Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Σχόλια για το XT660R

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1

Re: Σχόλια για το XT660R

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
    Χαιρετώ το forum, ως νέο μέλος.
    Παρακολουθώ το moto.gr εδώ και καιρό λόγω του αδερφού μου και έχω συναντήσει ορισμένα μέλη στην καντίνα στο λιμανάκια...

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να γίνω κι εγώ μέλος του moto.gr, καθώς στις επόμενες μέρες και μετά από μεγάλη αναμονή λόγω άλλων υποχρεώσεων, αγοράζω την πρώτη μου μηχανή.

Εχω καταλήξει στο ΧΤ660R (σε καινούριο). Το έχω δοκιμάσει και μου άφησε πολύ καλή εντύπωση!

Διάβασα τα προηγούμενα σχετικά posts, άλλα καθως είναι σχετικά παλιά και διασκορπισμένα, ήθελα να ξαναθέσω το θέμα.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το ΧΤ660R, αν θεωρεί κανείς ότι στα 6.000 περίπου ευρώ υπάρχουν καλύτερες επιλογές για on-off, κατά πόσο είναι κατάλληλο για μέτρια ταξίδια (100-200km), και κατά πόσο θα δυσκολευτώ με αυτό ως σχετικά νέος οδηγός.

Μου αρέσει και το Pegaso Trail, αλλά είναι 600 ευρώ παραπάνω και κανένας δε μου έχει πει καλά λόγια για τα Aprilia.

γνωμες για τα aprilia ρωτα ιδιοκτητες με aprilia.και για την ιστορια το ΧΤ με το Πηγασο φορανε το ιδιο μοτερακι αν δεν κανω λαθος.
    αρα οτι προβληματα θα ειχες με τον Πηγασο θα το εχεις και με ΧΤ.

και για τα 600 ευρω διαφορα απαντησε ενα παλικαρι προηγουμενως που λεει για περιφερειακα .
    ευχομαι να κανεις την καλυτερη επιλογη.

Re: XT 660

2-3 πραγματάκια, πιστεύω πως η μηχανή μεταμορφώνεται (τουλάχιστον αυτό έχω δει στην δικιά μου). Και χώμα, αξιοπρεπώς θα μπορείς να μπαίνεις και πιο άνετα ταξείδια θα κάνεις χωρίς κανένα πρόβλημα. . [/B][/QUOTE]

φιλε makmar εσυ τι βελτιωσεις εχεις κανει??

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Μια χαρα μηχανη ειναι να την παρεις. Αλλα μην περιμενεις να πιανεις και τον αδελφο σου. Ειπαμε και το ΧΤ εχει τα ορια του
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

... Το avatar του/της dimzab
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Μια χαρα μηχανη ειναι να την παρεις. Αλλα μην περιμενεις να πιανεις και τον αδελφο σου. Ειπαμε και το ΧΤ εχει τα ορια του

Το πήρα τελικα:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=25713

Κάτσε να το στρώσω (δηλαδή να στρωθώ εγώ βασικά), και θα δούμε αν θα με φτάνει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab

Κάτσε να το στρώσω (δηλαδή να στρωθώ εγώ βασικά), και θα δούμε αν θα με φτάνει....

Psit, esy min vgazeis glossa...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2009, 12:43
  2. Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2008, 07:49
  3. Απαντήσεις: 152
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2007, 17:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε