη που τους έχει στερήσει ΚΑΘΕ είδους υποδομή (πεζοδρόμιο, διάβαση, σηματοδότηση) περιμένετε τι ακριβώς?

(Επίσης το να ποστάρουμε το τι μας έτυχε τότε εκει κλπ, είναι τουλάχιστον βαρετό. Εγώ δε διαβάζω ποτέ τέτοιες 'ιστοριούλες'.)

Ο πεζός έχει πολύ περισσότερα δικαιώματα από εμάς (γραμμένα και άγραφα)... Αντίθετα, οι <οδηγοί> έχουν την ευθύνη όχι μόνο της δικής τους μαλακίας, αλλά και των 200 ή 1200 κιλών που οδηγούν. Κι αυτό συνήθως το ξεχνάμε... καταραμένη ρουτίνα... Γιαυτό λοιπόν, είτε μιλάμε για σταματημένο τρόλλεη που αμολάει γέροντες, ή απλώς άδειο δρόμο μέσα στην πόλη.... πολύ απλά τα πράγματα: σύνεση και προσοχή. Η πόλη ανήκει στους πεζούς.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

το μόνο που θέλω να πω είναι πως όταν περνάμε ανάμεσα απο αυτοκίνητα ή αριστερά μπορούν να συμβούν διάφορα (πεζός, άνοιγμα πόρτας, αναστροφή) το ατύχημα δεν είναι μακριά, έχουμε δει, έχουμε ακούσει τέτοιες περιπτώσεις ίσως να έχουν συμβει και σε εμάς αλλά πρέπει να υπολογίζεις αυτούς τους αστάθμητους παράγοντες αυτό σημαίνει οδιγική εμπειρία να αποφεύγεις ατύχηματα. δεν είναι οδηγάρας αυτός που περνάει με 200 και μπαντιές στο μποτιλιάρισμα, έχει άλλα μέρη να τα κάνεις αυτά.

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Γενικά παρατηρείται μια κατάσταση αφασίας. Δε νοιάζονται για τη ζωή τους; δε ξέρω...

Εχθές διασχίζοντας την καλλιρόης έβλεπα κάποιους να περνάνε (οκ τα οχήματα στο δρόμο είχαν κόκκινο) χωρίς να κοιτάνε αν έρχεται τραμ!!!!!!!

τι, θα μας δει και θα σταματήσει; Αμ δε...

ντουγρού ευθεία πήγαιναν λέμε. κάτω το κεφάλι κ δώσε του...

Γιατί εγώ κοίταζα σαν να ήμουν σε εμπόλεμη ζώνη;

Απο ότι βλέπω όμως είναι θέμα νοοτροπίας. κάποιος πχ τρακάρει με το αυτοκίνητο/ μοτοσυκλέτα, χτυπάει κ μολις βγει από το νοσοκομείο, να σου τον πάλι χωρίς ζώνη/κράνος.

Ε, αυτό είναι εντελώς
    :a31: :a31: :a31:
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Βλέπω μια σκατόμυαλη να κρατάει τον κανακάρη της από το χέρι και να φεύγει από το πεζοδρόμιο με ένα βήμα "ΑΕΡΑΑΑΑΑ!".

Το φανάρι των πεζών είναι κόκκινο.

Δηλαδή αν δεν προλάβω να τη δω αυτή, ή το βλαμμένο της, όταν προσπαθώ να δω τι στο διάολο γίνεται τριγύρω μου, ευθύνη θα έχω εγώ, όταν τους κοπανήσω με τα 5χαω;

Εντάξει, οι πεζοί έχουν απόλυτη προταιρεότητα κτλ κτλ... και γω με τα πόδια κινούμαι κατά κύριο λόγο στην Πάτρα, αλλά που να πάρει ο διάολος κοιτάω πριν περάσω!

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp

...
    Εντάξει, οι πεζοί έχουν απόλυτη προταιρεότητα κτλ κτλ... και γω με τα πόδια κινούμαι κατά κύριο λόγο στην Πάτρα, αλλά που να πάρει ο διάολος κοιτάω πριν περάσω!
    Τί είναι αυτό ρε παιδιά στην Πάτρα; (ήμουν στο καρναβάλι εκεί) ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ! Τα έχετε καταργήσει τα κράνη εκεί;;;;; Παίζει κάτι άλλο;;;; Τουλάχιστον στην Αθήνα οι μισοί έχουν μυαλό και φοράνε... χάλια κι αυτό τέλος πάντων.. )
    (σόρυ για το άσχετο αλλά μού'ρθε τώρα)

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Τί περίμενες να δείς, εν καιρώ καρναβαλιού; Σοβαρούς ανθρώπους; Εδώ για χάρη της "διασκέδασης" και της "τρέλας" θα πηδάγαν και τις μάνες τους... τι λές τώρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
    Τα έχετε καταργήσει τα κράνη εκεί;;;;; Παίζει κάτι άλλο;;;;
    Αν πάιζει κάτι άλλο; χμ... τα καταπράσινα βουνά τριγύρω τα είδες; Ξέρεις τί έχει πίσω από τα βουνά; Περισσότερη πρασινάδα...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Εχουν χαζεψει οι πεζοι...
    από g_m900 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2012, 15:43
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2010, 22:40
  3. Πεζοί
    από spyro στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2009, 09:53