Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: Ένα συγνώμη να ζητήσω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    θεωρω οτι η σωστοτερη κινηση ειναι,να αφηνουμε τον γρηγοροτερο να περναει....αυτος για να πηγαινει ετσι σημαινει οτι το κατεχει περισσοτερο το αθλημα.
    το να το βλεπουμε εγωιστικα,εγω ειμαι μπροστα και δεν περναει κανεις γιατι αυτα ειναι τα λογικα κμ που θεωρω εγω οτι πρπει να περναμε αναμεσα απο τα αυτοκινητα,δεν βγαζουμε ακρη,και δεν ειναι σωστο.
    εισαι αριστερη?
    υπαρχει απο πισω γρηγοροτερος?
    με την πρωτη ευκαιρια κανεις δεξια να περασει!
    τελος!
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    θεωρω οτι η σωστοτερη κινηση ειναι,να αφηνουμε τον γρηγοροτερο να περναει....αυτος για να πηγαινει ετσι σημαινει οτι το κατεχει περισσοτερο το αθλημα.
    το να το βλεπουμε εγωιστικα,εγω ειμαι μπροστα και δεν περναει κανεις γιατι αυτα ειναι τα λογικα κμ που θεωρω εγω οτι πρπει να περναμε αναμεσα απο τα αυτοκινητα,δεν βγαζουμε ακρη,και δεν ειναι σωστο.
    εισαι αριστερη?
    τελος!
    +1000

Tο να το παίρνεις πατριωτικά είναι επικίνδυνο και αυτό το είδες.
    Ασ'τον να περάσει ΄με την πρώτη ευκαιρία να μην του σπας τα π@π@ρι@ και ούτε αυτός τα δικά σου.

Ο εκνευρισμός στο δρόμο δημιουργεί ανόητα ατυχήματα.
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    εισαι αριστερη?
    τελος!
    Σωστός

YEC Το avatar του/της alexk
    .αυτος για να πηγαινει ετσι σημαινει οτι το κατεχει περισσοτερο το αθλημα.
    Συνήθως κατέχει καλύτερα το άθλημα 0-ΚΑΤ.

Να φταρνιστεί ένας μπροστά του και ακούσια να αλλάξει στιγμιαία πορεία το όχημα, ο πιλότος θα την φάει.

Έχω βαρεθεί αυτή τη συζήτηση με τους γρήγορους μέσα στην κίνηση που περνάνε στον πόντο και εμείς τα κουλάδια τους καθυστερούμε. Άντε παιδιά, θα σας δώσουν κανά βραβείο άν φάτε τα μούτρα σας σε κανένα φτερό.
    www.clubcsl.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cbanthropos
    εγω απορω γιατι συνεχιζουν να κυκλφορουν στο δρομο ορισμενοι ενω βλεπουν οτι τους χαλαει στα νευρα τοσο πολυ... Μα κατεβαινεις και βαρας τον αλλο, απροειδοποιητα, τον ριχνεις κατω μαλλια κουβαρια, επειδη δεν ειχε σωστη αποσταση, και επειδη μονολογησε τα δικα του? Σε εβρισε? Σε προκαλεσε? Τιποτα. Απλα ειναι κακος οδηγος. Και επειδη δοκιμασαμε λιγο την οδηγηση του και πραγματι, ειναι επικινδυνη, να τον δειρουμε. Πολυ κι ολας, για να μαθει να οδηγαει στο επι τοπου σωστα...

:rotflmao: :rotflmao:
    -------------
    I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
    globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    "αυτος για να πηγαινει ετσι σημαινει οτι το κατεχει περισσοτερο το αθλημα."

Όχι δα ρε φιλαράκι! Όλοι οι θεοπάλαβοι δηλαδή που τρέχουν είναι οδηγάρες και όλοι οι υπόλοιποι για τον...
    μην τρελαθούμε! Στην τελική οι γρήγοροι και οι... οδηγάρες είναι αυτοί που τις περισσότερες φορές την πατάνε!!!
    Και στην συγκεκριμένη περίπτωση απ' ότι κατάλαβα το παλληκάρι δεν είχε χώρο για να του κάνει να περάσει. Οπότε ας περίμενε κι αυτός να βρεθεί χώρος να φύγει.
    Αλλά όχι έπρεπε εκεί να κολλήσει από πίσω για να δείξει ότι είναι γρήγορος και ότι... ξέρει...
    η μαλακία θα μας φάει σε αυτόν τον τόπο...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    [BΚαι στην συγκεκριμένη περίπτωση απ' ότι κατάλαβα το παλληκάρι δεν είχε χώρο για να του κάνει να περάσει. Οπότε ας περίμενε κι αυτός να βρεθεί χώρος να φύγει.
    Αλλά όχι έπρεπε εκεί να κολλήσει από πίσω για να δείξει ότι είναι γρήγορος και ότι... ξέρει...
    η μαλακία θα μας φάει σε αυτόν τον τόπο... [/B]
    Δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

'Απο πίσω μου ένα ΧΤ επι 10 λεπτά να μου κορνάρει και να με πιέζει να τρέξω ή να κάνω επικύνδυνο ελιγμό για να περάσει. '

επι 10 λεπτά δεν μπορούσε να κάνει λίγο χώρο???
    Μάλλον ο συνφορουμίτης πήκε στη πρίζα να ΚΑΤΣΕΙ μπροστά απ το ΧΤ.
    Εγώ όταν έρχεται πιο γρήγορος, πιο στενό μηχανακι, εν πάσει περιπτώσει κάποιος που θέλει να περάσει και δεν πρόκειται μετά να μου κάτσει αυτός μπροστά και να με καθυστερεί, κάνω χώρο.

Το ίδιο περιμένω κι απ τους άλλους!

Σήμερα πλάκωσα τον μπροστινό στις κόρνες και τις γκαζιές, ενώ συνήθως είμαι πιο υπομονετικός.
    Δεν μπορεί όμως κύριε transalp να έχεις μαζέψει 7-8 μηχανάκια πίσω σου γιατί είσαι κουλός η χαζεύεις και να βγάζεις και να μιλάς και στο κινητό ενώ είσαι στο λούκι της αριστερής λωρίδας της Εθνικής!!!!!

Φιλε dimenneidis είσαι τυχερός που δεν έφαγες μια μύνηση για ξυλοδαρμό να πας και αυτόφωρο, να το έχεις και στο μητρώο σου (μπορεί και να την έφαγες...) να πληρώνεις τις διακοπές του ΧΤάκια και όλα τα aftermarket που θα ήθελε να βάλει στο μηχανάκι του.
    Υπ όψιν οτι μπορεί να σου κάνει την μύνηση μέσα σε 3 μήνες από το συμβάν.

Γι αυτό ήρεμα, ας κάνουμε χώρο στούς γρήγορους, δεν θα πάθουμε τίποτα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

σε τιμαει και μονο που το σκεφτηκες να ζητησης συγνωμη....λες αν χτυπουσες ο γρηγορος να σε ζητουσε???
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Ειμαι λιγο αντιθετος απο τις αποψεις σας παιδια(ισως να μην εχω δικιο)!Εφερα για λιγο τον εαυτο μου στη θεση του φιλου μας του dimmeneidis και διαπιστωσα οτι και εγω ετσι θα αντιδρουσα.Θα εχανα την υπομονη μου γιατι ο αλλος σε ''ωθει''(σε εισαγωγικα γιατι εχω και την απορια γιατι δεν τον αφησε να περασει?) να κανεις κατι επικινδυνο και απο πανω ειναι και προκλητικος.
    Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Για το συγκεκριμενο θεμα εχω ξαναεκφρασει αποψη και αλλα μιας και μου δινεται η ευκαιρια το ξαναλεω:

Εινα επικυνδυνο να κινεισαι με 60 αναμεσα σε ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ οχηματα.Τελεια και παυλα. Αν ανοιξει μια πορτα την εχεις φορεσει κολαρο.

Μερικοι νομιζουν οτι ειναι θεμα επιδεξιοτητας να κανουν σφηνες αναμεσα στα σταματημενα αυτοκινητα, και ισως νομιζουν οτι οι υπολοιποι δεν ειναι ( ειμαστε ) τοσο ικανοι.

Παρακαλω κυριοι σκεφτητε οτι εμεις ΙΣΩΣ λεω ΙΣΩΣ να την ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΟΛΑΡΟ! ( και να μας εχει κοστισει δεκα μερες στο κρεβατι)

Γιαυτο και ειμαι απολυτος. Πηγαινω οσο γρηγορα νομιζω, ωστε αν δω μια πορτα να ανοιγει να μπορω να σταματησω.
    Απλη λογικη και τιποτα παραπανω. Οποιος το καταλαβαινει εχει καλως για τους αλλους ας νομιζουν οτι ειναι πιο εμπειροι, πιο ευελικτοι πιο...πιο...πιο.

Χαρης

GSX-R1000
    Den euxaristo oute osous lene pos eixa dikio oute autous pou lene to antitheto. Kai gia osous lene pos apla kane stin akri kai tetoia, den itan ekeini ti stigmi ekei na doune ti fasi. To ifaki tou filarakou itan aparadekto kai me prosevale polles fores. Loipon, tora pou to skeftomai isos kai na tou aksize. Kai ego ripsokindineusa na tis fao apo auton alla den mporousa na siggratitho. Den eimai kai apo tous tipades pou me to paramikro arxizo kai plakonomai me kosmo. Fovamai kai gia ti zooula mou ligaki. Milame gia poli prosvoli. Kai apo tin alli poios eisai re filarako pou tha me piezeis etsi oli tin ora. Mporouses kai na tin ekanes apo deksia. Apla ta ithele kai ligo o kolos sou pou itheles na to paikseis kai magas. Varethika autous pou kanoun to idio me auton na dikaiologoun ton eauto tous giati kata ti gnomi mou auto kanoun. Ama thelete na skototheite, ante....eleuthera. Kai parepiptontos na zitiso kai ena signomi pou eimai toso anikanos kai ilithios pou den mporo kan na odigiso. Ftou mou, den mou aksizei na odigao mixani, tha paro patini na metakinoumai.

Παλαιό μέλος
    Εαν στο πρώτο λεπτό τον είχες αφήσει να περάσει όλα θα ήταν μια χαρά. Ακόμα και να σταματούσες σε ένα κενό μπροστά απο ένα αυτοκίνητο. Τετοια κενά δημιουργούνται πάρα πολλα. Φλασακι αριστερά (ή δεξια) ποδαράκια κάτω και περιμένεις να περάσουν οι γρήγοροι. Το οτι οδηγάνε επικίνδυνα το ξέρουμε. Το θέμα είναι να μην τους προκαλούμε να οδηγούνε περισότερο επικίνδυνα με το να τους αναγκάζουμε να κάνουν περίεργους ελιγμούς για να μας περάσουν. Μπορώ άνετα να καταλάβω πως φορτώνουν τέτοια άτομα και τι μπορούν να κάνουν για να περάσουν κάποιον.

Έχω κολίσει πολλές φορές πίσω απο διάφορα μηχανάκια που πάνε με 20-30 όταν πάνε ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα τα οποία και αυτά πάνε με 20-30 όπου θα μπορούσαν κάλιστα να να κάνουν άκρη να περάσουμε. Εκεί αρχίζω και φορτώνω και ψάχνω ευκαιρία να περάσω. Μόλις περάσω όμως ανοίγω το γκάζι λίγο παραπάνω γιατί είμαι φορτωμένος και σιγοβρίζω.

Επιδή όμως ξέρω πως είναι αυτά τα συναισθήματα και τι μπορούν να προκαλέσουν, όταν κάποιος κολάει πίσω μου προσπαθώ να των αφήσω να περάσει. Πολλές φορές σταματάω στην άκρη κιόλας. Το να οδηγούν έτσι είναι επικινδυνο... οπότε αφήνω τον κίνδυνο να φύγει μακριά μου και όχι να τον έχω πίσω μου

Η μαλακιά αυξάνει εκθετικά με απρόβλεπτες συνέπειες όταν δύο συμετέχουν σε αυτήν

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
    [B...οποτε δε θα μιλησω καν για την απαραδεκτη συμπεριφορα σου [/B]

Διχως να εχω διαβασει ολα τα ποστ και τι αλλες απαντησεις εχουν δωθει, σχολιαζω αυτη.

Γιατι τριβολιτσα μου ηταν απαραδεκτη η συμπεριφορα του? Καλα του εκανε του παπαρα. Δηλαδη αν ηταν αυτοκινητο πισω του και οχι ο μαλακας με το διτροχο, τοτε ολα θα ηταν ενταξει?

Δεν ειναι το οχημα αλλα ο ανθρωπος που κανει τη διαφορα, και στη συγκεκριμενη περιπτωση ο ανθρωπος αυτος ειναι για τα μπαζα.

Μη νομιζεις οτι ολοι οι μοτοσυκλετιστες ειναι σαν εμενα-εσενα-αυτους που γνωριζεις. Υπαρχουν ατομα που καβαλανε μηχανη μονο και μονο για να φιγουρα και μπας και βγαλουν καμια γκομενα....
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Μάλλον ο συνφορουμίτης πήκε στη πρίζα να ΚΑΤΣΕΙ μπροστά απ το ΧΤ.

Γι αυτό ήρεμα, ας κάνουμε χώρο στούς γρήγορους, δεν θα πάθουμε τίποτα.

επι 10 λεπτα, ο γρηγοριαδης δε μπορουσε να κανει μια προσπεραση? Να κορναρει ομως μπορουσε, ε?

Ποιος αποφασιζει για το ποιος ειναι γρηγορος και ποιος οχι?
    Κανε ενα πολ και ρωτα ποιοι ειναι γρηγοροι. Μεχρι και οι κουλομαριες που ειναι πιο αργοι απο τη καθυστερηση, θα σου πουν οτι ειναι γρηγοροι.
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornetakias
    εισαι αριστερη?
    τελος!
    Σωστα παντα πρεπει να ανοιγουμε δρομο αλλα οταν ο αλλος ειναι παπαρας και
    καθεται στη ροδα σου αν εσενα σου πεταχτει τιποτα μπροστα, ο γρηγορος
    απο πισω πως σταματαει για να μην σε παρει μαζι του....!!?Με αλεξιπτωτο μηπως?????

Πήγαινα με 30-35 χλμ ανάμεσα απο τα αμάξια για να προλάβω να αντιδράσω σε κανένα περίεργο κλείσιμο.
    Εγω οταν ειμαι αναμεσα σε αμαξια και με καθυστερει καποιος απλα αλλαζω μερια μηπως τον ξεπερασω γιατι δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος....

Γνωμη μου, καλα του εκανες ωστε την αλλη φορα να ξανασκεφτει αν θα βρισει και θα αγχωσει κανεναν αλλον και θα τον οδηγησει στο τρακαρισμα οπως παρολιγον με εσενα.....

Το οτι επεσε απο την μηχανη δεν ηταν και τοσο ωραιο αλλα δεν βαριεσαι οδηγουσε ΧΤ και το επαιζε και γρηγορος

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διοδια!? Φυσικα! ενα λεπτο να βρω ψιλα...
    από thanos_s στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2012, 20:35
  2. Απαντήσεις: 132
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2010, 09:16
  3. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ......
    από zefos1100xx στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2009, 00:03
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2009, 12:07
  5. ένα έχω να πω...