Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: ηρθε και εμενα η ωρα μου...!

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    γμτ τι γινεται αυτες τις μερες ρε σεις???

3 φιλοι μου εχουν πεσει απο την κυριακη...ο ενας σημερα και χτυπημενος αρκετα αλλα εκτος κινδυνου...τι γινεται?!?!
    TIS HMERES POY EXEI POLY ZESTH O ORGANISMOS EINAI SE "TILT",EPAIRXETAI EKNEYRISMOS,PEFTEI H PIESH KAI POLLA ALLA.OTAN FORAS KAI TO KRANOS EINAI AKOMA XEIROTERA,TA "ANAKLASTIKA"DEN EINAI TOSO GRHGORA KAI SE SYNDIASMO ME THN ASFALTO (POY DEN EINAI KALH)...DEN 8ELLEI POLY GIA NA GINEI H BOYTIA!!

FILARAKO PERASTHKA!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    OTAN FORAS KAI TO KRANOS EINAI AKOMA XEIROTERA,TA "ANAKLASTIKA"DEN EINAI TOSO GRHGORA KAI SE SYNDIASMO ME THN ASFALTO (POY DEN EINAI KALH)...DEN 8ELLEI POLY GIA NA GINEI H BOYTIA!!
    Δηλαδή όταν έχει ζέστη είναι πιο ασφαλές να μη φοράς κρανος;;;;
    Μάλλον κάτι άλλο θες να πεις.

MAKARI NA EKANA LA8OS!STHN AMERIKH SE POLITEIES POY EXOYN POLY ZESTH EPITREPETE NA KYKLOFOREIS XORIS KRANOS!!OI AMERIKANOI TOYLAXISTON SE AYTA EINAI POLY AYSTHROI!!
    TO KRANOS PROFANOS ME THN ZESTH 8A SE GLYTOSEI STHN PI8ANOTHTA PTOSHS...ALLA DEN SOY EGGYHTAI KANENAS OTI DEN EINAI H ZESTH POY PROKALESE TO KRANOS KAI GIAYTO SABOYRDIASTHKES!!
    TA KRANH EINAI KA8ARA EMBORIKO PAIXNIDI...PHGAINE SE SUPERMARKET H AKOMA KAI KATASTHMATA POY POYLANE KRANH...POLLA APO AYTA NONAME EINAI MAPA,APLA GIA NA MHN TSIBHSEIS KLHSH PAR'OLA AYTA STA POYLANE KAI TO KRATOS EXEI GNOSH GIAYTO K AN 8ELEI KOBEI KAI MIA KLHSH SESENA POY DEN THREI TIS PRODIAGRAFES,ALLA STO SUPERMARKET K OPOION TA EISAGEI OXI,AKOMA NOMIZO OTI TO KRANOS FOROLOGEITAI SAN EIDOS POLYTELEIAS!!STHN POLH MESA ODHGONTAS STA EPITREPOMENA ORIA KAI NA PESEIS DEN 8A FAS TO KEFALI SOY(borei kai na to fas opos borei na spaseis sverko logo kranous),EINAI SAN NA PESEIS ME PODHLATO SE KATHFORA (toso einai peripou ta 60km).DEN LEO OTI DEN PREPEI NA FORAME KRANOS ALLA PISTEYO OTI O KA8ENAS MAS DEN EINAI MORO PAIDI KAI XEREI POY TON PAIRNEI NA FORESEI H OXI.EGO TA TELEYTAIA XRONIA (ANAGASTHKA) TO SYNH8HSA KAI TO FORAO SYNEXEIA,ALLA POLLES FORES OTAN EXEI POLY ZESTH 8A TO AFHNA SPITI EYXARISTOS.

Παλαιό μέλος
    Το σκεπτικό σου φίλε είναι εντελώς λάθος.Το κράνος δε δημιουργεί πρόβλημα όσο αν δε φοράς.Αν δε φοράς και κυκλοφορείς πολλή ώρα μπορεί να πάθεις ηλίαση και τότε είσαι πιο επικύνδυνος.Όσο για την προστασία,σε πληροφορώ ότι με 2α έπεσα στην οδό τριπόλεως-γράφψ σε άλλο θέμα-και το κεφάλι μου βρήκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να πετάξω μετά το κράνος επειδή είχε ένα μεγάλο χτύπημα.Και με 1χλμ μπορει να σκοτωθείς.

show must go on..... Το avatar του/της Frezas
    Φιλε xrider , δε παιζει....Κρανος μεχρι και το περιπτερο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από 916
    Το σκεπτικό σου φίλε είναι εντελώς λάθος.
    BOREI KAI NA EIMAI LA8OS STO SKEPTIKO,ALLA PERI IATRIKHS ASE ME NA XERO KATI PARAPANO
    HLIASH DEN THN ARPAZEIS ETSI APLA...KAI AN TO PAS EPI PROSOPIKON EBEIRION SOY LEO OTI ME EXEI MAZEPSEI AYTOKINHTO 2 FORES ME POLLA km (PLAGIOMETOPIKES) KAI DEN FORAGA KRANOS.STHN PROTH SYGKROYSH ESPASA MONO KATI DONTIA(1 KYNODONTA + 1 TRAPEZITH) GIATI XTYPHSE O OMOS MOY STO SAGONI MOY (AFOY ME PETAXE TO AYTOKINHTO SE BARES SIDERENIES TIS OPOIES KAI STABOSA)AN FORAGA KRANOS 8A EIXA SPASEI TON OMO MOY KAI PI8ANOS KAI KLEIDA.STHN DEYTERH EKANA KAI TOYMPA PANO STO KAPO TOY AYTOKINHTOY,EPESA APO THN ALLH ME THN FATSA STON DROMO KAI EIDA KAI TA NOYMERA TOY KARGIOLAKOY POY THN KOPANAGE(DEN STAMATHSE )META TOY GAMHSA OTAN TON BRHKA OTI EIXE!! MONO TA MHXANAKIA MOY XALASA,TO PROTO 1 ZXR 750 KAINOYRGIO KAI TO DEYTERO ENA ASTREA POY PHGE KALIBRA + ALLA KAI APO TOTE MOY EMEINE ANAPHRO!
    OLA AYTA KALOKAIRI!!!
    SE XORES ME ZESTH OPOS AYSTRALIA TO KRANOS EINAI PROAIRETIKO ALLA PREPEI NA FORAS BOTES!
    SE POLITEIES THS AMERIKHS SOY EIPA PRIN...
    AN TO PSA3EIS 8A DEIS...
    DEN LEO NA MHN FORAS KRANOS!!!
    OPOS EIPA PRIN KAI EGO TO EXO SYNH8HSEI KAI TO FORAO EDO POY EIMAI,STHN ELLADA POY DEN KYNHGANE TOSO OTAN EXEI POLY ZESTH EGO DEN TO FORAO....
    TO KRANOS AN DEN EINAI MAIMOY SOZEI ZOES:smilea:

ας επανελθουμε στο θεμα μας!!!!!!!
    παρελαβα χθες την μηχανη μου απο τον συνεργεια(να ναι καλα το παιδι) κινησαμε τις διαδικασιες πολυ γρηγορα μιας και η μοτοσικλετα ταξιδευει για σαντορινη για διακοπουλες!!!!!!!
    ποιο ομορφη απο ποτε με την καινουρια της μπαγκαζιερα .κ.τ.λ.
    το μονο που μενει ειναι να παω τα χαρτια μεχρι την ασφαλιστικη μου!
    σας ευχαριστω ολους που ησασταν διπλα μου.
    οσον αφορα τις πληγες ειναι θεμα 2 μερων ακομα να φυγουν ολα τα σημαδια απο τα χερια μου!
    να ειστε παντα καλα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisp
    ας επανελθουμε στο θεμα μας!!!!!!!
    παρελαβα χθες την μηχανη μου απο τον συνεργεια(να ναι καλα το παιδι) κινησαμε τις διαδικασιες πολυ γρηγορα μιας και η μοτοσικλετα ταξιδευει για σαντορινη για διακοπουλες!!!!!!!
    ποιο ομορφη απο ποτε με την καινουρια της μπαγκαζιερα .κ.τ.λ.
    το μονο που μενει ειναι να παω τα χαρτια μεχρι την ασφαλιστικη μου!
    σας ευχαριστω ολους που ησασταν διπλα μου.
    οσον αφορα τις πληγες ειναι θεμα 2 μερων ακομα να φυγουν ολα τα σημαδια απο τα χερια μου!
    ρε συνταξιδιωτη, εγω τωρα ειδα τι επαθες....
    τελος καλο, ολα καλα!
    αντε, καλες διακοπες!!!!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος
    Έχει εν μέρει δίκιο ο Xrider, ότι ένα μαϊμού κράνος δεν προστατεύει ενώ είναι και πιο δυσαρεστο σε ακραία καιρικά φαινόμενα (κακός εξαερισμός με ζέστη, όχι αρκετά ζεστό με κρύο), γι' αυτό η λύση είναι απλή:

ΣΩΣΤΟ/ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ/ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑ!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Καλησπέρα σε όλους ! Όποιος ξέρει ας μου πει και εμένα !
    από BobMastoras στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2009, 14:46
  2. Hρθε και η ωρα μου..
    από konsttanttinos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2009, 21:03
  3. ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ.....
    από BIG BLACK στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2007, 09:41
  4. Ηρθε και μενα η σειρα μου,