Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Spam από Trackday 28 Ιουνιου...πως το κοβετε;

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Να είσαι καλά. Εσύ ξεκίνησες κάτι χωρίς να μου αναφέρεις ότι σε ενοχλεί. Αν το είχες κάνει δεν θα γράφαμε τώρα με τις ώρες διάφορα.
    Έχουμε το μυαλό και το λόγο (το γραπτό) εννοείτε να συννενοούμαστε.
    Εκεί άλλωστε είναι η βασική διαφορά μας από τα υπόλοιπα είδη του πλανήτη.
    Ας μάθουμε πρώτα να επικοινωνούμε και να ακούμε και συνεχίζουμε στα υπόλοιπα.
    Δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε άλλωστε και ούτε έχω πρόθεση να σου αλλάξω τον τρόπο σκέψης. Ο καθένας κρίνει και πράτει αυτό που ορίζει σωστό και συγνώμη κιόλας που στο ανέφερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Κοιτα το να χαριτολογησεις λιγο ειναι μεσα στα πλαισια του κατανοητου και δεν θα σου βαλει κανεις χερι, αλλωστε θα επρεπε να εχεις καταλαβει τοσο καιρο εδω μεσα, οτι υπαρχει πολυ μεγαλυτερη ανεχεια απο αυτην που αφηνουν τα διαφορα στικυ με τους κανονες να εννοηθουν.

Το να μπεις ομως σε μια κατηγορια, μαλλον σε ενα θρεντ στο οποιο δεν συμμετεχεις ουσιαστικα, και να πεταξεις καμια δεκαρια ασχετα ποστ ανοιγοντας κουβεντουλα,...ε αυτα θα φυγουν.

Αλλα το να ζητας και τα ρεστα που σε "ξυρισαν", σημαινει οτι μαλλον εχεις απαιτησεις που το παρον φορουμ δεν μπορει να σου καλυψει.
    οκ γράψε λάθος γιατί αυτό βολεύει όλους για να λήξει το θέμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    Να είσαι καλά. Εσύ ξεκίνησες κάτι χωρίς να μου αναφέρεις ότι σε ενοχλεί. Αν το είχες κάνει δεν θα γράφαμε τώρα με τις ώρες διάφορα.
    Έχουμε το μυαλό και το λόγο (το γραπτό) εννοείτε να συννενοούμαστε.
    Εκεί άλλωστε είναι η βασική διαφορά μας από τα υπόλοιπα είδη του πλανήτη.
    Ας μάθουμε πρώτα να επικοινωνούμε και να ακούμε και συνεχίζουμε στα υπόλοιπα.
    Δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε άλλωστε και ούτε έχω πρόθεση να σου αλλάξω τον τρόπο σκέψης. Ο καθένας κρίνει και πράτει αυτό που ορίζει σωστό και συγνώμη κιόλας που στο ανέφερα.

Δεν με ενόχλησε τίποτα εκτός από τα περί παπαδόπουλου σχόλια. Η όλη κίνηση είναι απόλυτα σύμφωνη με τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ και όχι δική μου άποψη που θα έπρεπε να εξηγήσω σε κάποιον ειδικά.

Αν δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι χαλάς ένα ποστ που σκοπό έχει να γίνει κάποια συνεννόηση, τουλάχιστον θα έπρεπε να καταλαβαίνεις ότι το να με αποκαλείς έμμεσα χουντικό μπορεί να πάρει όσο μεγάλες διαστάσεις αποφασίσω να του δώσω...

Ωστόσο εξακολουθώ να μην το κάνω περιμένοντας λίγη ευαισθησία από μέρους σου για όσα είπες που προφανώς όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει...
    Θάνος..

τσογλανια ολοι σας.........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	a7withloads.jpg 
Προβολές:	36 
Μέγεθος:	65,6 KB 
ID:	53540

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    [B]Δεν με ενόχλησε τίποτα εκτός από τα περί παπαδόπουλου σχόλια. Η όλη κίνηση είναι απόλυτα σύμφωνη με τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ B]
    οκ πάω πάσο εως εδώ. Αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι και όχι τερματικά και όπως λες και εσύ έχουμε ευαισθησίες τουλάχιστον μπορείς να ποστάρεις και να το πείς: Παιδιά είστε εκτός θέματος και να τελειώσει εκεί το θέμα με ένα συγνώμη από μέρους μου.
    Σε εσένα πως θα σου φαινόταν η αντίστοιχη συμπεριφορά που είσαι και χρόνια στο φόρουμ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati

κοίτα μη κάνεις καμμιά _ _ _ _ _ ία και φταρνιστείς
    τον ήπιαμε όλοι......
    πάει το φόρουμ....

RUNNER DUCATI VORVADISTIC ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati

EISAI APISTEYTOS !!!!!! KLAIO APO TA GELIA TROMERI PHOTO :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    Σε εσένα πως θα σου φαινόταν η αντίστοιχη συμπεριφορά που είσαι και χρόνια στο φόρουμ?
    Γι'αυτό βάλαμε τα sticky. Το πιο εύκολο πράγμα είναι για όλα να μας φταίει πάντα ο άλλος. Διαβάστε και προσπαθείστε να κινείστε μέσα στα πλαίσια αυτά. Όπως είπε και ο crook υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ανέχεια, άρα δεν θέλει και πολύ κόπο...

Διαφορετικά θα πρέπει για κάθε έναν από τους δεκάδες και βάλε χρήστες που έτσι χαλαρά κάθονται καθημερινά και spamάρουν, να καθόμαστε και να εξηγούμε ξανά και ξανά τα ίδια μη τυχόν και μας παρεξηγηθεί κανένας.

Και για να σε βάλω λίγο στο ρόλο... αυτή τη στιγμή έχω την 25 ημερών κόρη μου να νταντέψω που 24 ώρες και δεν μου φτάνουν... δεν έχω ώρα να νταντεύω και τους μυγιάγγιχτους μαντραχαλάδες μηχανόβιους...
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Γι'αυτό βάλαμε τα sticky. Το πιο εύκολο πράγμα είναι για όλα να μας φταίει πάντα ο άλλος. Διαβάστε και προσπαθείστε να κινείστε μέσα στα πλαίσια αυτά. Όπως είπε και ο crook υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ανέχεια, άρα δεν θέλει και πολύ κόπο...

Διαφορετικά θα πρέπει για κάθε έναν από τους δεκάδες και βάλε χρήστες που έτσι χαλαρά κάθονται καθημερινά και spamάρουν, να καθόμαστε και να εξηγούμε ξανά και ξανά τα ίδια μη τυχόν και μας παρεξηγηθεί κανένας.

Και για να σε βάλω λίγο στο ρόλο... αυτή τη στιγμή έχω την 25 ημερών κόρη μου να νταντέψω που 24 ώρες και δεν μου φτάνουν... δεν έχω ώρα να νταντεύω και τους μυγιάγγιχτους μαντραχαλάδες μηχανόβιους...
    ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ !!!
    ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

όλα τα άλλα είναι σκουπίδια και κάψτα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Trackday 28 Ιουνιου...πως το κοβετε;
    από gcrook στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2006, 18:42
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2005, 09:35
  3. Πως το βγαζουμε το γ@μοβολαν?
    από KeLeYTiS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks