96 και 3 τωρα!
DOORS,People are strange,λεμε τωρα για μουσικη
Rock ο Χατζηγιαννης;;;;
κι εγω ειμαι ο Τσακυ Τσαν...
Αντε καληνυχτα σας...
96 και 3 τωρα!
DOORS,People are strange,λεμε τωρα για μουσικη
Rock ο Χατζηγιαννης;;;;
κι εγω ειμαι ο Τσακυ Τσαν...
Αντε καληνυχτα σας...
...cause the place seems still alive...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
έτσι και αλλιώς το κατεστημένο και το σύστημα ποτέ δεν πριμοδοτούσε ούτε προωθούσε το rock....
το θέμα δεν είναι τι κάνει η εξουσία...η στάση της είναι δεδομένη
το θέμα είναι τι κάνουν οι από κάτω για να αντιπαρατεθούν στην εξουσία και στο πολιτισμικό κατεστημένο που μας επιβάλει....
Απλά, παλιά υπήρχε σε κάποια κλίμακα το ροκ. Μέχρι χορευτάδικα ροκ υπήρχαν το '70. Όπως το "Τζάκυ Ο" και η "Τέμπεσυ",πίσω απ'το Χίλτον. Και πολλά συνοικιακά, όπως η "Κουϊντα", στη Κυψέλη. Κάθε Κυριακή συναυλία στα σινεμά, ροκ ελληνικών συγκροτημάτων, όπως οι Socrates, οι Πελόμα Μποκιού (που τραγουδούσε ο Βλάσσης Μπονάτσος, οι Poll (Κώστας Τουρνάς, Robert Williams), Βαγγέλης Γερμανός( στους Διόσκουρους), Παύλος Σιδηρόπουλος (με τους "Δάμων και Φιντίας"), Μπουρμπούλια (με Δυον. Σαββόπουλο-όταν ήταν αναρχικός-φυλακές στη χούντα και τέτοια), Δέσποινα Γλέζου, Νοστράδαμος (που έπαιζε ο Στέλιος Φωτιάδης, τώρα άντρας της Γλυκερίας), Τερμίτες ( Λαυρέντης Μαχαιρίτσας+ Μιτζέλος στα σόλα), Μόρκα, και πλήθος άλλων, όπως και διαγωνισμοί νέων ερασιτεχνικών συγκροτημάτων κλπ
-Όσο για την τωρινή εξουσία, και τους από κάτω, αυτό που προτείνω πάντα: Ψήφος στα εκτός βουλής κόμματα, που κανένα τους στέλεχος να μην έχει υπάρξει στο κοινοβούλιο. Τα εντός βουλής όλα, τρώνε με την ίδια κουτάλα. Είναι πλήρως αστικοποιημένα, και κατασπαράζουν την κρατική χρηματοδότηση αντί να την προσφέρουν πχ, για την ανέγερση ενός νοσοκομείου. ΆΚΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΈΣ δεν λαμβάνονται υπόψη, και συμφέρουν την εξουσία να βγάζουν απ'τη μέση ποσοστά ενεργών πολιτών, κι έτσι ανενόχλητοι να κάνουν τη χμμμ...δουλειά τους, όπως ξέρουν αυτοί. Δεν έχουμε άλλη ελπίδα. Και επίσης οι γονείς να ασχολούνται με τα παιδιά τους και να τους μαθαίνουν το ροκ, για να μη γίνονται συμβιβασμένοι του συστήματος πολίτες. Διότι αν ακούς Βανδή και Ρέμο, συνάδεις με το σύστημα αποχαύνωσης, των πολιτικάντηδων με τις εβραιοδισκογραφικές διαπλεκόμενες. Τους είχε καταγγείλει και ο Καζαντζίδης, στη περίφημη δίκη του.
Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.