- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Η πρώτη μου επαφή με πλοήγηση με roadbook ήταν μπορώ να πω αρκετά επιτυχής. Αφού έπιασα τα χαρτιά Α4 στο μπαράκι του τιμονιού με δεματικά, έκανα μια τρύπα στη ζελατίνα ώστε να μπορώ να πιάνω τις σελίδες με το γάντι...
Κάθε φορά που τελείωνε μια σελίδα, την έκοβα με μια απότομη κίνηση και αναγκαστικά την πετούσα κάπου στο δρόμο![]()
Σίγουρα σήκωνε πολλές βελτιώσεις η χαρτογράφηση της διαδρομής αλλά εγώ απαιτήσεις από μια τέτοια διοργάνωση δεν είχα...
![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Αυτά..... άντε και στο επόμενο![]()
Υ.Γ. Κάθε φορά που μπαίνω στο χώμα με το Άφρικα συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο οτι αντί να θέλω ένα μεγαλύτερο μηχανάκι, θέλω ένα μικρότερο και ελαφρύτεροΤι θα γίνει με αυτή την ιστορία ?
![]()
![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Μπράβο παιδιά, πολύ καλή φάσηΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Αυτά..... άντε και στο επόμενο
![]()
Υ.Γ. Κάθε φορά που μπαίνω στο χώμα με το Άφρικα συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο οτι αντί να θέλω ένα μεγαλύτερο μηχανάκι, θέλω ένα μικρότερο και ελαφρύτεροΤι θα γίνει με αυτή την ιστορία ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο Υ.Γ. τώρα, το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται ένα μεγάλο μηχανάκι μέχρι να φτάσεις χώμα και μετά ένα μικρό για την εντουράδα...
Δες και την περίπτωση goldwing με trailer...![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
![]()
![]()
ρε σύ Νικο, δεν κάνουμε κανένα group buy για KTM exc 450;
:rotflmao:![]()
με τη σειρά μου να πώ , πώς ήταν πολύ όμορφα!
χαλαρουήτα, και τα μεγάλα και τα μικρά μπορώ να πώ πώς πήγαιναν αρκετά σβέλτα...
αρκετή προσοχή ήθελε τη στιγμή που κοιτούσες την επόμενη τουλίπα ενώ πήγαινες με καμμια 35αρια στο χώμα χωρίς να ξέρεις τα νεροφαγώματα...
με τους μεγαλους γλίτωσα την πολύ σκόνη αφού είχα προπορευθεί και του πλοηγού!![]()
με τους μικρούς όμως πραγματικά ταξίδευα μέσα στο σύννεφο σκόνης και το μόνο που μπορούσα να διακρίνω είναι περιπου την εικόνα των μπροστά μου και να προσπαθώ να ακολουθήσω ακριβώς τις γραμμές τους!
η μύτη μας φίλτραρε αρκετό χώμα! :rotflmao:
![]()
Δεν με λες δεν το κανουμε exc 250 2tΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ρε σύ Νικο, δεν κάνουμε κανένα group buy για KTM exc 450;
:rotflmao:![]()
με τη σειρά μου να πώ , πώς ήταν πολύ όμορφα!
χαλαρουήτα, και τα μεγάλα και τα μικρά μπορώ να πώ πώς πήγαιναν αρκετά σβέλτα...
αρκετή προσοχή ήθελε τη στιγμή που κοιτούσες την επόμενη τουλίπα ενώ πήγαινες με καμμια 35αρια στο χώμα χωρίς να ξέρεις τα νεροφαγώματα...
με τους μεγαλους γλίτωσα την πολύ σκόνη αφού είχα προπορευθεί και του πλοηγού!![]()
με τους μικρούς όμως πραγματικά ταξίδευα μέσα στο σύννεφο σκόνης και το μόνο που μπορούσα να διακρίνω είναι περιπου την εικόνα των μπροστά μου και να προσπαθώ να ακολουθήσω ακριβώς τις γραμμές τους!
η μύτη μας φίλτραρε αρκετό χώμα! :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Η διαδρομη ηταν αρκετα καλη αν σκεφτει κανεις οτι επρεπε να μπορουν να την περασουν και μαστοδοντα. Το μαναστηρι καθως και τα ρυακια εδωσαν ωραιο χρωμα στο ολο θεμα, η σκονη μονο μας #$%% και το μονο που θα ηθελα ηταν τα "μερικα χλμ" αναμεσα στις τουλιπες γιατι μονο τα ολικα δεν βοηθουσαν πολυ ετσι και χανοσουν. Ευτυχως πηγαιναν μπουλουκι ολοι, οποτε δεν πρεπει να δημιουργηθηκαν προβληματα.
Αγωνιστικως τωρα σε μια στιγμη προς το τελος εμεινα απο οργανα οποτε και τα ολικα δεν βοηθουσαν καθολου, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια, απο βενζινη παντως δεν εμεινα, μετα βιας να σκορπισα 1-1,5 λιτρα ολες αυτες τις 4 ωρες που εκανα την διαδρομη μεχρι να παω σπιτι μου και να το αδειασω ολο.
Χαρα στο κουραγιο σας με τα 950-990-1150-1200αρια καθως και στο παλληκαρι με το KLE που το τολμησε.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
[B]Η πρώτη στάση έγινε μετά από 40-45 χιλιόμετρα, στη Μονή του Αγ.Συμεών.
27,3 ηταν
Με εκεινο το πραγμα, και με τα λαστιχα που ειχε, λογικο ειναι να του φανουν τοσα πολλα!!!![]()
![]()
![]()
![]()